Zoover, recenze z cest. Hotel Sporthotel Wagrain**** v Wagrain Salzburg. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 3998
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Sporthotel Wagrain**** Wagrain
123 Recenzí

Recenze Hotel Sporthotel Wagrain****

Hofmark 9, 5602, Wagrain
Hotel Sporthotel Wagrain má skóre 8,9 z 10, na základě 123 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Sporthotel Wagrain****? Pak se podívej na recenze Hotel Sporthotel Wagrain**** v Wagrain, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 55 fotky z dovolené ohledně Hotel Sporthotel Wagrain**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně HotelSporthotel Wagrain****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Rakousko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Salzburg. Porovnejte Hotel Sporthotel Wagrain**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Wagrain.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Sporthotel Wagrain**** Wagrain neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

123 recenzí pro Sporthotel Wagrain****

123 Recenzí
8,8
9,1
9,2
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina se staršími dětmi, březen 2012
"Ging wel"
simonjolanda
9,0
21.03.2012 Ik had me er toch wel meer van voorgesteld en sluit me geheel bij het oordel van Judith aan. Wat ik ook erg onhygiënisch vindt zijn de veren kussens en dekbedden (deze kun je niet wassen) bah.... Ook het avondeten is ons tegengevallen, niet de buffetavonden (2 x per week) maar "de schilderijtjes op het bord", het ziet er prachtig uit maar wij hadden er een andere voorstelling van (veel versiering weinig eten). Ontbijt oké, wel elke dag hetzelfde maar genoeg keuze. Ligging t.o.v. de pistes perfect, de weg over en de gondel in. Dorp niks aan, je bent er zo doorheen. Skibussen rijden alleen in Wagrain naar de drie gondels en niet naar bv het naburige Flachau, erg jammer. Er zijn betere 4 sterren hotels.

Skupinový výlet, březen 2012
"Perfect hotel voor een redelijke prijs"
Adri
7,0
04.04.2012 Geweldig hotel tegenover de piste van Wagrain. Keurige kamers, aardige bediening (soms wat stuntelig, als gevolg van de grote hoeveelheid stage lopers) gezellige bar en terras en perfect eten zowel in de morgen als 's- avonds. Ook de Welnesruimte met " bewaking" was het dagelijks bezoeken meer dan waard.

Rodina se staršími dětmi, 2012
"Heerlijk, hotel, tikkeltje zakelijk."
judith
10,0
04.03.2012 Afgelopen week in dit hotel geweest. Mooi fijn hotel, van alle gemakken voorzien. De kamers zijn keurig ,ruim en schoon. Het eten is uitmuntend, voor ieder wat wils! Wat ons tegenviel is dat er erg veel gerookt wordt in het hotel. Er is een bar/ loungeruimte waar iedereen mag roken. Voor de niet rokers is er daarachter een soort conferentiezaal (ongezellig) waar je ook kan zitten om bijv. een spelletje te doen. Het is niet echt een knus, sfeervol hotel.De bediening is aardig, maar wat losser zou wel mogen.
Ski's en schoenen kan je huren in het hotel, makkelijk! Sauna is super!
Je kan in 5 min. naar het dorp lopen.
Wij kiezen de volgende keer voor een iets eenvoudiger maar knusser hotel!

Více informací o Hotel Sporthotel Wagrain**** najdi na:

Rodina s mladými dětmi, 2012
"Heerlijk hotel"
peter
9,0
20.02.2012 Fijne week gehad in dit mooie hotel.Heerlijke wellness,lekker eten,dichtbij de liften.Kinderoppas was tegenvaller,omdat de "juf" ook meester in de reikie is.Ik vind dat geen prettig idee,heb daarom mijn kindje er niet naartoe gebracht.Maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Verder niets op dit hotel aan te merken.Voor herhaling vatbaar.

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Ging wel"
Edwin
8,0
26.09.2011 met grote verwachting heen, eten ging wel was apart wel ruim voldoende en goed aangevuld, vlees slecht de rest prima ,honden in het hotel toegestaan met vloerbedekking?? hotel is netjes en wordt goed bijgehouden elke dag, terras is schitterend met uitzicht, kids konden zich overal voor opgeven prima geregeld,gamehal voor de kids stelde niet veel voor en de helft van de computers was stuk, in de avond saai en niets te doen, gelukkig nog andere nl om de avond mee door te komen, cocktails zijn tweederangs drankjes en niet te pruimen, omgeving is echt schitterend en veel te doen met de sauerland pas, omgeving een tien, hotel een acht is mijn mening

S partnerem, srpen 2011
"Gaat wel"
Frans
6,0
8,0
24.09.2011 Door de eerdere beoordelingen heb ik besloten om de zomervakantie in sporthotel door te brengen.
Het hotel is netjes en verzorgt.
Het eten is apart, daardoor niet door iedereen lekker gevonden.
Jammer dat er s'avonds zo weinig te doen is in het hotel.
Je kunt beter een spel kaarten meenemen om de avond door te brengen.
Gelukkig waren er ook tussen de vele Duitse gasten ook nog enkele Nederlandse gasten.
Dank zij hun heb ik me nog kunnen vermaken.
Helaas had ik er iets meer van verwacht dan de folder en andere berichten mij hadden doen denken.

Frans uit Zevenaar.

"Super hotel"
Patricia
10,0
20.07.2011 Vriendelijk personeel, eten is elke dag een feestje, schone kamers, leuk zwembad, veel mogelijkheden/activiteiten, mooie omgeving. Gondelbaan tegenover het hotel. Ook goed aan te rijden vanuit Nederland

"Relaxen"
Marielle
10,0
30.07.2011 Afgelopen 11 dagen in dit heerlijke hotel geweest met onze 8 jarige zoon. Kamers zijn niet nieuw en niet groot, maar worden dagelijks zeer goed schoon gemaakt. Eten is ,vooral als er wordt uit geserveerd, een feest (keuze uit 3 x hoofdmenu). Regelmatig buffet, is goed, maar repeterende hapjes dus bij langer verblijf kom je steeds het zelfde tegen.
Ideaal vonden wij de ruime relaxruimte achter de bar waar veel mensen na het eten wat lazen of een spelletje speelden. Onze zoon vond de kamer met diverse computers en het zwembad geweldig. Goede service. Iedere ochtend een blaadje bij het ontbijt waarop het weer/ de uit tip van de dag / activiteiten in hotel/ avond eten werden beschreven. Bij het avond menu kun je aangeven of je voor de volgende dag een lunch pakket mee wilt nemen of gebruik wilt gaan maken van het middag buffet. De Grafenberg is erg leuk om te doen met (ook kleine) kinderen. Veel leuke speeltoestellen waardoor de wandeling ook voor hen heel leuk is boven op de berg.

Rodina s mladými dětmi, červenec 2011
"Voor deze prijs heel compleet"
Sergio
8,0
07.01.2012 Wij hebben een leuke week gehad in dit hotel. Zeer goed eten en de all inclusive formule is hier goed geregeld. Veel te doen in omgeving en een schitterend uitzicht.

Rodina se staršími dětmi, 2011
"Alles erop en eraan!"
rickieboy31
9,0
14.05.2011 Het is het geld helemaal waard, ondanks het slechte weer hebben wij ons heel erg vermaakt.
Het zwembad in Wagrain is ook erg leuk met 4 waterglijbanen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem