Zoover, recenze z cest. Hotel The Roosevelt**** v New York City Stát New York. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 3732
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel The Roosevelt**** New York City
67 Recenzí

Recenze Hotel The Roosevelt****

45 East 45TH ST. at Madison Avenue, NY 10017, New York City
Hotel The Roosevelt má skóre 8,3 z 10, na základě 67 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel The Roosevelt****? Pak se podívej na recenze Hotel The Roosevelt**** v New York City, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 27 fotky z dovolené ohledně Hotel The Roosevelt**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelThe Roosevelt****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Spojené Státy Americké. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Stát New York. Porovnejte Hotel The Roosevelt**** s dalšími ubytovacími zařízeními v New York City.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro The Roosevelt**** New York City neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

S partnerem, březen 2012
"Perfect voor stedentrip"
Desmond
8,0
12.04.2012 Zoals eerde beschreven door andere gasten, dit hotel heeft een perfecte ligging in de stad. (bijna) alles is aan te lopen. Dichtbij Grand Central Station, dus ideaal om ook nog eens de metro te pakken.
Geen gebruik gemaakt van het eten in het hotel, maar op iedere hoek is iets te vinden!
Kamer werd iedere dag schoon gemaakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel bij de incheckbalie.
Hotel heeft een mooie entree, het is - netals buiten - alsof je in een film loopt.

Naar NY ga ik 100% nog een keer terug en dan ook zeker weten naar dit hotel!!

S partnerem, březen 2012
"Goed hotel op een zeer goede locatie"
dickenanneke
8,0
08.04.2012 Zonder meer een goed hotel op een uitstekende locatie.
Het ligt midden in het centrum dus kan er veel lopend vanuit het hotel gedaan worden.

Rodina se staršími dětmi, únor 2012
"Prachtig stijlvol hotel midden in het centrum"
M. Monster
7,0
14.03.2012 Wij (2 volwassenen en 2 tieners) hebben hier eind februari 5 nachten vertoefd. De entree is werkelijk overweldigend mooi, je waant jezelf gewoon in een filmdecor. Alle 1015 kamers van het Roosevelt Hotel waren net gerenoveerd toen wij er kwamen, dus de onze ook. De kamer (cozy double) was niet echt groot, maar groot genoeg met 2 vrij kleine 2 persoonsbedden die wel prima lagen. De badkamer was ook niet groot maar wel kraakhelder. De kamer werd elke dag keurig schoongemaakt. Ik weet niet precies wat we voor de kamer betaald hebben, omdat ik een vlucht + hotel pakket geboekt had bij touroperator, maar veel zal het niet zijn, we betaalden net wat meer dan alleen 4 retourvluchten. De ligging kan werkelijk niet beter, binnen enkele minuten lopen sta je midden op Times Square, op Fifth Avenue of bij het Empire State Building. Al met al een prima keuze dus, dit hotel!

Více informací o Hotel The Roosevelt**** najdi na:

Přátelé, říjen 2011
"Prima ligging"
Ans
7,0
30.10.2011 Vlak bij grand central station. Te voet ook veel bereikbaar. Kamers schoon met kleine badkamer. Wifi tegen betaling. Goed maar prijzig ontbijtbuffet. Aanrader

S partnerem, srpen 2011
"Een echte klassieker"
Loek Kurvers
5,0
22.08.2011 Vijf nachten verbleven in The Roosevelt. Het hotel met ruim 1000 kamers dateert uit 1924. Het heeft een prachtige, klassiek gedecoreerde lobby, welke nog een stukje grandeur uit vervlogen tijden uitstraalt. De standaardkamer is klein en gedateerd en wordt medio 2012 gerenoveerd. De kamers en de openbare ruimtes worden goed schoon gehouden.
Het grootste pluspunt is de ligging vlakbij alle highlights in midtown Manhattan en bij het Grand Central. The Roosevelt beschikt over een rooftopbar op de 19e etage en over een gezellig lobbybar. Wij zouden er zeker weer terug gaan.

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Goede ligging"
c.limpd
8,0
05.09.2011 Zoals iedereen vermeld is de ligging perfect. Niet goedkoop voor NYC begrippen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wel jammer dat wifi op kamer geld kost. We hebben tijdens onze rondreis vele (goedkopere) motelletjes gehad met gratis wifi.

Přátelé, květen 2011
"Maakt de New York belevenis compleet"
Marloes
7,0
01.10.2011 Hoewel het in een stad als New York City erg lastig is om als hotel bijzonder te zijn, is dit toch echt een adembenemend verblijf. Vooral de grote hal met schitterende kroonluchters en goudgekleurde wanden geeft je het gevoel dat je in een oase van luxe bent beland.

De kamers zijn goed uitgerust. De bedden slapen prima en de badkamer is erg schoon. Er is zelfs een uitklapbare strijkplank aanwezig. Ook vond ik het geweldig dat er een internetverbinding aanwezig was.

Als je het hotel uitloopt zit je meteen zeer centraal in Manhattan. Op een paar meter al een aantal goede ontbijtrestaurantjes waar je voor relatief weinig geld een goed ontbijt kunt bestellen.

Ik raad je deze accommodatie absoluut aan. Het maakte mijn verblijf in het indrukwekkende New York echt compleet!

Přátelé, březen 2011
"Perfecte locatie, ruime kamer"
C.
7,0
06.04.2011 De locatie van het hotel is perfect. Op 3 minuten lopen van Grand Central Station en op 10 minuten van Times Square. Hotel heeft een prachtige lobby. Wij kregen een kamer op de hoek van het gebouw en daarom was de kamer erg groot en hadden we mooi uitzicht. Alles is redelijk gedateerd, maar dat geeft het hotel ook een bepaalde charme. Kamer en badkamer waren schoon.

S partnerem, 2011
"Het was leuk!"
Iris
8,0
06.03.2011 Mooi hotel ik kon me ogen niet gelofen.
ik vond het heel leuk.
ik zou er vaker naar toe gaan en iedereen die naar NY wil ga naar dit hotel!!!
echt waar het was een prima hotel!

S partnerem, prosinec 2010
"Mooi hotel. goed gelegen."
Rodney
9,0
02.01.2011 Hotel is niks mis mee is wel wat verouderd maar leg goed gelegen .
kwa prijs is het ook goed te doen.
times sqaure leg best wel dicht bij.

1 2 3 4 5 6 7 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem