Zoover, recenze z cest. Hotel Steinmattli**** v Adelboden Berner Oberland. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od -
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Steinmattli**** Adelboden
72 Recenzí

Recenze Hotel Steinmattli****

Risentenstrassli 10, 3715, Adelboden
Hotel Steinmattli má skóre 8,7 z 10, na základě 72 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Steinmattli****? Pak se podívej na recenze Hotel Steinmattli**** v Adelboden, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 31 fotky z dovolené ohledně Hotel Steinmattli**** na stránkách Zooveru. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Švýcarsko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Berner Oberland. Porovnejte Hotel Steinmattli**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Adelboden.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Steinmattli**** Adelboden neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 další

72 recenzí pro Steinmattli****

72 Recenzí
8,8
8,9
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, únor 2012
"Weer helemaal SUPER"
Lokenberg
10,0
24.02.2012 Het is dat we geen 11 als cijfer kunnen geven. Begin februari 2012 waren we voor de vierde keer in hotel Steinmattli. De kwaliteit stijgt nog steeds. Het eten lekkerder dan ooit. Nu was het restaurant weer vernieuwd en ziet er prachtig uit. Prima en gezellige service. Kamers top. Kortom alle reden om weer te gaan.

Skupinový výlet, únor 2012
"Plaatje klopt"
De Cock
10,0
24.02.2012 Dit jaar voor de derde keer op rij in dit hotel gelogeerd. We komen reeds 3 jaar met onze familie naar Adelboden op skivakantie en hebben ook dit jaar weer een geweldig verblijf achter de rug. Door de jaren heen is er de 'ondergrondse' skikelder-ingang bijgekomen waardoor je nu nog dichter tegen de skilift zit en ook het restaurant heeft een buitengewone metamorfose doorgemaakt! Ook op het eten valt hier niets aan te merken. Van ontbijt tot diner alles zeer goed verzorgd met 's avonds de keuze uit 3 voor-, hoofd- en nagerechten (meestal vis, vlees en vegie). Kortom, voor ieder wat wils! Alles bij elkaar is dit de perfecte locatie voor een geslaagde skivakantie. Super dicht bij de skilift, schitterend verblijf, vriendelijk en gemotiveerd personeel, lekker eten en zeer mooie kamers!

Přátelé, leden 2012
"Geweldige service van het nederlandse echtpaar"
t.bloemert
9,0
24.01.2012 Paar dagen wezen skien in Adelboden. Hotel ligt op 100 meter van de lift. Service van het nederlandse echtpaar is werelijk subliem. Mooi restaurant met zeer uitgebreid ontbijt en een heerlijk keuzemenu. Ook de kamers zijn van zeer goede kwaliteit met heerlijke bedden en super schoon. Kortom, zeer aan te bevelen!!!

Více informací o Hotel Steinmattli**** najdi na:

S partnerem, leden 2012
"Heerlijk hotel in Heerlijk skigebied!"
Pat en Marc
9,0
16.01.2012 Hotel Steinmattli lost alle verwachtingen in - héél vriendelijk - professioneel - leuke kamer (wel warm) - lekker eten (alhoewel de saladbar eentonig was) - dicht bij de skilift... een echte aanrader!

S partnerem, srpen 2011
"Uitstekend eten na fantaische wandelingen"
cooper13
8,0
27.01.2012 De kamers zijn ruim en keurig ingericht, uitstekende bedden.
Wanneer je een kamer aan de zuid-west zijde heb je fantastich uitzicht. Het 4 gangen diner is iedere avond uitstekend. Het hotel ligt net buiten het centrum van Adelboden, waar voldoende te beleven is.
Het personeel is erg vriendelijk en voor de wandelaars zijn er diverse routes (in verschillende talen, ook Nederlands) beschikbaar. Twijfel je over een route, de eigenaren zijn erg behulpzaam met het geven van informatie.

S partnerem, srpen 2011
"Dit hotel zorgt dat je echt vakantie hebt."
klaus en karin luca...
9,0
05.09.2011 Erik en Anita hebben een fantastisch hotel. Wij hebben hier genoten, het ligt heerlijk rustig. Een prachtige kamer met groot balkon, echt een hotel waar de foto's op de website gelijk zijn aan de werkelijkheid. De bedden waren super, de badkamer volledig. Groot voordeel vonden wij de gratis pas voor de bergbanen. Er was geen minibar op de kamer, daarentegen staat er op iedere etage een drankenautomaat, zodat je toch een lekker koud drankje kan " trekken" voor op de kamer. Personeel is heel vriendelijk en enthousiast. Ze helpen met info over uitstapjes in de buurt. De parkeergarage is als een soort schuifpuzzel ingedeeld om zoveel mogelijk auto's kwijt te kunnen, er moet dus een medewerker mee als je de auto wilt halen. Dit werkt heel erg goed. ontbijtbuffet en avondeten waren heel erg goed. Dit is absoluut een hotel om weer naar terug te komen. Het enige minpuntje wat wij hadden, is dat op onze kamer de wifi alleen in 1 hoekje van de kamer werkte.
klaus en karin lucas / Rotterdam

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Fantastisch!!"
nicky
10,0
17.08.2011 Heel mooi hotel met geweldig eten, alles vers tot aan de sauzen toe. En ook de kinderen normaal gegeten (niet elke dag friet met kipnuggets) Het ligt in het centrum maar toch rustig valk bij de bergbahnen, de bus en het zwembad. De kinderen sliepen in een soort boomhut-stapelbed bij ons op de kamer. Erg kindvriendelijk met een grote speelkamer binnen en en klein speeltuintje buiten. Door de gratis bergpas heb je de auto niet meer nodig als je daar bent, en heb je veel mogelijkheden in het dorp met alle kebelbanen en bussen. Aan te bevelen is het huren van een trottibike, heel leuk!!

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Geweldig hotel"
ine_welting
10,0
23.08.2011 Hotel is in een woord geweldig. We hebben er heerlijk gegeten. 1e hotel waar we zo lekker hebben gegeten. Ontbijt is niet echt heel uitgebreid maar wat er staat is wel van goede kwaliteit en voldoende. Mooie schone ruime familiekamer. Hotel ligt heel mooi met vriendelijk personeel. Is ook het eerste hotel waar we s'morgens bij het ontbijt nespresso koffie konden drinken. Nog nooit eerder in een hotel gezien en voor ons als nespresso liefhebbers een uitkomst. Wel jammer dat de flipperkast en biljart niet gratis was. Komen hier zeker nog een keer terug.
Anita en Erik hebben het goed voor mekaar. Vonden het jammer dat we weer naar huis moesten.

"Meer dan voortreffelijk"
Stadt
9,0
01.09.2011 Hotel Steinmattli in Adelboden: aan te bevelen.
Werden bijzonder hartelijk ontvangen; personeel heel attent!
Kamers mooi ingericht met alles wat nodig is om een vakantie te doen slagen.
Ontbijt en diner niet meer dan voortreffelijk!
En niet te vergeten de omgeving, fantastisch.
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in hotel Steinmattli.
Dhr. en mevr. Stadt/Pully

S partnerem, červenec 2011
"Geweldige vakantie ondanks slecht weer."
Jo en Li
8,0
29.07.2011 Wij als 24-25 jarigen voelden ons 12 dagen erg verwend. Het ontbijt is verrukkelijk, broodjes & croissantjes zijn warm en er is veel keuze uit fruit, yoghurt etc. Het avondeten was een verrassing, omdat de menukaart in het Duits is (woordenboek meenemen?). De alternatieve gang (schnitzel) smaakt ook goed. Het dessert is helemaal geweldig! In de lobby is een map aanwezig met uitgestippelde mooie routes (Nederlands). Na de wandelingen in de prachtige omgeving was de hotelkamer opgeruimd en schoon. We hebben gebruik gemaakt van de liftjes (gratis), leuk en voordelig icm een step (trotti) huren. Helaas was het bij ons 12 dagen * weer. Adelboden is een leuk en gezellig dorpje. Een wandeling maken na het eten kan geen kwaad. Tip: Engstligenalp beklimmen,trotti huren (15 Frank),mtb meenemen (gave routes), Interlaken bezoeken, washandjes meenemen, spelletjes meenemen, eten meenemen voor de wandelingen. De drankjes in het hotel zijn duur. Eigenaar en personeel zijn erg vriendelijk!

1 2 3 4 5 6 7 8 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem