Zoover, recenze z cest. Hotel Eurostars Grand Marina***** v Barcelona Katalánsko (Costa Brava a Costa Dorada). Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 3442
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Eurostars Grand Marina***** Barcelona
35 Recenzí

Recenze Hotel Eurostars Grand Marina*****

Moll De Barcelona S/n, 08039, Barcelona
Hotel Eurostars Grand Marina má skóre 9,2 z 10, na základě 35 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Eurostars Grand Marina*****? Pak se podívej na recenze Hotel Eurostars Grand Marina***** v Barcelona, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 61 fotky z dovolené ohledně Hotel Eurostars Grand Marina***** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelEurostars Grand Marina*****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Španělsko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Katalánsko (Costa Brava a Costa Dorada). Porovnejte Hotel Eurostars Grand Marina***** s dalšími ubytovacími zařízeními v Barcelona.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Eurostars Grand Marina***** Barcelona neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 další

35 recenzí pro Eurostars Grand Marina*****

35 Recenzí
9,5
8,6
7,4
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, květen 2012
"Nooit meer,lawaai ten top"
martha obers
6,0
5,0
14.05.2012 Het hotel ligt aan de haven.Niet alleen cruiseschepen maar ook vracht en passagiersschepen liggen te ronken overdag en bijna de gehele nacht.
Als je een kamer aan de voorzijde hebt dan ruik je ook nog de diesellucht.
Boek wel ontbijt incl. want je betaalt 40,-- euro p.p.p.d.
Drankjes in de minibar zijn ontzettend duur.
Je moet toch nog een eind lopen voor je op de ramblas bent.

Přátelé, září 2011
"Comfortabel hotel"
Marloes
9,0
26.09.2011 We zijn hier begin september geweest. Super hotel op een mooie locatie. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Op het dak is een klein zwembad, met wat weinig ligstoelen.
Ontbijt was zeer uitgebreid en voor ieder wat wils. Het eten in het restaurant is goed.
Kamer is ruim en schoon. Wij hadden een kamer aan de achterkant. Dus het geronk van de cruise-schepen hebben wij niet gehoord.
Het is 5 minuten lopen naar de Ramblas.
Wij hadden via het reisbureau een 5 dagen metrokaart gekocht. Het metrosysteem is makkelijk te begrijpen en zo kom je overal.
Kortom een fijne vakantie gehad, met een luxe uitvalsbasis ... Hotel Grand Marina.

S partnerem, září 2011
"Fantasticsch hotel"
Jacques Vos
9,0
13.09.2011 Het hotel is ideaal gelegen met een fantastisch panorama over Barcelona vanaf het balkon aan de voorzijde of vanaf de achtste verdieping (met zwembad). Enige minpunt is, dat er relatief weinig gaderoberuimte is, althans in onze - overigens zeer ruime - kamer. Ook zou het prettig zijn als op de balkons een tweetal stoeltjes zo staan. Het ontbijtbuffet is perfect, evenals de bediening. De entree doet bij binnenkomst wat kil aan, maar de receptiemedewerkers bieden alle denkbare service. Beslist een aanrader voor een paar dagen Barcelona. We hebben genoten!

Přátelé, srpen 2010
"Supper goed hotel!!!!"
sylvia
10,0
23.08.2010 alles is goed hier grote kamer en badkamer erg luxe allemaal mensen zeer vriendelijk echt een top hotel goede locatie lekker rustig en toch niet ver van centrum af,volgend jaar hier weer naar toe. gr. syl en lola.

S partnerem, srpen 2010
"Toplocatie"
Marieke
10,0
07.09.2010 Goed bereikbaar vanaf Ramblas, strand en vliegveld. Lekkere keuken, mooie kamer en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Rodina se staršími dětmi, srpen 2010
"Zeer ruime familiekamer"
fam. van oorschot
8,0
07.08.2010 zeer luxe kamer. wij hadden een familiekamer die heeel ruim was. vanaf de gang heb je toegang tot 1 deur. daarachter een entree(halletje) met 2 deuren (ook afsluitbaar) voor het linker en rechter gedeelte. aan beide kanten heb je eenzelfde inrichting, grote luxe badkamer met ligbad met bubbels,aparte douche, wc en dubbele wastafel. de slaapkamer is doormiddel van een zware schuifdeur af te sluiten van de rest met het gevolg een donkere stille kamer. groot lekker bed met tv. de zit hoek is erg groot doordat de 2 kamers daar bij elkaar komen. ook heb je 2 balkons met een schitterend uitzicht op barcelona en zee.het ontbijt is heel goed met o.a. zalm, gerookte kip, vele broodjes, op alle manieren kun je het eitje krijgen, je hoeft het maar te zeggen. ook is er veel fruit en sapjes, chocomelk e.d. de service is prima. er is een uitgebreid fitness gebeuren met een aparte kleed/douche ruimte en sauna. je mag er na de uitcheck gebruik van maken om je op te frissen. we hadden kamer 704

Přátelé, červenec 2010
"Centraal, luxe en klantvriendelijk"
D. Klein
10,0
26.02.2012 We hebben hier 3 nachten gelogeerd en we hebben echt genoten! Wij hadden een kamer aan de haven kant, dus je kon prachtig de luxe jachten zien, maar ook de stad zelf. Vlakbij de Ramblas en het strand. Wij hebben een motor gehuurd, maar met de hop-on, hop-off bus was ook erg interessant. Aan het strand lagen de prijzen van een drankje een heel stuk lager dan aan de Ramblas.
Wij komen zeker nog eens terug

Rodina se staršími dětmi, březen 2010
"Mooi hotel op loopafstand van Rambla"
Marcel
7,0
04.06.2010 Perfect hotel met mooie kamers op loopafstand van La Rambla. Boven op het dak is een klein zwembad met ligstoelen en een bar. Het hotel is op loopafstand van La Rambla en makkelijk met de auto te bereiken. Parkeergarage op loopafstand en valetparking aanwezig(€20 per dag) Het ontbijt(€25) en het eten is vrij duur maar wel perfect. Ideaal hotel voor een paar dagen en tijdens doorreis. Ook perfect gelegen tov de cruisehaven(5min afstand met taxi)

Přátelé
"Comfortabel hotel"
n.v.t.
6,0
10.09.2009 Het prettige aan dit hotel is dat je het gevoel hebt buiten de stad te zitten, maar als je de hoofdingang uitloopt ben je met 5 minuten op de Ramblas en het metrostation Drassanes. Bovendien hebben de toeristische cabriobussen (aanrader!) een stop voor het hotel, dus je kunt je snel verplaatsen. Minpuntje van onze kamer was dat er geen balkon was. Wel staan er stoelen en tafels op het dak van het hotel en van daaruit heb je een prachtig uitzicht over de stad. Zeer luxe badkamer en erg prettige bedden. Airco is tot op de graad nauwkeurig te reguleren. Minibar is prijzig, maar hotel maakt geen enkel probleem van meebrengen eigen drankjes.

S partnerem, srpen 2009
"Uitstekende ligging, maar erg duur."
Jo Jongen
5,0
17.08.2009 Het hotel ligt geweldig, naast de terminals voor cruiseschepen en ferry's. Het is het voortse deel van het World Trade Center. Alles ligt op loopafstand: haven, winkelcentrum, restaurantjes. Op 100 m van de Ramblas. Het hotel straalt weinig warmte uit, erg zakelijk karakter. Veel personeel, maar ze mochten ook wel eens lachen en spontaner zijn. De prijzen voor eten en drinken zijn schandalig (13,40 euro voor een mojito'tje) Het zwembad(je) ligt prachtig op de bovenste etage, maar is slechts 4x5m. Er zijn veel te weinig ligbedjes, zodat de meeste mensen er dus geen plaats vinden. Daarom niet geschikt voor kinderen.
Ontbijt was prima en heel uitgebreid, maar erg duur.
Opstapplaats voor de bus voor de stadsrondrit ligt voor de deur.
Tip: koop een 2-daags buskaartje voor 27 euro. 1 Dag is te kort om alles te zien. Je kunt overal uit- en instappen. Er zijn 3 verschillende routes, die d.m.v. kleuren prima zijn aangegeven.

1 2 3 4 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem