Zoover, recenze z cest. Apartmán Haus Anita v Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten Tyrolsko. Přidej svoji recenzi!

Recenze Apartmán Haus Anita

19 Recenzí

Recenze Apartmán Haus Anita

Schulgasse 4, 6363, Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten
Apartmán Haus Anita má skóre 9,9 z 10, na základě 19 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Apartmán Haus Anita? Pak se podívej na recenze Apartmán Haus Anita v Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 16 fotky z dovolené ohledně Apartmán Haus Anita na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně ApartmánHaus Anita. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Rakousko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Tyrolsko. Porovnejte Apartmán Haus Anita s dalšími ubytovacími zařízeními v Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Haus Anita Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

19 recenzí pro Haus Anita

19 Recenzí
9,8
9,6
10,0
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, březen 2012
"Super"
Sabine hagen
10,0
31.03.2012 De accommodate was erg mooi netjes. De eigenaren zijn super gastvrij. De ligging tov piste in een woord super.

Rodina s mladými dětmi, březen 2012
"Helemaal TOP!!"
Remy, Maaike en Lie...
10,0
10.03.2012 Wat een top appartement is dit! Vandaag teruggekomen van onze wintersport in Westendorf. Het appartement is schoon, super netjes en groot. Hans en Hermiene zijn echt super gastvrij en geven je echt het gevoel dat je welkom bent. De ligging is helemaal geweldig als je op wintersport bent.
Maar ook als je gaat wandelen is het helemaal perfect. Wij waren er met onze dochtertje van 10 maanden en die had echt een heerlijk bed. Ook is het leuk dat het appartement in het centum ligt dus ook de leuke eettentjes zijn dichtbij. Wij gaan zeker terug!!

Rodina s mladými dětmi, březen 2012
"Sonne, Ski und perfekte Unterkunft !"
Kammanns
10,0
01.04.2012 Zum ersten Mal sind wir mit unserer kleinen 5 jährigen Tochter insgesamt zu fünft im Appartment Anita in Westendorf untergekommen.
Wir sind von Hermine und Familie so herzlich aufgenommen worden, wie man es sich nicht besser vorstellen kann.
Eine wunderbare, ideal für Familien oder kleine Gruppen zugeschnittene Wohnung erwartete uns. Dieser wunderbare Rahmen wird durch die schöne Saunaanlage ( ja, so muss man das schon beschreiben, denn mit dem Ruheraum, der Duschanlage und dem Fitnessbereich ist das schon mehr als überdurchschnittlich) und den herrlichen Außenwhirlpool abgerundet. Wer einmal, nach einem anstrengenden SkiTag, im Pool am Rande der Piste mit Blick auf die Berge saß, wird sich lange daran erinnern.
Die Schischule, den Verleih und die Piste direkt vor der Tür - für eine sportliche Woche alles bestens vorbereitet.

Zusammengefasst: Es war wunderbar !

Více informací o Apartmán Haus Anita najdi na:

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Superplek voor in de Zomer"
vincent
8,0
10,0
15.08.2011 Dit appartement heeft heel veel te bieden: sauna, whirpool, fietsen, minigolf, airhockey.. Echt super! De gasten komen niets tekort, er worden dagelijks broodjes bezorgd en er worden wedstrijdjes en grill avonden georganiseerd. Super gezellig! De eigenaren Hans en Hermine zijn echt ontzettend gastvrij en doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.
Bedden, badkamer keuken etc is prima in orde, de 8 voor de inrichting is alleen om aan te geven dat het qua TV toestel iets beter kan. ps. er is wel RTL4 voor diegenen die niet op vakantie kunnen zonder het nieuws van NL.
Samenvattend: Top een echte aanrader.

S partnerem, červen 2011
"Fantastisch vakantieadres!"
M Bronsvoort
10,0
18.06.2011 Haus Anita is al jaren ons vaste vakantieadres. Dit appartement heeft heel veel te bieden: sauna, whirpool, fietsen, minigolf, airhockey.. Echt super! De gasten komen niets tekort, er worden dagelijks broodjes bezorgd en er worden wedstrijdjes en grill avonden georganiseerd. Super gezellig! De eigenaren Hans en Hermine zijn echt ontzettend gastvrij en doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Wij blijven hier zeker onze vakanties vieren!!

Skupinový výlet, 2011
"Helemaal geweldig"
Marja
10,0
30.05.2011 Wat een lieve mensen, Hans en Hermine, en wat fantastisch mijn vader was jarig en kreeg een zelf gebakken cake die netjes smorgens bij de voordeur stond, helemaal top!

S partnerem, duben 2011
"Perfect!!!!!!!!"
Giny
10,0
10.06.2011 Wat een fijne vakantieplek.
Ben je jarig in de vakantie staat er sochtends naast je broodjes een heerlijke cake met kaarsjes en een slinger er bij.
Tijdens onze vakantie ontving Hermine de Zoover oorkonde voor beste vakantieverblijf in Westendorf. Top!!!
De spa achter het huis hebben we zeker gebruikt. Heerlijk na een dag wandelen of een stad bezoeken.
Volgens jaar zeker weer.

Rodina s mladými dětmi, únor 2011
"Fantastisch appartement met een perfecte ligging!"
Marc en Annemarie
10,0
26.02.2011 Alles bij Haus Anita is perfect geregeld. De ligging direct op de piste is natuurlijk top, maar ook boven de skihuur, tegenover de skischool en direct in het centrum. De eigenaresse, Hermine is super gastvrij en veel is mogelijk. De kamers waren ruim en keurig netjes. Enige minpuntje is dat wij de sauna pas bij vertrek hadden opgemerkt. Die ruimte zag er geweldig uit en hebben wij dus verzuimd te benutten. De volgende keer dan maar want wij komen hier zeker een keer terug.

Rodina s mladými dětmi, květen 2010
"Oostenrijkse gastvrijheid!"
koen strooper
10,0
18.05.2010 Prima appartement, leuke omgeving (ook voor onze jonge kinderen). Geweldige eigenaresse, die met name ook voor de kinderen erg leuk is en graag een partijtje airhockey met ze meespeelt. Absolute aanrader.

Rodina se staršími dětmi, únor 2010
"Great place -always again"
Egle
10,0
01.04.2010 Haus Anita in Westendorf - best place for winter holidays we had ever been. Perfect place for holiday with children - kinder ski-chlool near the balcony. Wonderfull wellness area.

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem