Zoover, recenze z cest. Hotel Delphin DeLuxe Resort***** v Okurcalar Mediterraan. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 2334
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Delphin DeLuxe Resort***** Okurcalar
289 Recenzí

Recenze Hotel Delphin DeLuxe Resort*****

D400, E90 - Delphin De Luxe Resort, TR-07600, Okurcalar
Hotel Delphin DeLuxe Resort má skóre 9,4 z 10, na základě 289 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Delphin DeLuxe Resort*****? Pak se podívej na recenze Hotel Delphin DeLuxe Resort***** v Okurcalar, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 114 fotky z dovolené ohledně Hotel Delphin DeLuxe Resort***** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně HotelDelphin DeLuxe Resort*****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Turecko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Mediterraan. Porovnejte Hotel Delphin DeLuxe Resort***** s dalšími ubytovacími zařízeními v Okurcalar.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Delphin DeLuxe Resort***** Okurcalar neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

289 recenzí pro Delphin DeLuxe Resort*****

289 Recenzí
8,3
9,6
9,2
9,6
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, květen 2012
"Geen vijf sterren hotel......"
hertevreter
6,0
8,0
16.05.2012 Prijs kwaliteit zal je weinig beter vinden,kamers zijn aan vernieuwing toe en zéér horig.Service in en rond het hotel is uitstekend!!! Evenals de vriendelijkheid van het personeel van hoog naar laag(dit is TOP) alles wordt héél goed onderhouden,kuisen doen ze van s'morgens tot s'avonds.
Er zijn drie zwembaden, waarvan twee buiten en een de relax-pool is (geen kinderen toegelaten onder de 14)
Wat het eten betreft, dit is lekker maar eentonig en dikwijls te koud!! zeker geen vijf sterren waardig.De all-in van dranken is SUPPPPPER!!!!! je kan bijna alles krijgen 24 op24 en roomservice met kaart van middernacht tot 6u...en dit alles zonder dat je van je stoel,bed of zetel komt !!!
(dit is een "GOLDEN" all-in) op 15 min. stappen heb je een reuze market en op vrijdag is er een markt recht over het hotel.
Alles samen genomen toch een héél goede vakantie gehad in dit hotel,en voor wie nog een reisje moet boeken niet twijfelen gaan!!!!

"Uitstekend hotel!!"
deltananie
6,0
9,0
21.05.2012 Op basis van informatie op Zoover hebben wij dit hotel geboekt voor 5 dagen.

Als volgt de + en - punten

+ zeer vriendelijke personeel en ook oprecht vriendelijk
+ eten is van goede kwaliteit vergelijkbaar met een goed restaurant
+ 7 a la cart restaurants dus je hebt genoeg keuze!
+ de keuken is Turks/Europees georiënteerd, je krijgt gelukkig geen Russisch of Duits georiënteerd eten voorschotelt
+ je kan gelukkig niet met je zwembroek in het restaurant komen, het personeel let daar continue op.
+ Al het eten en drinken is ook echt gratis ook cocktails met likeuren en sterke dranken van de bekende merken
+ hotel en kamer zijn zeer schoon, bij elk zwembad is er wel iemand bezig om de boel continue schoon te houden

- buiten het hotel is er niks te doen, dit wordt wel gecompenseerd met gratis busritten naar side en alanya overdag en savonds
- in de buurt is er een bazaar maar dit stelt werkelijks niks voor
- gehorige kamers
- 3,5 ster badkamer
- lange transfer naar hotel 1,5 tot 2 uur

Rodina s mladými dětmi, květen 2012
"Gezellig maar iets gedateerd hotel."
rob
10,0
11.05.2012 Na ons bezoek bij Amara Dolce Vita in 2011 dit jaar in mei naar Delphin de Luxe. Je gaat toch vergelijken, dit is een goed hotel maar de super klasse van Dolce Vita daar kan Delphin echt niet aan tippen.

Voordeel voor mensen met kinderen is dat er veel nederlandse kinderen zijn, dit klikt beter dan met andere nationaliteiten.
De keuken is goed maar niet super, accomodatie is iets gedateerd en wat donker in de gangen, kamers zijn super schoon en voldoende/ goed.
Service is goed, veel gemontiveerd personeel.
De shows zijn redelijk, maar niet te vergelijken met ons vorige bezoek bij Amara. Al met al een prima mei vakantie, de markt en bazar zijn wel leuk, pas op voor de opdringerige kooplieden, en laat je niet neppen, deze kans is aanwezig - afdingen tot - 50% is normaal.
Reistijd vanaf het vliegveld is circa 1,30 uur - 90 km.
ee huisjes rond het stranden en goed verzorgde ligbedden en matrassen is een pre. Voor ouderen is er een zeer ruime stilte zwemzone.

Více informací o Hotel Delphin DeLuxe Resort***** najdi na:

"Paradijs voor "Ollanders""
Mark en Danielle
7,0
09.05.2012 Begin mei naar Delphin geweest. Turkse 5 sterren zijn maar 4 sterren waard. Het krioelt er van de aggressieve Ollanders, ze denken dat het hotel van hun is. Daarom ook slechts 3 beoordelingen van Belgen en 275 !! van Nederlanders. Personeel spreekt geen enkele taal voldoende om genoeg service te geven. Eten is redelijk maar te koud. Kamer met zeezicht wil zeggen: last van animatielawaai tot 23u45, straatkant heb je last van verkeer. De nieuwe Imperial ziet er beter uit

"Zeer goed hotel"
simon
10,0
06.05.2012 in mei naar dit hotel geweest. Voor ons de vijfde keer dat we een weekje vakantie in Turkije hebben dorgebracht. Dit is zeker één van de beste hotels. De verzorging is heel goed, het eten is natuurlijk niet te vergelijken met een sterrenrestaurant (daar kom ik in Nederland trouwens ook niet iedere week)maar er is volop variatie en de kwaliteit is gewoon goed te noemen. ( natuurlijk moet je wel de prijs/kwaliteit in gedachte houden)
De omgeving is niet echt super. Op een kwartiertje lopen ligt een grote bazar, maar verder is er in de omgeving weinig te beleven.
Bij het hotel is wel genoeg te doen, veel zwembaden, strand, zee en s'avonds aardig vertier.

Rodina s mladými dětmi, květen 2012
"Fantastisch"
jessica hofman
18.05.2012 wij zijn hier van 5 mei tot 12 mei geweest via touroperator
ik heb nog nooit zo,n goed hotel gehad ,niets was teveel en nou ja ik geloof dat het hier ook al beschreven staat maar de kinderclub is echt goed voor de kinderen ik en mijn kroost 4 en 7 jaar wilden na deze week niet meer naar huis ....volgend jaar gaan we vast en zeker weer ..

foto is van de miniclub ze gingen met de kinderen in het water met lego spelen ,ik zat lekker op de teras die ernaast lag toe te kijken..

Rodina s mladými dětmi, duben 2012
"Perfecte vakantie!!!!!"
Fam. Bisschop
10,0
07.05.2012 Bij aankomst wisten we niet wat we zagen. Zo'n luxe hotel. De omgeving is iets minder, in de buurt is niet veel te doen. Maar er zijn 4 zwembaden, een super enthousiast animatieteam.Elke avond was er een show. Het personeel is heel vriendelijk, de laatste avond werd er voor ons een tafel gereserveerd en helemaal mooi opgemaakt met bloemblaadjes. WAUW!!!! Eten en drinken zoveel je maar wilt en van goede kwaliteit. De kamer werd elke dag keurig schoongemaakt. Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar!!! TOP HOTEL!!!

S partnerem, duben 2012
"Goed hotel met 2 klieine minpunten"
Georg
8,0
10.05.2012 Het hotel is wat betreft bediening een topper, bij het zwembad wordt een drankje bezorgd een kar met een stuk fruit een mannetje die je zonnebril komt poetsen, het kan niet op.
In avond is het personeel konstant aan het vragen of je wat wil drinken,
kortom niets is ze te veel.
In veel goede hotel's kan je alles krijgen maar je moet het zelf gaan halen of om een ober vragen, maar in Delphin wordt je echt verwent.
Maar toch een vervelend incident ook tegen ons werd verteld het hotel is vol of we even naar een ander hotel wilden gaan namelijk hotel Botanik, en dat is iets wat je veel hoort bij dit hotel, en dat is toch een kwalijke zaak.
Wat mij ook tegen valt is de temp. op de kamer die wordt centraal geregeld, dus de kamer was bloedheet, voormij een smet op een verder fantastisch hotel.

Rodina s mladými dětmi, duben 2012
"Supergoed"
Hilde Ymke
10,0
20.04.2012 terug van een supermooie vakantie in Delphin. Alles was perfect. We zijn er echt in de watten gelegd .Het eten was super , de kamers steeds picobello, en iedereen ,maar dan ook iedereen was steeds vriendelijk en bereid te helpen. Vanaf ontvangst tot het verlaten van het hotel werd er steeds goed voor ons gezorgd. En om niemand te vergeten, iedereen van het hotel verdiend een dikke bravo. Wij komen zeker terug. Supermensen !!!

S partnerem, duben 2012
"Zeer goede service"
herman schadick
17.04.2012 +
prima service (frisdrank uit flessen...)
personeel is zeer vriendelijk en bereidwillig
elke avond live music
zeer proper
inzet shuttle bussen naar omliggende steden
gevraagde aanpassingen werden dadelijk uitgevoerd
kamers zijn eerder ouderwets (sanitair)
eten is onder(hoge)vewachtingen-(in vergelijking met meerdere andere hotels met lagere beoordeling)
personeel wordt voortdurend gecontroleerd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem