Zoover, recenze z cest. Hotel Felix River Kwai**** v Kanchanaburi Thajsko. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 1117
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Felix River Kwai**** Kanchanaburi
43 Recenzí

Recenze Hotel Felix River Kwai****

9/1 Moo 3, 71000, Kanchanaburi
Hotel Felix River Kwai má skóre 8,5 z 10, na základě 43 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Felix River Kwai****? Pak se podívej na recenze Hotel Felix River Kwai**** v Kanchanaburi, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 57 fotky z dovolené ohledně Hotel Felix River Kwai**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně HotelFelix River Kwai****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Thajsko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Thajsko. Porovnejte Hotel Felix River Kwai**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Kanchanaburi.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Felix River Kwai**** Kanchanaburi neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

8,3
7,9
Vhodné pro děti
8,7
Ukázat skóre a recenze od:
Skupinový výlet, březen 2011
"Mooi gelegen hotel"
Marc en Marleen
8,0
04.04.2011 Mooi hotel met een prachtige ligging aan de rivier; maar heel veel muggen. We hadden een kamer op het gelijkvloers met een leuk terras aan de oever van de rivier en konden hiervan dus geen gebruik maken. Het hotel heeft een groot vlot waarop je het diner kan gebruiken. We waren hier maar één nacht tijdens onze rondreis.

Přátelé
"Super"
Daisy June
Vhodné pro děti
9,0
03.05.2010 Het is alweer een jaar geleden dat wij in dit resort verbleven. Toch even een reactie, want het is echt super. Niet twijfelen, gewoon doen! Het zijn zeer mooie kamers en er heerst een volledige rust.

S partnerem, březen 2010
"Prachtig domein aan de river kwai"
Eddy
5,0
7,0
25.03.2010 kamers kunnen beter, wat verf en renoveren, eten chinees restaurant (gelakte eend was prachtig) ontbijt daar en tegen was echt zielig, dito de bar 's avonds om 23.30 deed men gewoon het licht uit. Maar als je het 's nacht de muggen wil trotseren moet je echt buiten de geluiden van de dieren gaan beluisteren gewoon prachtig.

Více informací o Hotel Felix River Kwai**** najdi na:

S partnerem, únor 2010
"Beetje een teleurstelling"
Timothy
7,0
17.03.2011 Duidelijk het minste hotel tijdens onze rondreis, zeker als je de prijs vergelijkt met andere tophotels in Thailand heb je het gevoel dat er serieus geprofiteerd wordt. Dit is echt een massahotel en zit vol met groepjes toeristen op georganiseerde rondreis. Het hotel ligt vlak bij de brug wat wel leuk is. We hadden een deluxe kamer met een fantastisch terras. De kamer en badkamer waren ook netjes. Het eten in het hotel was typisch grootkeukenvoer. Het restaurant is VEEL te duur en de kwaliteit was niet zo goed. Ontbijt en lunch zijn ok maar verwacht niets bijzonders. Wij zouden deze regio zeker niet aanraden. De natuur is er mooi maar nog véle malen mooier in het noorden en voor die brug alleen hoef je het echt niet te doen.

S partnerem, prosinec 2009
"Redelijk hotel"
André
7,0
08.01.2010 Dit hotelis het beste wat je kunt krijgen in deze stad.
Hotelis hier en daar wat gedateerd. Personeel is niet altijd even vriendelijk.
De brug over de rivier is op loopafstand (ca 700m)

S partnerem, srpen 2009
"Nooit meer"
Pieter
06.09.2009 De ligging van dit resort is 't enige mooie.
Het eten is slecht en te duur voor de geleverde kwaliteit, het management onbeschoft en de onderhouds mensen hebben een dagtaak om dit oude resort draaiende te houden.
De streek is mooi om het resort en het eten in Kanchanaburi zelf is goed tot zeer goed te noemen.
Ik ga graag terug naar deze streek maar dit nooit meer.

S partnerem, srpen 2009
"Mooi hotel met prachtige tuin"

8,0
08.08.2009 Na Bangkok een heerlijke rustige plek. Prachtige tuin met twee hele fijne zwembaden. Wij vonden het personeel vriendelijk met ook onpersoonlijk. Wij waren na 3 weken Thailand echt iets anders gewend.
Verder niets op het hotel aan te merken. Pracht tuin en direct aan de rivier gelegen. Het was er wel erg stil. Wij snappen niet waar dit hotel van bestaat. Waarschijnlijk van de grote groepen die het nabij belegen conferentiecentrum bezoeken.
Huur een scooter in het dorp dan kun je alle kanten op. Het centrum is erg toeristisch maar toch wel gezellig.
Wij kwamen speciaal voor de brug, het museum en de begraafplaats (familie) en hebben dus geen andere attracties gedaan.
Ga je een tour doen, boek het niet in het hotel. Veels te duur. In het centrum zijn veel tour aanbieders. Je hoeft ook echt niet vanuit Bangkok te boeken.
Prima hotel maar wat onpersoonlijk.

Skupinový výlet
"Oase van rust"
johnny
9,0
22.04.2009 Na de drukte van Bangkok was dit hotel het tegenovergestelde . Super mooi, rustig en aangenaam om in te verblijven. Wij hebben er 2 nachten verbleven en 1 dag zaten we practisch alleen met onze groep van 11 man en toen gaf het wel een verlaten indruk omdat het immens groot is. Iedereen die er naartoe gaat, bezicht heel het hotel!! ook de achterkant aan de waterkant, achteraan het hotel zijn er heel mooi plekjes om even te zitten en te genieten van het moment daar heeeel ver weg van Belgie. Voor diegene die het niet weten, er is buiten het prachtig zwembad tussen de cotages ook nog een 2de zwembad, maar dat is wel minder aantrekkelijk en niet goed aangeduid.

Toch de moeite om er geweest te zijn, moest ik ook terug naar Thailand gaan dan zal ik zeker en vast dit hotel opnieuw boeken.

S partnerem
"Super"
erica
10,0
03.02.2009 We waren in oktober voor 1 nacht in dit hotel, rondreis.
Heel mooi hotel, kamers super niets aan te merken.
Door de ligging aan de kwai veel vochtigheid, kon niet filmen en er was iemand in de groep die zijn fototoestel kapot was door de vochtigheid, dus opletten .
Het eten was heel lekker, ontbijt en diner.
De brug is de toeristische trekpleister, voor mij niet zou spectaculair, maar bij het museum toch stilgestaan bij al die ellende wat die mensen meegemaakt hebben ook bij de begraafplaats waar vele jonge mensen liggen.
Zeker geen spijt dat we er geweest zijn maar goed voor 1 keer

Přátelé
"Mooi maar veel te rustig"
Kathleen
4,0
8,0
17.12.2008 Wij hebben 2 nachten in dit hotel verbleven.
Het is een heel mooi resort, kamers zijn groot en verzorgd, zwembad is groot en mooi en het domein is ook heel goed onderhouden. Receptionisten spreken echt bijna geen woord engels, en dat is heel lastig!!
Jammer genoeg waren we slechts met een twintigtal gasten in gans het hotel, wat het allemaal een beetje een verlaten indruk gaf. Bovendien was er in de omgeving echt niets te doen, dus wij hebben ons hier wel 3 dagen verveeld, vooral 's avonds dan.
Het is een mooi hotel, maar wij gaan niet meer terug...

1 2 3 4 5 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem