Zoover, recenze z cest. Hotel Holiday Inn Midtown*** v New York City Stát New York. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 3123
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Holiday Inn Midtown*** New York City
47 Recenzí

Recenze Hotel Holiday Inn Midtown***

440 West 57th Street, 10019, New York City
Hotel Holiday Inn Midtown má skóre 7,6 z 10, na základě 47 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Holiday Inn Midtown***? Pak se podívej na recenze Hotel Holiday Inn Midtown*** v New York City, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 28 fotky z dovolené ohledně Hotel Holiday Inn Midtown*** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelHoliday Inn Midtown***. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Spojené Státy Americké. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Stát New York. Porovnejte Hotel Holiday Inn Midtown*** s dalšími ubytovacími zařízeními v New York City.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Holiday Inn Midtown*** New York City neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

6,6
7,8
Vhodné pro děti
7,6
Ukázat skóre a recenze od:
Skupinový výlet, říjen 2011
"Mooie plek"
Marije
10,0
9,0
30.10.2011 Een heerlijke plek om NY te ontdekken! Metro dichtbij, CP dichtbij, een heerlijke plek!

Přátelé, září 2011
"Geweldige ligging"
Esther
9,0
07.10.2011 Heel fijn hotel, ligt echt heel gunstig. Dichtbij Central Park, maar ook %th Avenue is op loopafstand. We zijn zelfs naar Empire State Building gelopen.
Grote kamers, grote, heerlijke kingsizebedden.

Rodina se staršími dětmi, červenec 2010
"Ok , maar er zijn betere hotels !!"
Michele
7,0
16.02.2011 Wij waren hier in juli 2010. Heet dat het was. Een enorme opluchting om in de kamer te komen met airco ! Het spijtige was wel dat je geen ijskastje op de kamer had. We moesten onze vuilbak vullen met ijsblokjes die je op de gang kon krijgen en daar onze drank in deponeren. Het zijn verzorgde kamers die wel wat opfrissing kunnen gebruiken, evenals de badkamer. Er zijn maar 3 liften voor 18 verdiepingen en dat is veel te weinig. Je kon soms wel een half uur staan wachten op een lift. Voor de rest is het hotel prima gelegen. 10 min van colombus circle, central park en times square.Zwembad is veel te klein voor het aantal mensen dat er logeerd. Koop ook niks van entreetickets in het hotel. Ze vragen enorm hoge prijzen. Wat ons ook stoorde is dat je bij de laatste dag om uw valiezen in een kamertje te zetten, moest betalen. Dat hadden we nog nergens meegemaakt.

Více informací o Hotel Holiday Inn Midtown*** najdi na:

S partnerem, duben 2010
"Great place, clean and friendly staff"
Roger
9,0
12.04.2011 Close to restaurants and points of interests. Also near harbour for cruise ships.

Přátelé, prosinec 2009
"Goed hotel om New York te verkennen"
Anouk Schouten
8,0
04.01.2010 Afgelopen week in dit hotel geweest.
Het ligt niet in de drukte van Times Square. Hoewel je wel zo daar bent. Ongeveer 15 minuten lopen.
Wij hadden een kamer in het oudere gedeelte. Echter een extra bed op de kamer gezet (wel tegen betaling).
Eten hebben we niet gedaan in het hotel.

Het is ongeveer 5 minuten lopen naar het metrostation bij Columbus Circle.
De bar in het hotel is erg gezellig.

Kamers zijn ruim. Badkamer is netjes en schoon.
Bij de receptie helpen ze je graag als je vragen hebt.

S partnerem, prosinec 2009
"Prima hotel, maar volgende keer ws toch een andere"
Sabine
8,0
09.01.2010 Holiday Inn aan de west 57th street ligt uitermate gunstig, net buiten het drukste Times Square gebied en dichtbij genoeg voor een aantal topattracties als Times Square, Columbus Circle, Central Park.
Het hotel oogt oudbollig. De kamers zijn voor NY begrippen ruim opgezet, de kamer die wij hadden op de 12e verdieping was op sommige punten echt gedateerd en dus aan vervanging toe. De kamers worden elke dag gereinigd en dat maakt in onze opinie dan ook weer veel goed. Extra service is een ochtendkrantje, helemaal top.
Geen kluisje op de kamer zelf, je hebt een kleine safe box tot je beschikking, die zit in een afgesloten ruimte bij de receptie en je moet er dus telkens een receptionist voor lastig vallen. Ook kunnen er niet hele grote zaken, zoals bijv een spiegelreflexcamera in.
Grootste minpunt vonden wij de gehorigheid van de kamers, je kan telefoongesprekken van buren bijna letterlijk volgen.
Als je nog even de koffers wilt opslaan, moet je betalen. Niet meer van deze tijd!

Obchodní cesta, listopad 2009
"Prima hotel"
Chinafan
8,0
19.03.2010 The Holiday Inn Midtown is dichtbij Central Park gelegen en op 10 min loopafstand van Times Square. Metro dichtbij, bij Columbus Circle.
Kamers zijn ruim en prima bedden, goede schoonmaak. Het hotel beschikt over een grote lobby met bar, restaurant is ook aanwezig.

S partnerem, listopad 2009
"Nooit Meer!!!!"
Fam. de Wolff
5,0
1,0
1,0
04.12.2009 Ligging is prima, in Manhattan zit je eigenlijk altijd goed. Verder hebben wij niets goeds over dit hotel te melden. De kamers zijn oud en viezig, terwijl ze adverteren met "gerenoveerde kamers": niets van gemerkt!! Erg gehorig, niet van de straat (sliepen aan voorzijde op 7e verdieping, kamer 740), maar hebben ruzie gehad met de buren vanwege geluidsoverlast (wij zijn erg rustige normale mensen die regelmatig reizen en klagen absoluut niet snel, maar dit sloeg alles). Hebben van de 6 nachten er 3 wakker gelegen! De receptie (elke dag chagrijnige lui!) aantal keer gebeld en zelfs security voor de deur gezet bij de buren: we kregen geen andere kamer, terwijl er nog zat kamers vrij waren. New york is fantastisch, maar dit hotel heeft ons wel een enorm zure nasmaak gegeven. Achteraf hadden we voor hetzelfde geld in een beter hotel kunnen logeren. Het was een prijzige trip, dit hotel was echt zonde van het geld. Dit hotel raden we aan niemand aan, wij komen hier nooit meer terug!

Rodina se staršími dětmi
"Keurige ruime kamer, schappelijke prijs"
Suzanne
9,0
24.10.2009 Het hotel oogt van binnen wat oubollig, maar de kamer is zeer ruim bemeten met prima bedden en een echt New Yorks uitzicht. Je krijgt twee keycards van je kamer en die kun je gewoon tot je vertrek op zak houden. Badkamer inderdaad vrij klein maar adequaat. Shuttlebus Airlink van en naar vliegveld Newark zelf vooraf via internet geregeld, is veel goedkoper dan op luchthaven zelf of aan de hotelbalie. Ontbijt bij cafe Morning Star aan de overkant, tentje ziet er wat achenebbisj uit maar lekker eten en fantastische bediening. Ligging hotel erg goed voor Central Park, Times Square, 5th Avenue, en metrohalte Columbus Circle is op een paar minuten lopen. Kamer wordt elke dag schoongemaakt, schone handdoeken en opgemaakte bedden. En elke ochtend een krantje!

S partnerem
"Ruime kamers"
paulien riemens
Vhodné pro děti
8,0
02.06.2009 We zijn hier geweest van 9 tot 14 mei. Onze kamer was erg ruim, wat uitzonderlijk is in New York. De kamers zijn netjes, badkamer is klein.
Locatie is goed, maar moet wel altijd even lopen om bijvoorbeeld op broadway te zijn. Maar lopen is niet erg, er is genoeg te zien onderweg! Central parc en Columbus is vlakbij!

1 2 3 4 5 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem