Zoover, recenze z cest. Hotel Salisbury*** v New York City Stát New York. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 3225
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Salisbury*** New York City
34 Recenzí

Recenze Hotel Salisbury***

123 W 57th St. (between 6th & 7th Avenue) , NY 10019, New York City
Hotel Salisbury má skóre 8,3 z 10, na základě 34 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Salisbury***? Pak se podívej na recenze Hotel Salisbury*** v New York City, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 7 fotky z dovolené ohledně Hotel Salisbury*** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelSalisbury***. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Spojené Státy Americké. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Stát New York. Porovnejte Hotel Salisbury*** s dalšími ubytovacími zařízeními v New York City.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Salisbury*** New York City neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

8,4
8,6
7,5
7,7
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina se staršími dětmi, duben 2012
"Een super hotel op een super locatie"
Peter, Elly, Mike e...
10,0
04.05.2012 Hotel Salisbury staat in W 57 st en is zeer centraal gelegen. Central Park, Time Square, shoppen, de metro, alles is op loopafstand. De kamers zijn ruim en heel schoon. De kitchenette en walk in closets vonden wij heel handig. Onze kamer was gelegen aan de achterkant dus geen last van het verkeer. Het ontbijtbuffet is heel uitgebreid en kost maar 9 dollar p.p. Het personeel is ontzettend behulpzaam. Voor de terugreis naar het vliegveld Newark hebben ze een limo geregeld en die was net zo duur als de taxi op de heenreis. Wij vonden dit een mooie afsluiter van een prachtige vakantie.

S partnerem, září 2011
"Goed en centraal gelegen hotel zonder extra's"
PeterB
9,0
03.10.2011 Het hotel is centraal en goed gelegen tov de winkels, subway en de uitgaansmogelijkheden. De inrichting is ouderwets maar schoon.
Wij hadden een ruime en rustig gelegen suite (slaapkamer en zitkamer) aan de achterkant. Met ijskastje en magnetron (geen borden/bestek). Kan mij voorstellen dat de kamers aan de voorkant lawaaiig zijn. Ook zijn er momenteel bouwactiviteiten naast en tegenover het hotel.

Ontbijten kan in het hotel tegen betaling, maar je kunt ook gebruik maken van de vele deli's in de buurt.

Přátelé, květen 2011
"Zeer goed hotel, centraal in NY!"
Laura
8,0
22.05.2011 Net terug van een week in het Salisbury hotel en wij hebben een top vakantie gehad. Ik dacht een oud stoffig hotel aan te treffen die z'n beste tijd heeft gehad (mede door reacties op zoover) maar werd positief verrast. Ja, het hotel heeft alles nog gestoffeerd maar stoffig, oud of vies is geen sprake van. Service is top, ligging is helemaal top ( 3 metrostations binnen 200 meter met alle lijnen) en je loopt zo naar Times Square,5th ave of Central park. kamers zijn ruim en schoon, incl magnetron en koelkast wat wij zeer handig vonden. Ja de lift is niet de snelste meer en je kan (als je heel goed luistert) de airco horen, maar is dit niet zoeken naar minpunten? Totaal geen last van gehad. Ontbijt is tegenwoordig $6, maar het ontbijt is uitgebreid met koffie/thee, cereal, toast, croissants, bagels, donuts gekookt ei, jam, wafels en maple syrup. Iedere dag heerlijk gegeten. Personeel is uiterst vriendelijk. Dit is waarschijnlijk een van de betere hotels van NY voor deze prijsklasse. Top!

Více informací o Hotel Salisbury*** najdi na:

S partnerem, březen 2011
"Perfecte ligging"
jansen
9,0
29.03.2011 Heerlijk hotel met grote kamers en prima service. Personeel is vriendelijk en heel behulpzaam. ligging is perfect, aan de rand van central park en 5 minuten lopen naar time square, metro zit om de hoek.

Rodina s mladými dětmi, duben 2010
"Centraal,oud engelse stijl,met lekker ontbijt"
fam. tacke
8,0
09.05.2010 een centraal gelegen hotel met oud engelse inrichting, lekker ontbijt, wat erg handig is met kinderen en tijd bespaard, die je hard nodig hebt voor de stad zelf...Er zijn maar weinig hotel met ontbijt erbij en dan is salisbury een goede keuze.
Personeel is erg behulpzaam, ook met plannen van excursies.
Portier kan je een limo regelen, voor de terrrugrei, naar jfk voor 65 dollar, moet je wel gelijk instappen en niet wachten tot het tijd is om te gaan, wachten doe je dan maar op JFK
Voor gezin met kinderen ideaal(heb twee zoons van 10 en 13 jaar)

S partnerem
"Prima hotel"
Jenke
9,0
21.08.2009 Op loopafstand van Central Park en Times Square. Ontbijt prima. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Dichtbij hotel zit een gezellige pub.

Rodina s mladými dětmi
"Briljant hotel voor prijsbewuste mensen"
Caro
7,0
16.08.2009 Wat verouderd hotel met supercentrale ligging (lopen naar central park/times square/grote winkelstraten) en niet duur voor NYC. Wij hadden grote suite met zitkamer, slaapkamer, meerdere kasten, keukentje, (kleine) badkamer. Inderdaad soms wachten voor de liften en ontbijt maar wat wil je voor $4,= (€2,80) voor een prima ontbijt. Aardig personeel, voldoende restaurants in omgeving. Een echte aanrader!

Rodina se staršími dětmi
"Fijn hotel in Central park omgeving"
loes
8,0
11.07.2009 Eind april/mei waren wij met ons gezin (ouders, tienerdochter) 10 dagen in dit hotel, ruime kamers, dito walk-in closets en prima keukenfaciliteiten (coffeemaker, nette koelkast en magnetron). Uitstekende cleaning!!! Ontbijt trekt ons niet aan, dat doen wij liever buiten in de omgeving (Starbucks a/d overkant. Aanrader voor wie niet in de hectische omgeving van TSQ wil zitten, dat echter wel weer goed te belopen is vanaf dit hotel. Kleine lobby en dat is dan wat minder als je - zoals wij 3 opeenvolgende dagen aan het eind van onze vakantie - alleen maar regen hebt. De kamer is dan niet echt toereikend en dan zou een ruime hotellobby wat meer mogelijkheiden bieden. Anyway, wij waren zeer tevreden en vinden Salisbury zeker een optie bij een volgend bezoek.

S partnerem
"Prima prijs/kwaliteitverhouding"
Kim
9,0
03.07.2009 Ben een maand geleden in hotel Salisbury geweest. De prijs/kwaliteitverhouding is prima. De kamer is voor New Yorkse begrippen groot en schoon. Verder ligt het hotel centraal, vlakbij metrostation en Central Park. Het ontbijt kost niet veel en is ook niet veel, maar vlakbij het hotel zijn veel ontbijtgelegenheden.

neznámý
"Prima hotel"
mieke
7,0
25.03.2009 hier 5 nachten verbleven, uitstekend bevallen, zeer centraal gelegen, metro op de hoek, ontbijtbuffet á 4 dollar ook prima geregeld. zeker een aanrader.

1 2 3 4 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem