Zoover, recenze z cest. Hotel Golden Nugget**** v Las Vegas Nevada. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 811
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Golden Nugget**** Las Vegas
29 Recenzí

Recenze Hotel Golden Nugget****

129 E. Fremont St., NV 89101, Las Vegas
Hotel Golden Nugget má skóre 8,6 z 10, na základě 29 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Golden Nugget****? Pak se podívej na recenze Hotel Golden Nugget**** v Las Vegas, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 20 fotky z dovolené ohledně Hotel Golden Nugget**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelGolden Nugget****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Spojené Státy Americké. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Nevada. Porovnejte Hotel Golden Nugget**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Las Vegas.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Golden Nugget**** Las Vegas neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

8,5
8,4
8,9
5,5
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, únor 2012
"Wel mooi, maar verouderd"
marga meijler
6,0
7,0
05.03.2012 Het is een ouder hotel, bij het inchecken moesten we ruim anderhalf uur wachten omdat er maar 1 persoon dienst had op de receptie, er stond een lange rij, met boze mede wachten, als "troost" een flesje water en een gratis cocktailbon gekregen, wilde alleen maar naar de kamer ! we hadden een kamer in de Carson Tower, het oudere gedeelte, heel erg druk hotel ! nadeel; we kregen 4 koffiekupjes voor de machine op de kamer, als het doosje leeg was, kon je nieuwe kopen in het hotel voor 10 dollar per 4, maar ze waren nergens anders te koop ! of naar Starbucks in het hotel de zon was om 3 uur 's middags achter het gebouw verdwenen bij het zwembad, het eten in het restaurant duur vergeleken met kwaliteit, breakfast buffet was ok, dinner buffet te duur ! en sacherijnige serveersters !!

Přátelé, leden 2012
"Down town is erg leuk en de GN is de beste deal"
DeSmeder
6,0
06.05.2012 Voor de verandering eens in down town geweest. Alles is goedkoper en gemoedelijker daar. De weekend tarieven zijn de helft van striphotels!

Alles in down town is loopbaar, maar voor de rest van Vegas heb je een atto nodig....een huurauto is echter zo goedkoop en perkeren is gratis, dat dit geen probleem is.

Přátelé, říjen 2011
"Vegas is adembenemend."
lewis
1,0
22.11.2011 Het Golden Nugget hotel ligt in het hart van het oude Las Vegas. Het oude centrum wordt ook wel downtown of Fremont Experience genoemd. Het is een overweldigend feest van neon, gokhallen, restaurants en hotels. Op straat is het altijd feest. Enige minpuntje van Las Vegas was het ontbreken van kwaliteitsmuziek. Waar vroeger Sinatra, Elvis, Engelbert Humperdinck en Tom Jones optraden, vinden we nu een handjevol cowboy-zangers. Grote namen zie je nauwelijks meer, met uitzondering van Celine Dion. Verder is de Strip natuurlijk een geweldige ervaring.

Více informací o Hotel Golden Nugget**** najdi na:

S partnerem, září 2011
"Super hotel in downtown las vegas"
siankaan
9,0
19.10.2011 zeer mooi en verzorgd hotel in downtown las vegas en in het midden van freemont street.
ruime parking voorzien en zeer vlotte bediening bij het inchecken in een prachtige ruimte met aquariums en zeer mooie luchter aan plafond.
kamers zijn zeer mooi,verzorgd, proper en voorzien van 1 king size bed en salon.1 klein minpuntje is dat er geen koelkast is.
badkamer is het paradepaardje van de kamer,ongeloofelijk mooi moderne badkamer met een zalig badje in waar je ook in kan douche.
prijs kwaliteit zeer goed,mooiste kamer op heel onze rondreis.
je kan buffet eten aan 20 dollar pp waar er keuze genoeg is en zeer lekker.
buiten hotel is freemont street een heel gezellige straat met vooral savonds een leuke sfeer met elk uur een een show op de indrukwekkende koepel over de hele straat die voorzien is van duizende led lampjes,zeker de moeite om te zien met de bijhorende muziek.is veel gezelliger dan de strip.
ligging tov de strip is niet goed,daarom dat we eerst luxor hadden gedaan.

S partnerem, září 2011
"Dit hotel overtreft alles"
Jeanne
10,0
21.04.2012 Golden Nugget in is werkelijk fantastisch. Mooi gelegen in Fremont Street waar s'avonds de videoclips afgespeeld worden in het plafond. Werkelijk te gek. Leuke bands die optreden met goede stevige alledaagse muziek. En natuurlijk de gokpaleizen daar. Maar je hoeft niet te gokken als je niet wilt. Hebben wij ook niet gedaan. S'avonds zijn we ook een keer met de taxi naar Vegas centum geweest. Dat is echt niet duur hoor. Wij waren daar met 2 campers die we daar hebben geparkeerd op een beveiligde parkeerplaats vlak bij Golden Nugget en raad maar eens wat we daarvoor moesten betalen!! Jawel voor 3 dagen 5 dollar. Dat is geen geld toch. Over het hotel gesproken als je die wil boeken dan zou ik dat toch al van te voren doen, dan weet je zeker dat je hem hebt. We waren daar in sept 2011 per nacht 30 euro per kamer kwijt omgerekend. Supergoedkoop.
Ik hoop dat julie hier wat aan hebben. Veel plezier. Van Jeanne

S partnerem, září 2010
"Fantastisch hotel!"
Koen Hendriks
10,0
20.12.2010 Hoewel dit hotel niet aan de strip ligt is het een ideaal hotel in Las Vegas om te verblijven. Ten eerste is het niet zo duur als een hotel aan de strip en ten tweede is Freemont Street 's avonds veel gezellig als de Strip. Mocht je toch naar de Strip willen (wat je ook echt moet doen) ga dit dan niet lopen, voor iets van 7dollar kun je op en neer mee met de bus!
Verder heeft het hotel prima faciliteiten. Uiteraard een casino, maar ook een heerlijk zwembad waar je overdag lekker kunt vertoeven (met haaienaquarium). Ook het buffet is redelijk te eten al zijn er betere in Vegas.

Přátelé, červenec 2010
"Prima hotel in de oude Las Vegas stijl"
Anneke1104
9,0
21.07.2010 We verbleven twee nachten in dit hotel. Onze eerste indruk was heel erg goed, prima ontvangst. Het hotel is erg groot en in het begin wel even lastig om je weg te vinden. De kamers (4 pers) zijn erg ruim maar de bedden aan de kleine kant (130 cm voor 2 pers). Het hotel heeft een erg leuk zwembad, maar het was er wel heel druk. De ligging aan Fremont street was heel erg leuk, Las Vegas op en top! De strip is makkelijk te bereiken met een taxi (+- $ 16). Het ontbijtbuffet ($ 10) is zeker een aanrader! Het steakhouse van het hotel viel echter tegen. En de parking is gratis!

S partnerem, červen 2010
"Aanradertje"
E.C.T.
10,0
04.08.2010 Afgelopen juni geweest tijdens onze rondreis door Amerika. Echt een mooi hotel met grote kamers tegen lage prijzen. Wij zaten in de New Rush Tower alles volledig nieuw en zeer luxe. Gratis valet parking voor je (huur)auto, helemaal super. In het weekend is er trouwens geen bedje vrij aan het zwembad, wat een drukte. De Japanner in het hotel is erg goed. Door z'n ligging in downtown las vegas is The Strip met alle bezienswaardigheden wel wat verder weg maar het overdekte deel van Freemontstreet maakt met al z'n artiesten, muzikanten etc. veel goed. Kortom: echt een aanrader.

S partnerem, březen 2010
"Leuk hotel"
sijbring
9,0
19.03.2010 Het hotel ligt aan de freemontstreet en ademt de sfeer van vroeger uit.
Ruime, schone kamers, prima buffet voor weinig geld, goede service. (elke dag een schoon bed)
Er is een zwembad bij met een glijbaan door een haaientank.
Gratis parkeren voor gasten.
Voor mensen die de "oude" sfeer willen proeven een leuke plek om een paar nachten te verblijven.
Dinertip: De golden Gate zit iets verderop, daar kan je echt lekker eten in het restaurant!

S partnerem
"Leuk hotel"
erik stapper
8,0
08.12.2009 wij zijn hier 1,5 jaar geleden geweest en hebben het er naar ons zin gehad. prima zeer goedkope buffeten(hadden nog een leuk coupon boekje gekregen),leuk zwembad met zeer groot aquarium in het midden van het zwembad waar je doorheen kan doormiddel van doorzichte glijbanen(o,a mega grote haaien),mooie kamers,midden in fremont street voor herhaling vatbaar!!

1 2 3 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem