Zoover, recenze z cest. Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** v Playa d'en Bossa Ibiza. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 2936
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** Playa d
142 Recenzí

Recenze Hotel Palladium Palace Ibiza Resort****

C/Playa d'en Bossa, 07817, Playa d'en Bossa
Hotel Palladium Palace Ibiza Resort má skóre 8,9 z 10, na základě 142 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Palladium Palace Ibiza Resort****? Pak se podívej na recenze Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** v Playa d'en Bossa, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 175 fotky z dovolené ohledně Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelPalladium Palace Ibiza Resort****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Španělsko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Ibiza. Porovnejte Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Playa d'en Bossa.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Palladium Palace Ibiza Resort**** Playa d'en Bossa neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

8,8
8,7
9,1
8,9
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, květen 2012
"All-inclusive is ook daadwerkelijk all-inclusive"
Bassie79
8,0
12.05.2012 Goed, mooi, schoon, verzorgd hotel met keurige faciliteiten, vriendelijk hulpvaardig personeel, uitstekend eten en drinken.
De hotelgasten bestonden tijdens ons verblijf met name uit ouderen en gezinnen met jonge kinderen (lees: baby's) en enkele stelletjes: rustig, ontspannen sfeer.
Wanneer je zoals ons geen trek hebt om geanimeerd te worden door het animatie-team dan hoeft dat ook niet: niet opdringerig (gelukkig).

Rodina s mladými dětmi, 2012
"Thuis"
willeke smook
18.01.2012 wij komen hier al weer heel wat jaren en het is als thuis komen
wie hier iets te klagen heeft is niets gewend
een top hotel. meer sterren waard van ons krijgen ze 10 sterren. aan de receptie een nederland sprekende zeer lieve dame

Rodina se staršími dětmi, 2011
"Super Hotel"
frank
9,0
30.10.2011 Zijn net terug van een week Palladium Palace Resort.Geweest van 22 t/m 29 oktober. In 1 woord, super.Alles keurig schoon, zowel bij het zwembad als op de kamer.Zeer vriendelijk personeel. Elke dag schone kamers. Twee grote zwembaden, en 50 meter van zee.Eten was fantastisch. Een schande van mensen die klagen over het eten. Een aanrader om dit hotel te boeken.

Více informací o Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** najdi na:

1,0
4,0
1,0
6,0
25.10.2011 Ligging is prima, voor slechts 15 Euro in Ibiza Stad.
Service verschrikkelijk op enkelen na. Ze zijn chagerijnig en hebben er weinig zin in. Het eten is niet te doen, weinig variatie en geen smaak. Koud vlees en lauwe koffie zijn blijkbaar normaal? Nergens vers fruitsap te vinden. Veel zelfbediening. Begrijp ook niet dat alle beoordelingen zo positief zijn?! Kamers oke, bed is erg hard en slechte kussens. Animatie afwisselend. Raad het hotel niemand aan.

S partnerem, říjen 2011
"Een topper!"
carolahubers
8,0
18.10.2011 Een heerlijke week gehad hier in dit hotel.Heb een opmerking gelezen dat het eten hier niet goed is,misschien heeft deze persoon een kok in huis?Alles was aanwezig,zoel bij ontbijt,lunch als diner.Meestal is het eten met all in formule smaakloss,maar hier beslist niet.Ik heb dit in Europa nog niet gehad.zo goed,terwijl wij eigenlijk altijd all in zitten.
Idd vliegtuigen doe overvliegen,maar weinig last van,komt misschien ook door het naseizoen?
Kamers waren tiptop in orde,personeel vriendelijk (geef eens een fooi aan de bediening,wordt heel erg gewaardeerd!).
Ik kan geen minpunten ontdekken aan dit hotel,aanrader!!

Rodina s mladými dětmi, září 2011
"Perfect 4* hotel, zeker een aanrader!"
Gezin met jonge kin...
10,0
24.09.2011 Groot en ruim van opzet, nette kamer en veel keuze in drank en eten. Animatie is leuk en organiseert veel. Voor kinderen verschillende zwembaden en activiteiten.
Voor zowel de actieve, als de rustzoekende vakantieganger een ideale plek.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam,zelfs op de laatste dag konden wij onze kamer aanhouden tot 1800 uur en werd er door de schoonmaak nog extra schoongemaakt en handdoeken vervangen. Ook het AI concept klopt helemaal en deze konden wij zelfs gebruiken totdat we het hotel voorgoed verlieten.

Tip: In lobby hotel een auto gehuurd voor 3 dagen en hele eiland gezien.

Rodina s mladými dětmi, září 2011
"Perfect hotel."
Mushu
9,0
24.09.2011 Dit is een perfect hotel, ruime schone kamers, prima service met een nederlands sprekende receptioniste.
Verder mooi zwembad(zout) en mooi strand(bedjes wel prijzig).
zeer vriendelijk personeel vooral bij poolbar en lobbybar en de schoonmaakdames.
Kind vriendelijk ook de zee en het strand.
Bij beide zwembaden is een badmeester/ehbo aanwezig.
Vliegveld is niet echt hinderlijk maar je hoort het wel.
goed tot zeer goed eten!!! elke dag van de week kun je wat anders eten.
Van verse pizza tot sushi en van salade tot gegrilde kip die ze ter plekke klaar maken. dus dat sommige mensen hier over klagen tja dat is .......

min puntje vond ik ook de pepsi.

S partnerem, září 2011
"Aanrader!"
Onbekend
8,0
22.09.2011 Prima hotel, goede ligging, goed eten, veel variatie, buiten het buffet om is er elke avond een ander thema, bijvoorbeeld mexicaans, tapas, vis ed. Persoonlijk denk ik dat de mensen die hier klagen over het eten en variatie zelf geen variaties kunnen maken en elke dag hetzelfde opscheppen. Als je hier klaagt kun je beter niet op vakantie gaan. Toch 2 puntjes van kritiek, op website staat vermeld dat er 2 loopbanden in de fitness zijn, helaas, deze waren er niet en buiten was het te warm om hard te lopen. En ze schenken Pepsi Cola ipv Coca Cola, maar dat is geen reden om dit hotel niet te bezoeken, maar persoonlijk vind ik Pepsi niet zo lekker. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Groot voordeel van dit hotel is dat je buiten kunt eten, dat zie je niet vaak in een all in resort. Bedjes (2) op strand met rieten parasol kosten 14 euro per dag, bedjes met blauw wit parasol kosten 21 euro per dag.

S partnerem, září 2011
"Helemaal top!! ..als je er niet gaat eten"
amanda de bruijn
7,0
5,0
8,0
21.09.2011 Ik ben in dit resort geweest met mijn vriend van 05-09 tot 15-09. Het resort is over het algemeen helemaal goed. Ik had een kamer met een heel somber uitzicht, ik had het aangegeven en ik kreeg een kamer met een tuintje, lekker dichtbij het zwembad. De a la carte restaurants zijn zeer goed. Mexicaan wel iets beter dan de italiaan (persoonlijk). Ik ben niet zo moeilijk als het gaat om het all in en de mensen die zeiden dat het niet gevarieerd is, geloofde ik niet. Maar inderdaad...... er is ook werkelijk geen variatie! Wij hebben 6x buiten de deur gegeten omdat we van de geur al niet meer konden uitstaan (en ik zit elk jaar all in!!!). Verder is de bediening in de buffetzaal onbeschoft (op een paar na). In de a la carte restaurants was er geen puntje op aan te merken!! De hostess van onze touroperator zegt dat ze er elke dag is, maar ik heb haar maar 2x gezien in 10 dagen.. beetje jammer.

Skupinový výlet, září 2011
"Palladium Palace voor een ideale relaxing vacantie"
Frans Lustig
14.04.2012 -Super relaxte en rustig atmosfeer in en rond het Hotel
-Super leuke animatie
-Super lekker eten
-2 Extra restaurants Mediterraan en een Mexicaan restaurant
-Super mooie en ruime kamers
-Super goed en vriendelijk personeel en klantvriendelijkheid

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem