29.10.2011
B-Hotel is een perfect hotel voor een bezoek aan Barcelona, taxi ritje vanaf de luchthaven ongeveeer € 30,--, de Aerbobus halte is zeer dichtbij. Tegenover het Hotel heb je de shopping mall arenas, leuke winkels, restaurants. De restaurants zijn allebei zeer dichtbij en op korte loopafstand. Wok Dim Sum is zeer goedkoop, all you can eat en is goed. In de buurt van het hotel, kun je ook goed ontbijten, ontbijt in hotel was ook goed, maar wij eten graag in verschillende restaurants. Het zwembad op de bovenste verdieping is klein maar toch leuk en je kan daar ook lekker zonnen. Het personeel is zeer vriendelijk en voor alle je vragen staan ze klaar. B-Hotel was ook prijs en kwaliteit een zeer goede keuze, volgende keer gaan we weer naar dit Hotel.
08.09.2011
Ik was ook mee met hetzelfde personeelsweekend als mijn collega hieronder. Wat bijzonder jammer is, is het "open-deuren-beleid". Hierdoor kunnen ook mensen die er niets te zoeken hebben naar binnen. Wat ons opviel is dat niemand op of om kijkt als je binnenkomt, je kan zo doorlopen. Zoals mijn collega voor mij al beschreef zijn er op de eerste avond, terwijl wij weg waren om te dineren, bij een aantal mensen geld en andere spullen van de kamer gestolen. Ook is er bij iemand die stond in te checken een rugzak weggenomen.
Behalve dat is het eigenlijk een prima hotel. Het ziet er netjes uit, de bedden zijn prima en de douche ook. De ligging is super, op loopafstand van de magische fontein, de metro, en het Arena-winkelcentrum (tot 22.00 open!) Tegenover het hotel kun je fietsen huren. Wat ook heel fijn is, is dat je binnen bijna niets hoort van buitenaf.
Als je goed op je spullen past is het een prima hotel. Ook in de stad zelf bijzonder goed opletten, ze jatten alles onder je neus weg!