Zoover, recenze z cest. Hotel Delphin Diva Premiere (dříve Riva Diva)***** v Antalya / Lara / Kundu Mediterraan. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 1414
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Delphin Diva Premiere (dříve Riva Diva)***** Antalya / Lara / Kundu
597 Recenzí

Recenze Hotel Delphin Diva Premiere (dříve Riva Diva)*****

Lara Turizm Yolu, TR-07110, Antalya / Lara / Kundu
Hotel Delphin Diva Premiere (dříve Riva Diva) má skóre 9,4 z 10, na základě 597 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Delphin Diva Premiere (dříve Riva Diva)*****? Pak se podívej na recenze Hotel Delphin Diva Premiere (dříve Riva Diva)***** v Antalya / Lara / Kundu, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 335 fotky z dovolené ohledně Hotel Delphin Diva Premiere (dříve Riva Diva)***** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně HotelDelphin Diva Premiere (dříve Riva Diva)*****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Turecko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Mediterraan. Porovnejte Hotel Delphin Diva Premiere (dříve Riva Diva)***** s dalšími ubytovacími zařízeními v Antalya / Lara / Kundu.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Delphin Diva Premiere (dříve Riva Diva)***** Antalya / Lara / Kundu neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

9,5
9,3
9,3
9,4
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, květen 2012
"Ik ga gauw weer terug..!!"
Hilal & Emre
10,0
21.05.2012 Supertoffe vakantie achter de rug en wil zeker dit jaar nog terug. 8 dagen was te weinig. Supervriendelijke personeel,animatieteam.Eten was een top.Kamers misschien een beetje te klein maar wel genoeg opzich en wel met zeezicht.Ik zou zeggen 'gewoon gaan'.

Rodina s mladými dětmi, květen 2012
"Prima hotel"
eva
14.05.2012 -lekker eten
-goede service
-prima ligging

Min punt;
familie kamer heeft een grote trap en geen zitje. Verder prima hotel.

Samostatně, květen 2012
"Redelijk hotel"
Jan
6,0
6,0
9,0
16.05.2012 Hotel Diva Premiere is een goed hotel wat het name van z'n service moet hebben. De ligging is langs een autoweg met alleen een aantal winkelcentra in de buurt. Het is geen pittoreske omgeving waar je voor je plezier een wandeling maakt.
De kamers zijn redelijk, maar wat verouderd. Met name de badkamer is aan een opknapbeurt toe.
Het eten is redelijk, maar niet geweldig. Met name de groenteschotels zijn elke dag hetzelfde. Ik ben verleden jaar in het Amara Beach geweest en daar was het eten, en eigenlijk het gehele hotel, veel beter.

Více informací o Hotel Delphin Diva Premiere (dříve Riva Diva)***** na...

"Prima Hotel"
Frank van Seggelen
9,0
08.05.2012 We hebben hier een week mogen verblijven, het is zoals hier (bijna) door iedereen wordt aangegeven perfect.

We geven nooit een 10 omdat het altijd nog beter kan maar dit komt wel erg dichtbij.

De kamers zijn (in ieder geval onze kamer) wat verouderd en hebben her en der wel wat onderhoud nodig.

De ligging is goed alleen hadden wij veel last van het naast gelegen Imperial wat van dezelfde eigenaar is, de muziek stond in de avond zo hard dat onze zoon van 7 tot 23.00 niet kon slapen.

Als je met kinderen gaat of je wilt vroeg naar bed neem dan een kamer aan de andere kant.

We maken ons wel wat zorgen om het personeel, ze zijn allemaal super vriendelijk alleen hadden wij het gevoel dat er wel een soort van regiem wordt gehanteerd.
Tijdens onze vakantie hebben we het regelmatig gezien dat (vooral jongere) werknemers door de kleinste fout echt flink op hun donder kregen, daar hadden wij een wat slechter gevoel bij.
Het personeel werkt 6 dagen 16 uur per dag, hou daar rekening mee.

"Uitmuntend"
Rene Wenting
10,0
05.05.2012 Delphin Diva is een super hotel.
Eten, drinken, service & animatie zijn gewoon GEWELDIG!!!
De vriendelijkheid, spontaniteit & hulpvaardigheid van het personeel is perfect, ze staan altijd voor je klaar.
Bij het zwembad wordt door het barpersoneel op skates tot aan je ligbed alles bezorgd.
De hygiene en de schoonmaak rondom het zwembad is top.
Dit hotel is echt een aanrader, wij hebben in ieder geval een super vakantie gehad, die voor herhaling vatbaar is!!!

Skupinový výlet, duben 2012
"Ik wil terug!"
cindy
10,0
05.05.2012 Super hotel, volgend jaar wil ik weer!!

S partnerem, duben 2012
"Voor de 9e keer geweest, wil wel weer"
Nora van Delft
8,0
04.05.2012 Dit resort vinden wij fantastisch. Alles is gewoon geweldig. De service, het eten. Het enige wat nogal verouderd is, zijn de kamers, bedden en badkamers, maar dat nemen we voor lief. Ook de gastservicevrouwen lopen de benen uit hun lijf en nemen elke op- en aanmerkingen zeer serieus.

Rodina s mladými dětmi, 2012
"Mooi gezellig hotel"
richard
8,0
25.04.2012 dit is is een hotel waar alles mach en niet moet hier kon je echt tot rust 100% OK

"Helemaal geweldig"
Dizz
10,0
24.04.2012 We hebben al aardig wat hotels gezien, maar zo goed als Delphin Diva is moeilijk te vinden. Erg aardig personeel dat geweldig zijn best doet. Eten was erg lekker, ruime keuze vooral de diverse ala carte restaurants waren top. Ondanks dat het volgeboekt was, overdag altijd wel meerdere bedjes vrij om te liggen. Alleen in de avonduren is het wat lastig een plekje te vinden in de bar/lobby. Verder was de kamer schoon en het park zelf ook uiterst schoon. Er zijn contstant mensen bezig alles schoon en netjes te houden, als er iets op de grond ligt is het weer weg voor je het weet.

"Fantastische vakantie gehad!"
Anja
10,0
01.05.2012 Wij zijn net vannacht terug gekomen van een weekje Delphin Diva. Wat een heerlijke luxe week! Lekker dichtbij de vluchthaven. Het personeel is super! Ze waren ontzettend gek met ons dochtertje, ze kreeg zelfs een Turks armbandje van een restaurantmedewerker. Ondanks dat de statistieken aangaven dat het merendeel Duitsers waren die er zaten, hoorden wij toch veelal Nederlanders om ons heen (die overigens wel heel veel met Duitse maatschappijen komen). Het was er al lekker druk, maar doordat er in het standaard restaurant zoveel zithoeken gecreëerd zijn heb je dat niet eens zo in de gaten. Er is ontzettend veel keus in eten en drinken. Als je hier iets te kort komt, ligt het in ieder geval niet aan het hotel. Onze kamer (1503, zij/zeezicht aan de kant van het nieuwe Delphin Imperial) was netjes en goed genoeg voor ons drietjes. Het werd iedere dag goed schoongemaakt. Balkon was klein, geen 2x2 wat in brochure stond.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem