Zoover, recenze z cest. Ostatní Manavgat Waterfall v Manavgat (Side) Mediterraan. Přidej svoji recenzi!

Recenze Manavgat Waterfall

Počasí

25 °C

24 května 2012

Manavgat Waterfall
58 Recenzí

Recenze Manavgat Waterfall

Manavgat (Side)
Chceš zjistit, co si ostatní myslejí o Manavgat Waterfall v Manavgat (Side)? Na této stránce se můžeš podívat na recenze na Manavgat Waterfall. Můžeš si prohlédnout 11 fotky z dovolené z Manavgat Waterfall. Další 3 videa z Manavgat Waterfall. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Turecko. Zde najdete všechny možnosti noclehu v Mediterraan. Prohlédněte si všechna ubytovací zařízení v okolí Manavgat Waterfall v Manavgat (Side).
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Manavgat Waterfall Manavgat (Side) neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Viděli jste nějakou zajímavost?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 další

58 recenzí pro Manavgat Waterfall

58 Recenzí
6,9
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, květen 2012
"Skal ses"
Kim
10,0
18.05.2012 Der er ikke så stort fald på dette vandfald, men det er det der løber mest vand igennem i denne region.

Rodina se staršími dětmi, duben 2012
"Niet wat ik had verwacht."
p_voss2
6,0
10.05.2012 Bij een waterval heb ik andere voorstellingen en de opzet was erg toeristisch.

Rodina se staršími dětmi, duben 2012
"Waterval"
Peter Paul Keteling...
4,0
06.05.2012 We hadden een boortochtje geboekt naar deze watervallen echter ging deze niet door vanwege het hoge water, vandaar de 4. Vraag vooraf of de boot wel naar de waterval vaart als je boekt

S partnerem, duben 2012
"Hoezo waterval gewoon een stroomversnelling"
Cor
1,0
13.05.2012 Dit is geen waterval maar een stroomversnelling de watervallen van antalya zijn wel erg mooi

"Niet zo spectaculair"
sarahpeeters01
6,0
25.04.2012 Ik zou er zeker geen uitstap van maken met de touroperator, wij gebruikten een taxi om enkele uitstapjes te maken.

Rodina s mladými dětmi, duben 2012
"Mooie plek... voor een kort bezoek"
rvanheugten
8,0
02.05.2012 schoonheid is afhankelijk van het moment.. hoeveel water laat men door de stuw stromen.waterval is niet hoog. wel mooi blauw water!

Přátelé, duben 2012
"Manavgat waterval"
els
8,0
29.04.2012 Leuk, dit moet je wel bekijken.

Přátelé, duben 2012
"Manavgat Waterfall"
mariet
10,0
22.04.2012 Prachtig om te zien kun je mooie plaatjes maken

"Zeer de moeite!"
willems geert
9,0
19.04.2012 Bij ons was de rivier uit haar oevers getreden! Maar de watervallen zijn erg mooi (ben er vroeger al eens geweest!). Ook het beroemde Turkse ijs is zeer de moeite om te proberen! En dan de grapjes die ze met je uithalen... hilarisch!

S partnerem, únor 2012
"Jammer"
L de Laat
1,0
04.03.2012 Had er meer van verwacht had hogere watervallen verwacht enzo .. nu waren wij er wel op een zeer koude winderige dag

1 2 3 4 5 6 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Nejlepší ubytování - Manavgat (Side)

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo