Zoover, recenze z cest. Oddělený hotel Viva Palma Nova**** v Palmanova Mallorca. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 1898
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Oddělený hotel Viva Palma Nova**** Palmanova
207 Recenzí

Recenze Oddělený hotel Viva Palma Nova****

Avda. Cas Saboners s/n , 07181, Palmanova
Oddělený hotel Viva Palma Nova má skóre 8,9 z 10, na základě 207 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Oddělený hotel Viva Palma Nova****? Pak se podívej na recenze Oddělený hotel Viva Palma Nova**** v Palmanova, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 122 fotky z dovolené ohledně Oddělený hotel Viva Palma Nova**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně Oddělený hotelViva Palma Nova****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Španělsko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Mallorca. Porovnejte Oddělený hotel Viva Palma Nova**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Palmanova.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Viva Palma Nova**** Palmanova neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

207 recenzí pro Viva Palma Nova****

207 Recenzí
9,2
8,3
9,6
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina s mladými dětmi, květen 2012
"Geweldige vakantie gehad!!!"
Boer
10,0
13.05.2012 Wij zijn zojuist thuis gekomen van een geweldige vakantie en hebben het met ons kindje van 1,5 jaar geweldig gehad!!! Super mooi aparthotel, heel schoon, zeer verzorgde kamers, erg (kind)vriendelijk personeel, prima ligging, lekker en heel gevarieerd eten (koks die het ter plekke en vers voor je bereiden). Er zijn allerlei zwembaden voor jong en oud, verschillende waterglijbanen, relax baden, een hele mooie en grote speeltuin op het terrein zelf. Kinderanimatie helemaal top! Viva Palmanova is écht een aanrader!!! Klein nadeel als je vroeg in het seizoen gaat: het zwembad water (en zeewater) is nog wel erg koud, zeker voor kleine kinderen. Daarintegen heeft Viva Palmanova een klein verwarmt binnenbad die we dan ook goed hebben benut. Tot slot vonden wij de boulevard met winkeltjes én prachtig uitzicht ook erg mooi en opvallend schoon overal! Top, top, top!!! Wij willen zo weer terug!!!

S partnerem, duben 2012
"Heel goed hotel."
wieke
10,0
09.05.2012 Voor het eerst in een Viva hotel. Was er in mei 10 dagen met mijn partner.
Leuk hotel, vooral op gezinnen met kinderen gericht. Heel grote kamer, eigenlijk een appartement voor ons twee, met alles erop en eraan.
Wij waren zo goed als enige Vlamingen in het hotel, leek wel een Nederlandse invasie. Een lekker en uitstekend restaurant met buffet.
De service in dit hotel was top. Heel propere kamers. Mooie zwembaden (te koud). Veel ruimte ook aan het zwembad. Misschien één negatief puntje, beetje te luidruchtige avondanimatie. (vlak onder ons terras)
Hotel Viva Palmanova, ervaren we als heel positief en een aanrader.
Even terloops; door de Spaanse crisis misschien? Geen maitre d' hotel en twee maal de kamer niet komen kuisen (wat voor ons ook niet hoefde).

"Super!!!!!!"
Gielia Molenaar
10,0
25.09.2011 We zijn met twee kinderen (1 en 4 jaar) een week in Viva Palmanova geweest. Het was allemaal top! Hier moet je zijn voor een relax vakantie. De mensen zijn aardig en behulpzaam.
Kids club is ontzettend in de weer voor de kinderen en voor volwassenen is er ook genoeg te doen!
De zwembaden...........tja, voor elk wat wils. Van baby tot bejaarde, er is voor elke leeftijd wel een geschikt bad. Het eten is heerlijk en er is veel afwisseling. Het hotel is schoon en er is geen ongedierte. Het strand heeft echt zand en geen kiezels. Het ligt op loopafstand. Palma Nova is heel rustig, op een paar minuten lopen ligt Magaluf. Hier zijn veel winkels, kroegen, restaurantjes en disco's.
Nou, wat moet ik er nog meer van zeggen. Veel plezier!!!!!!!!!!

"Uitstekende kindvriendelijke accommodatie!"
Fam Spijker
10,0
09.10.2011 Twee weken ai in een privilege app zwembadzijde gezeten, geweldig! Ik heb veel ai hotels gezien, maar dit is toch de beste. Bijna alles van de kaart hoorde bij de ai, op een ijsje en een paar sterke dranken na.

Voor de kinderen: goede animatieclub, leuke speeltuin met springkussen, apart kinderbad met piratenschip en een stuk of 7 verschillende glijbanen, apart pierenbadje met parasol voor de allerkleinsten, gratis gebruik van zwemspeelgoed, kinderdisco, kleurplaat met kleurtjes, plastic bekertjes, bordjes en bestek en kidsmenu (happymealstijl) in het restaurant.
Voldoende bedjes en parasols bij zwembad. Bij je privilegeappartement heb je die zelf ook.
De goed gevarieerde animatie is van 20.00-23.00, daarna is het stil.
Eten in het restaurant prima, in twee weken voldoende variatie, zelfs champagne bij het ontbijtbuffet.
Service is top

De matrassen mogen vervangen worden, veren zijn duidelijk te voelen.
Als je ai hebt is er tussen 10.00-12.00 en 16.00-18.00 geen eten te krijgen.

"Toppie"
Lieke
10,0
05.10.2011 Een Top hotel met veel klantgerichte service, alles voor de gast! Animatie voor jong en oud. Kamer is zeer schoon. Ligt inderdaad dichtbij strand en centrums van palma nova en magaluf. Wij hadden all-inncl. en dat was goed, je kan zelfs alacarte eten tussen 12.00 en 16.00 u en dat wordt nog geserveerd ook. Enige hele kleine minpuntjes vonden wij dat het zwembadwater wat koud was (eenmaal door was het weer goed) en dat het diner soms wat lauw was. Maar verder helemaal top en voor herhaling vatbaar.

Rodina s mladými dětmi, září 2011
"Ideaal met kleine kinderen"
M van de wessels
10,0
02.11.2011 Gezin met kind van 1,5 jaar.
zeer vriendelijk personeel. nette ruime schone kamers. personeel is altijd
vriendelijk. Merk dranken worden geserveerd aan tafel in glazen, (geen "spuit"frisdrank).
s-middags heerlijke uitgebreide a la carte. In de ochtend en avond goed eten, voor ieder wat wils. voldoende kinderstoelen en kinderbestek aanwezig.
Speeltuintje verouderd, geen volwaardige fitness, alleen wat loopbanden, een fiets en een verloren halter, wél airco!
Ligt dichtbij de zee (2 min. lopen).
echt een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Heerlijke plek met een uitstekende bediening"
Mol
7,0
7,0
8,0
29.09.2011 Viva Palmanova is een heerlijke plek om met kinderen te verblijven. Service is uitstekend en erg vriendellijk. Zwembad is prima en de ligging is ideaal (dicht bij het strand).

"Dit jaar weer!!"
mirella potze
10,0
19.04.2012 Geweldig leuke tijd gehad in dit appartementhotel met 2 kids van 2 en 5 jaar. Zo goed zelfs dat we er dit jaar weer heengaan!!
Elke avond leuke shows voor de kids en voor de papa's en mama's.
Als je twijfelt...gaan!!

Rodina s mladými dětmi, 2011
"Super!!"
Patricia
10,0
17.08.2011 Wij zijn net terug van een weekje Viva Palma Nova en het was geweldig. We hadden een privilege appartement. Ideaal met een baby van 1 jaar. Je kunt lekker in de tuin gaan zitten terwijl de kleine een middagdutje houdt. Het animatieteam is echt goed, ook voor mijn stiefzoon van 11 jaar. Hij was erg enthousiast over de activiteiten die voor alle leeftijden zijn. De bediening in het restaurant is gezellig, de kamers worden super goed schoongemaakt. Wij komen zeker terug!

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Loved the place and the people"
Maria
10,0
26.08.2011 My compliments to the hotel. Very good for familiy holidays.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem