Na túto chatu chodíme partia priateľov každoročné. Tento rok to bol už 4. ročník. Blízko je termalpark Bešeňová, ktorý nepochybne patri, dovolím si povedať, medzi najkrajšie na Slovensku s množstvom atrakcií a perfektným wellness svetom.
Na chate kde sme ubytovaní je krásne prostredie – tiché, čisté, nadštandardne vybavené. Pri pobyte na tejto chate mame stále pocit domova a nie nejakej lacnej chaty. Najviac oceňujeme aj možnosť prípravy vlastnej stravy v plne vybavených kuchyniach ... na dvore možnosť grilovania, opekania, ktoré stále využívame a to dodáva večerom na chate toho pravého ducha. Naše deti sa hrajú na veľkom dvore. V spoločenskej miestnosti nechýba playstation, kde kopec zábavy sme mali aj my dospelí. Majiteľ chaty je neskutočne ústretový a ochotný a z roka na rok pribúdajú nove možnosti. Minulého roku pribudla skvela sauna, futbalové ihrisko, tohto roku sme si vyskúšali adrenalínový rafting. Škoda, že sme nemohli ostať viac dni... ale už teraz sa tešíme na 5. ročník. O inom mieste ani neuvažujeme! A ak sa podarí tento rok prvýkrát plánujeme vyskúšať aj zimnú verziu našej „Akcie“ na rovnakej chate. Snáď to vyjde :)