Zoover, recenze z cest. Kemp Menina**** v Recica ob Savinji Slovinsko. Přidej svoji recenzi!

Recenze Kemp Menina****

59 Recenzí

Recenze Kemp Menina****

Varpolje 105, SI-3332, Recica ob Savinji
Kemp Menina má skóre 8,7 z 10, na základě 59 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Kemp Menina****? Pak se podívej na recenze Kemp Menina**** v Recica ob Savinji, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 107 fotky z dovolené ohledně Kemp Menina**** na stránkách Zooveru. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Slovinsko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Slovinsko. Porovnejte Kemp Menina**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Recica ob Savinji.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Menina**** Recica ob Savinji neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 další

59 recenzí pro Menina****

59 Recenzí
9,2
8,1
8,3
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina s mladými dětmi, 2012
"Fantastisch"
Victoria
9,0
14.01.2012 Vorig jaar 2 weken een stacaravan gehuurd. Echt een relaxed vakantie gehad.
Leuke mensen, mooie omgeving, schoon sanitair en prachtige stacaravans.

Nu wilde we weer boeken, maar helaas zitten ze al helemaal vol. We balen echt, nu op zoek naar iets vergelijkbaars!!

"Avontuurlijk! ("Beetje spannend!")"
Gorazd
8,0
22.08.2011 Het is allemaal waar wat hieronder over de camping wordt gezegd en onze hooggespannen verwachtingen zijn vervuld.

Er is toch wel een belangrijk aandachtspunt, namelijk de reserveringen. De mobile-homes en de vakantiewoningen kunnen zowel bij de eigenaar zelf als bij reisorganisaties worden geboekt. Wij hebben zelf ondervonden dat (herhaalde) uitdrukkelijke bevestigingen van gerenommeerde reisorganisaties, geen garantie geven op de geboekte accommodatie. Als je niet rechtstreeks boekt, neem dan toch zelf even contact op met de eigenaar om je reservering te controleren. Dat voorkomt grote teleurstellingen: andere gezinnen moesten vertrekken. Maar als je eenmaal binnen bent dan begint hier een prima en avontuurlijke vakantie.

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Eine verdammt schöne Woche..."
Andreas und Claudia...
8,0
20.09.2011 wer was erleben will ist hier richtig, guter Platz mit allen was man braucht, ruhige Lage, sehr gutes Restaurant die Pizzen hmmmm, jederzeit wieder,
und alles so unkompliziert, es gibt für alles eine Lösung

"Top top top"
fpmoise
10,0
25.09.2011 echt,we komen er al jaren en het is altijd thuis komen!
en al het goede is te danken aan yurij,katja en the little princess spela!
en de familie leden,zoals oma,kookt heerlijk!
en jo-jo!en nog vele andere helpende handen!
zo een camping'baas'is enig in zijn soort,daarom is de sfeer er fantastisch en wil eigenlijk niemand er meer weg
eigenlijk moeten we het stil houden,anders is hij volgend jaar vol als we allemaal weer terug komen,haha
echt nix dan lof!
f+p+moise

"Supervakantie"
Yvonne Heins
8,0
21.08.2011 Via Zoover zijn wij op deze camping gekomen, normaal gaan we toch naar een camping met een groot zwembad. Maar dat doen we dus volgend jaar niet meer, want we gaan gewoon terug naar camping Menina. Wat een ontspannen vakantie hebben we gehad, de waardering die deze camping krijgt, zegt al genoeg. En we hebben nog lang niet alles in de omgeving gezien. Dus volgend jaar weer!!!

"Topweek op Menina!"
Han & Liesbeth
9,0
28.08.2011 Wij (gezin, kinderen 11 en 13) hebben genoten van onze week op Menina. Een heerlijk ontspannen sfeer. Omdat het nog voorseizoen was, werd er nog niet veel georganiseerd, maar dat mocht de pret niet drukken. Je voelt je als gast echt thuis. De pizza's zijn heerlijk. Van iedere gebeurtenis wordt een feestje gemaakt. Het meertje is prima om in te zwemmen en de rivier lekker fris... Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden. Wij zijn nog niet uitgekeken, dus komen zeker terug op Menina!!

Rodina s mladými dětmi, červenec 2011
"Weer fantastische vakantie gehad, tot volgend jaar"
Fam van Bommel
10,0
26.07.2011 Er is hier op Zoover al veel over Menina geschreven en met de meeste opmerkingen zijn wij het helemaal eens. Uiteindelijk is het het beste om Menina zelf te ervaren. Veel mensen zal het goed bevallen, een enkeling misschien minder. Wij hebben in ieder geval weer een fantastische vakantie gehad. Jurij, Katja (& Spela): bedankt en tot volgend jaar!

A lot has been written about Menina here on Zoover and we agree with most of the comments. In the end it is best to experience Menina yourself. Most people will love it, a few maybe not so much. We have had a fantastic holiday again. Jurij, Katja (& Spela): thanks and see you again next year!

Rodina se staršími dětmi, červenec 2011
"Tot volgend jaar !!!!!!!!!!!"
Fam. Siroen uit bak...
8,0
10.08.2011 Wij zijn met onze drie kinderen 16, 12 en 9 twee weken op Menina geweest en het was gewoon TOP!!!!!!!!!!!!!!!
Geen disco en geen boulevards en toch roepen de kinderen nu al, volgend jaar weer naar Menina.
Hangplek met kampvuur voor de jeugd en wij vuurtje stoken voor de tent, raft battle op het meertje, zwemmen en dammen bouwen in de rivier.
De eigenaar Jurij en zijn vrouw Katja zijn ontzettend gastvrij en doen er alles aan om het je naar de zin te maken, waar kom je het nog tegen dat de eigenaar s'avonds laat nog met snaps rondgaat en vraagt hoe de dag is geweest?
In de omgeving is zoveel te doen en te zien dat je gewoon een keer terug moet!!!!
Dit was een vakantie om niet te vergeten Slooooowvenië, same same but differend!!!!!!!!!!!

"Erg puber-geschikt!"
Hanne
8,0
07.08.2011 Ben nu voor de 2de keer naar Menina geweest met mijn 2 kinderen van 13 en 16 jaar. Vorig jaar vonden we het al geweldig, maar dit jaar was het volgens mijn pubers 'nog leuker' en wel omdat er zoveel leeftijdsgenoten zijn. Een rustige omgeving in het Savinji-dal, een gastvrije camping gastheer en gastvrouw,het activiteiten-aanbod is ruim voldoende voor de actievelingen onder ons, maar gewoon lekker op de camping blijven onder de beschutting van de bomen is ook heerlijk. Niets moet, veel kan. Het restaurant is in vergelijking met vorig jaar enorm verbeterd! 'Volgend jaar weer', roepen mijn kinderen nu al, terwijl er geen disco te bekennen is!!

Rodina s mladými dětmi, červenec 2011
"Heerlijke plek, schaduw en zon!!"
ruud van zanten
9,0
10.08.2011 Camping Menina, in Varpolje is een prima camping. Ik moet zeggen dat ik in geen tijden zo leuke camping heb meegemaakt. Nu kwam het natuurlijk ook al door de ontvangst van Yuri, de eigenaar, die ons op een golfkarretje het terrein over nam, om een geschikt plekje aan te wijzen.
En het kwam ook door al die gezellige mensen die er waren, waar we in zeer korte tijd bevriend mee zijn geraakt. Elke avond gezellig met zijn allen om een vuur, en overdags de hort op, om te winkelen, nordic walken, raften en nog veel meer.
Sanitair heerlijk schoon, ja een aanrader hoor!!

1 2 3 4 5 6 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem