22.05.2011
Net terug van een week in het Salisbury hotel en wij hebben een top vakantie gehad. Ik dacht een oud stoffig hotel aan te treffen die z'n beste tijd heeft gehad (mede door reacties op zoover) maar werd positief verrast. Ja, het hotel heeft alles nog gestoffeerd maar stoffig, oud of vies is geen sprake van. Service is top, ligging is helemaal top ( 3 metrostations binnen 200 meter met alle lijnen) en je loopt zo naar Times Square,5th ave of Central park. kamers zijn ruim en schoon, incl magnetron en koelkast wat wij zeer handig vonden. Ja de lift is niet de snelste meer en je kan (als je heel goed luistert) de airco horen, maar is dit niet zoeken naar minpunten? Totaal geen last van gehad. Ontbijt is tegenwoordig $6, maar het ontbijt is uitgebreid met koffie/thee, cereal, toast, croissants, bagels, donuts gekookt ei, jam, wafels en maple syrup. Iedere dag heerlijk gegeten. Personeel is uiterst vriendelijk. Dit is waarschijnlijk een van de betere hotels van NY voor deze prijsklasse. Top!