Zoover, recenze z cest. Oddělený hotel Bellevue am See**** v Walchsee Tyrolsko. Přidej svoji recenzi!

Recenze Oddělený hotel Bellevue am See****

42 Recenzí

Recenze Oddělený hotel Bellevue am See****

Johannesstraße 20, 6344, Walchsee
Oddělený hotel Bellevue am See má skóre 8,8 z 10, na základě 42 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Oddělený hotel Bellevue am See****? Pak se podívej na recenze Oddělený hotel Bellevue am See**** v Walchsee, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 41 fotky z dovolené ohledně Oddělený hotel Bellevue am See**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně Oddělený hotelBellevue am See****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Rakousko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Tyrolsko. Porovnejte Oddělený hotel Bellevue am See**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Walchsee.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Bellevue am See**** Walchsee neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 další

42 recenzí pro Bellevue am See****

42 Recenzí
8,5
9,4
8,2
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina se staršími dětmi, červenec 2011
"Prima uitvalsbasis om Tirol te bekijken."
Debbie en Leon
9,0
17.11.2011 In Bellevue am Walchsee waan je jezelf in een vakantiepark. Er wordt veel georganiseerd. Vooral gericht op all-inclusive. Als alleen logies gast val je een beetje buiten de aandacht van het personeel. Wij vonden dat zeker niet erg, maar het viel ons wel op. Het zwembad en de andere faciliteiten zijn prima.
Vanuit Walchsee kun je Tirol prima bezichtigen. Aanraders zijn Hexenwasser, de rodelbaan in Walchsee, Kossen en de zilvermijn in Schwaz?

Groot minpunt waren de bedden in ons appartement, superslechte matrassen.

S partnerem, červenec 2011
"Super!"
Tove og Christian
10,0
17.07.2011 Rigtigt godt hotel. Søde personale, maden var rigtig god - i top! Værelset i god stand, fuldstændig rengjorte og en god seng.

Rodina s mladými dětmi, březen 2011
"Prijs/kwaliteit dik in orde!"
Jos Peters
8,0
13.03.2011 Wij (2 volw. en 2 kinderen) zijn in de carnavalsvakantie 1 week in Hotel Bellevue Walchsee verbleven en wij zijn zeer tevreden.
De kamers zijn inderdaad ietwat gedateerd (veel donkerbruin hout) maar alles functioneert perfect. De bedden c.q. matrassen zijn goed. Het enige nadeel waren het hoofdkussen en dekbed. Een volgende keer zouden wij deze zelf meenemen.
Wij hadden halfpension plus geboekt en ook dit was prima verzorgd. Buiten het ontbijt en diner was hier ook koffie en gebak (in de namiddag) en drank tijdens het diner inbegrepen. En met de drank werd ook niet bepaald zuinig mee omgesprongen. Al met al een prima hotel welke voor herhaling vatbaar is. Zeker voor ouders met kleine kinderen. Het skigebied is voor de startende en nog lerende skier meer dan voldoende groot. Ook Schi-& Snowboardschule Walchsee-Ebbs kunnen wij van harte aanbevelen. Erg leuke skileraren en -leraressen. Apres ski hebben wij niet echt kunnen ontdekken c.q. ervaren.

Skupinový výlet, únor 2011
"Een droomhotel"
niels van dijk
10,0
11.12.2011 wij zijn al 3jaar achter elkaar op wintersport geweest en we overnachtte in bellevue en we gaan elk jaar weer omdat het enorm leuk en gezellig is

Rodina se staršími dětmi, únor 2011
"Back to the seventies"
wilma.28
7,0
03.03.2011 Het ontvangst in het hotel was erg vriendelijk. De kamers waren erg gedateerd (jaren 70/80) de kamers waren wel ruim en alles was aanwezig. Handdoeken werden dagelijks vervangen en de bedden keurig opgemaakt.
De voorzieningen in het hotel waren met name voor kinderen erg goed. Veel animatie!
Parkeren en toegankelijkheid voor minder validen was niet ideaal.
Ook met de lange medemens was geen rekening gehouden.
Het eten was prima en de bediening was erg vriendelijk. Royaal ontbijt- en salade buffet.

Rodina s mladými dětmi, leden 2011
"Fajne miejsce"
RAFAŁ
7,0
12.07.2011 gorąco polecam dużo atrakcji,ładne położenie,przystępne ceny;piękny widok z okien

S partnerem, prosinec 2010
"Erg fijn!"
Femke
8,0
20.03.2011 Ik heb een fijne, rustige vakantie gehad.
Zeker voor herhaling vatbaar, heerlijk als je een beetje rust nodig hebt!
Mijn partner was ook erg tevreden; 'de volgende keer nemen we de kids mee!'

Rodina se staršími dětmi, srpen 2010
"Leuk hotel!"
anjo imming
9,0
23.09.2010 Wij zijn van de zomer 1 week in Bellevue geweest.Prachtig echt Oostenrijks hotel.We hadden een appartement.Dit was erg groot,voor ons gezin erg fijn.Onze kinderen van 15 en 13 jaar hadden een ruime slaapkamer,onze kamer was ook erg ruim.Daarbij een keukentje,maar eten koken was geen optie,we hebben overal in de buurt heerlijk gegeten.In Kufstein hadden we een heerlijk restaurantje ontdekt.Het uitzicht van het hotel is prachtig,erg mooi uitzicht op het meer! Ondanks het wat slechte weer op sommige dagen hebben wij ons prima vermaakt.
De sauna is toch ook dan wel erg lekker.Leuke vacantie gehad.

Přátelé, srpen 2010
"Nog eens!"
arie henk de boer
10,0
17.02.2011 Het is een leuk park met lekker eten! Volgend jaar gaan we weer maar dan met wat meer mensen

Rodina s mladými dětmi, červenec 2010
"Leuke 2 weken!!"
Marc
9,0
09.08.2010 Ondanks het niet al te mooie weer hebben we toch een heerlijke vakantie gehad. Na een paar jaartjes camping toch maar eens een hotel opgezocht en hier geen moment spijt van gehad. Nette ruime kamers die iedere dag netjes werden schoongemaakt (zelfs de afwas werd gedaan), uitgebreidt ontbijtbuffet, uitgebreide lunch en 's avonds een heerlijk zeer gevarieerd viergangen menu, geserveerd, voor de kinderen een kinderbuffet. 1x in de week bij mooi weer een zeer goed verzorgde BBQ buiten aan het meer. Het buiten/binnen zwembad is simpel maar zeer vermakelijk voor de kids en overigens goed van temparatuur wat ook wel prettig is. De Walchsee zelf is kraakhelder en eveneens goed van temperatuur. In de omgeving zijn ook veel activiteiten te doen. Een aanrader voor de kids is toch wel Hexewasser (ong. 40km rijden). Ook is er een leuk Waldbad in het naast gelegen dorp Kossen. De rodelbaan op 3km afstand, Freizeitpark Ruhpolding en nog veel meer. We komen hier zeker nog een keer terug!!

1 2 3 4 5 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem