Zoover, recenze z cest. Hotel Eastin Bangkok*** v Bangkok Thajsko. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 1205
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Eastin Bangkok*** Bangkok
127 Recenzí

Recenze Hotel Eastin Bangkok***

1091/343 New Petchburi Rd. Makkasan, 10400, Bangkok
Hotel Eastin Bangkok má skóre 8,5 z 10, na základě 127 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Eastin Bangkok***? Pak se podívej na recenze Hotel Eastin Bangkok*** v Bangkok, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 72 fotky z dovolené ohledně Hotel Eastin Bangkok*** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně HotelEastin Bangkok***. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Thajsko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Thajsko. Porovnejte Hotel Eastin Bangkok*** s dalšími ubytovacími zařízeními v Bangkok.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Eastin Bangkok*** Bangkok neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

127 recenzí pro Eastin Bangkok***

127 Recenzí
7,7
8,4
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, únor 2012
"Niet bijzonder!"
kheow
6,0
4,0
11.03.2012 Het hotel heeft een mooi restaurant en de bediening is vriendelijk. Het ontbijt is goed maar niet bijzonder. De kamers zijn echter aan een opknapbeurt toe, de muren waren vies en het vloerkleed had ook zijn beste tijd gehad. De kamer was bij aankomst ook niet echt heel schoon. Niettemin zijn dit zaken waar ik mee kan leven omdat ik dit wel een beetje gewend ben van Hotels in Bangkok. De receptie staff waren echter niet vriendelijk en een vrouw en ik wou dat ik haar naam had onthouden was ronduit onbeschoft. Ze beweerde bij controle dat wij een plattegrond van Bangkok hadden bekeken. Het zat nog in het plastic en zou zijn geopend. Iemand kwam er zelfs mee naar de receptie en had het plastic al opengepeuterd. Of we ff 200 bath wilde betalen. Niet gedaan dus. Ik versta redelijk wat Thai en wat ze zei was niet vriendelijk. Wat voor mij een reden is nooit meer terug te komen! Het concept de klant is koning heeft zij zeker niet begrepen. Dit ben ik van Thailand zeker niet gewend!

S partnerem, 2012
"Zeer goed hotel"
Linda
9,0
04.02.2012 Hotel erg goed, mag ook wel voor die prijs. Kamers heel netjes, schoon!
Ontbijt zeer uitgebreid.

S partnerem, leden 2012
"Toppie"
saskia.pl
8,0
29.01.2012 Wij zaten 25 hoog en keken uit op het station de oude wagons en de snelweg.
Ontbijt super. Bed super. ligging prima in gezellige wijk met veel winkeltjes en restaurantjes en markten. Alles te belopen. Ook liepen wij naar de dierentuin is echt wel te doen. Anders een Tuk-Tuk.
Super vriendelijk.
Minpuntje, herrie van de trein en het verkeer.

Více informací o Hotel Eastin Bangkok*** najdi na:

S partnerem, prosinec 2011
"Geweldig en heerlijk hotel"
pamcop
9,0
29.12.2011 Dit was de vierde keer dat we in Eastin verbleven en ik kan alleen maar zeggen dat het een heerlijk hotel blijft. En voor de mensen met ruklachten, de bedden zijn er top. Wij hadden een kamer gekregen boven het restaurant en omdat ik altijd vroeg ga slapen in de vakantie had ik last van het geluid. Zonder daar moeilijk over te doen, kregen we gewoon meteen een nieuwe kamer. En het zijn zulke lieve, lieve mensen die er werken!
Ik lees veel over de ligging van het hotel, maar waar je ook zit in Bangkok, je moet toch een keer met de taxi oid omdat alles zo ver uit elkaar ligt. En iid de metro ligt op loopafstand, dus je bent snel en goedkoop zo bij het MBK en in het weekend bij JJ.

Přátelé, prosinec 2011
"Ideaal hotel"
Ernst Jan
10,0
21.02.2012 Ligging van het hotel is perfect, op loopafstand van bekende winkelcentra in Bangkok. Kamers zijn prima, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

S partnerem, listopad 2011
"Heerlijk hotel!"
estherheinsius
9,0
26.11.2011 Begin november 3 nachten verbleven in dit naar onze mening luxe hotel. Zeer vriendelijk personeel, heerlijke kamer met prachtig uitzicht over de stad (wij verbleven op de 19e etage).

Het hotel zit wel wat ver van het stadscentrum af. Met de taxi zit je voor 150 baht bij het koninklijk paleis. Lopen is te ver. Wandelen richting de skytrain is echter wel goed te doen.
Eten in het hotel is prima, uiteraard wel een stuk duurder dan 'op straat'.
Ontbijtbuffet is van goede kwaliteit en zeer uitgebreid.

S partnerem, listopad 2011
"Goed hotel om te starten in Bangkok!"
Lara13
8,0
08.04.2012 Dit was het eerste hotel waar wij verbleven tijdens onze vakantie in Thailand, het hotel zat bij een pakketreis vast dat wij geboekt hadden. Het hotel was erg netjes, personeel beleefd en de kamers heerlijk. Prachtig uitzicht op de drukte van de stad! Gratis internet op de televisie en een lekker zwembad om in bij te komen. Het ontbijtbuffet voldeed ook aan de verwachtingen.

Een tip is om 's avonds op het dagterras een drankje te drinken! Als enige vonden wij de ligging niet zo praktisch, je hebt een tuctuc of taxi nodig om ergens te komen, maar dit kost natuurlijk niks.

S partnerem, říjen 2011
"Aanrader!"
rojo2006
9,0
31.10.2011 Voor de tweede keer hier enkele nachten verbleven, kamers schoon en netjes, gunstige ligging van hotel mbt skytain, volop shopgelegenheid om de hoek bij Baiyoke tower, heerlijk zwembad om na een dagje Bangkok bij te komen, goed ontbijt.
Enige minpuntje van dit bezoek was dat tijdens ons verblijf het hotel bezocht werd door russische touroperators, hopelijk zien zij dit hotel niet zitten want voorzie hoop ellende wanneer de russische druktemakers dit hotel zullen bezoeken, voorbeeld hiervan is het Prince Palace hotel in Bo Bae tower dat voorheen een heerlijk hotel was om te verblijven maar waar je nu niet meer wilt komen.

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Goed hotel"
Miranda
6,0
7,0
26.08.2011 Goed hotel, ligging wat minder maarja met een tuktuk ben je overal zo voor weinig.
Zwembad en andere faciliteiten zeer goed.
Ben er nu 2x geweest om daarna door te reizen daar is het een prima hotel voor, zou er geen week verblijven 2 dagen is prima.

Rodina se staršími dětmi, červenec 2011
"Beste hotel wat er bestaat!"
Jeanette
10,0
08.08.2011 Voor de 3e keer verbleven in Eastin Hotel.
ViaTO voordelige ticket geboekt + een gratis overnachting in dit hotel.
Mooie grote kamers met gratis internet.
Badkamer luxe en alles heel schoon, maar dit geldt voor het hele hotel.
Het hotel ligt heel centraal en vlakbij de wijk Pratunam.
Hier kun je erg goed shoppen, o.a bij de kraampjes en MBK.

Het ontbijt is erg uitgebreid en heerlijk!
Het buffet kost icl onbeperkt wijn 999 bath. Het is heel erg uitgebreid en erg lekker.
Het personeel is erg vriendelijk en lief.
Op de 23 ste verdieping heb je een restaurant/bar met een prachtig uitzicht over bangkok.

Een echte aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem