Zoover, recenze z cest. Hotel Schwebebahn**** v Zell am See Salzburg. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 3391
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Schwebebahn**** Zell am See
115 Recenzí

Recenze Hotel Schwebebahn****

125, 5700, Zell am See
Hotel Schwebebahn má skóre 8,0 z 10, na základě 115 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Schwebebahn****? Pak se podívej na recenze Hotel Schwebebahn**** v Zell am See, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 53 fotky z dovolené ohledně Hotel Schwebebahn**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně HotelSchwebebahn****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Rakousko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Salzburg. Porovnejte Hotel Schwebebahn**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Zell am See.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Schwebebahn**** Zell am See neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

115 recenzí pro Schwebebahn****

115 Recenzí
8,1
8,1
9,4
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina s mladými dětmi, prosinec 2011
"Fijn hotel, perfect gelegen"
Irene
10,0
24.04.2012 Wij hebben een toptijd gehad in dit hotel. De mensen die er werken zijn heel aardig en behulpzaam. Ligging aan de piste waar drie gondels vertrekken. Eten was voldoende. Vergeet geen sneeuwkettingen mee te nemen en bij sneeuwval om te doen anders is het lastig om het stijle weggetje naar het hotel toe te nemen.

Rodina s mladými dětmi, 2011
"Ideaal voor skiën met kinderen"
Van Hove
10,0
24.08.2011 Voor een skivakantie met kleine kinderen vinden wij dit een ideaal hotel. De oefenpiste ligt net naast het hotel, skischool en skiverhuur bevinden zich onder het hotel. De skiliften Sonnalmbahn en Schmittenhöhebahn vertrekken hier ook, zodat je onmiddellijk toegang hebt tot een voldoende groot skigebied en dit in de gezellige Oostenrijkse sfeer . Het centrum van Zell am See ligt op 2 kilometer.

Voor na het skiën is er een mooi zwembad en elke avond kinderanimatie. Kamer was proper en ruim. Eten lekker, gevarieerd en meer dan voldoende. Vanaf half maart logeren de kinderen hier gratis en krijg je all-in voor de prijs van HP, wat dit prijs/kwaliteit een topper maakt.

Wij hebben alvast geboekt om volgend jaar terug te gaan.

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Waarschijnlijk volgende keer weer"
familie met gezin
10,0
05.09.2011 alles wat een mooie vakantie nodig heeft is daar te vinden.ga zeker terug

Více informací o Hotel Schwebebahn**** najdi na:

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Mooi gelegen maar service kan beter."
Daems Erik
6,0
6,0
31.08.2011 Hotel in general was ok BUT :

- Needed to wait a long time before we got our drink.
- Room cleaning can be better (there was still dust, papers and a waterbottle under the bed !!!). The glasses from our evening drinks where left in the hotel room until the last day ?!
- Service at the front desk was perfect and friendly !
- Food was good but some more fruit in a basket would be a plus.
- Kids could only get a kids meal in the kidsclub. Why not together with the parents in the evening ? We go on a family vacation so want to be together and not eat seperatly.

"Een geweldige vakantie"
Familie Vroninks
10,0
22.08.2011 Onze eerste vakantie in hotel Schwebebahn is voor ons gezin zeer goed meegevallen, we zijn echt ontspannen naar huis teruggekeerd.
Het hotel is zeer rustig gelegen en je kon de bus nemen naar beneden om het stadje te bezoeken. Een ideale uitvalbasis voor bergwandelingen.
We hadden een mooie, propere kamer met zicht op de pistes en Zell am See.
Het personeel doet er alles aan om je verblijf aangenaam te maken en ondanks het vele werk kon er altijd een grapje vanaf om de kinderen en volwassenen te animeren.
Een uitgebreide keuze uit ontbijt en avondmaal, de nodige afwisseling en er werd vlot aangevuld.
Een prachtige streek die wij met spijt in het hart achter lieten!

Rodina s mladými dětmi, červenec 2011
"Weer terug."
Fam Dingemans
9,0
24.08.2011 Hier hebben wij twee weken doorgebracht deze zomer. Alles klopte. Mooie rustige ligging. Goed hotel. Aardige medewerkers. Iedere week een ander dinner. Buffetten om de twee dagen met voldoende keus en afwisseling.
Zell am See is vreemd 's zomers. Veel zwaar gesluierde Arabieren. Maar wel uit de betere geledingen van de bevolking.

Rodina se staršími dětmi, červenec 2011
"Zeer aangenaam hotel"
Fam. De Block
8,0
28.07.2011 Wij hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in het hotel : zeer ruime, propere kamer, heel vriendelijk personeel, lekker en voldoende eten. Alleen de parking mocht misschien iets ruimer.
Gratis internet en voldoende wandelgelegenheid onmiddellijk in de buurt. Het dorp Zell am See viel ons wat tegen, maar je kan in de iets verdere omgeving genoeg andere dingen vinden om je te amuseren.
Fam. De Block, Dendermonde

Rodina se staršími dětmi, červenec 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Fam. Oosting
8,0
05.08.2011 waren voor de zesde keer te gast in het hotel.
het eten is nog beter geworden dan het al was veel keuze a/h buffet en bij de keuze
menu's is er voor ieder wat wils de ene dag buffet de andere dag keuzemenu
zelfs nu nog tips voor een dag uit met route beschrijving
zeer vriendelijk onthaal en de sevice was heel goed je hebt het gevoel dat je thuis komt ga zo door fam Daxer en je ziet ons de zevende keer wel weer.
gigantische pluim aan alle medewerkers voor de muur en achter de muren je wordt echt verwent.

S partnerem, červen 2011
"Een fantastisch hotel"
Fam van Wijk, Baren...
8,0
13.07.2011 De l;igging van het hotel is zowel voor de zomer als de winter prima. Het eten
in welke vorm ook was heel goed en het "all inn clusive" was prima.
Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Het hotel is een aanrader
en wij hopen nog wel eens terug te komen.
Fam van Wijk, Barendrecht Holland

Přátelé, květen 2011
"Wir waren rundherum im Hotel Schwebebahn zufrieden"
Rudolf und Gertrud ...
10,0
30.05.2011 Alles perfekt! Wir waren mit unserem Oldtimerclub (mittleres und älteres Publikum) unterwegs, allen hat es gefallen. Ausgezeichnetes Preis- Leistungsverhältnis. Super Personal. Wir kommen wieder!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem