Zoover, recenze z cest. Hotel Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras**** v Maspalomas (Campo Golf/Internationaal) Gran Canaria. Přidej svoji recenzi!
Zobrazit stránky v jiných jazycích
Atostogų įvertinimai
Počet osob
Počet pokojů
Od
Kč 1645
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
852 Recenzí
Recenze Hotel Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras****
Mar Mediterraneo 1, 35100, Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Hotel Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras
má skóre
z
, na základě
852
recenzí
přečti si více
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras****? Pak se podívej na recenze Hotel Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras**** v Maspalomas (Campo Golf/Internationaal), které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 430
fotky z dovolené
ohledně Hotel Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2
videa
ohledně HotelGran Hotel Lopesan Costa Meloneras****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v
Španělsko
. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v
Gran Canaria
. Porovnejte Hotel Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras**** s dalšími ubytovacími zařízeními v
Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Tipy (0)
Počasí
Hotel info
Otázka a odpověď (0)
Bohužel, pro Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras**** Maspalomas (Campo Golf/Internationaal) neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.
Navštívil jsi toto ubytování?
Přidej vlastní recenzi
nebo
Prohlížet fotky z Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras****
Prohlížet videa z Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras****
Prohlížet ostatní ubytování z Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Velikost písma:
8,7
8,4
8,8
8,7
Ukázat skóre a recenze od:
Ukaž vše
S partnerem, květen 2012
"Geweldig een paradijsje"
H.Hovinga
15.05.2012
Super locatie,heel vriendelijk personeel.Jammer dat er 3 restaurants gesloten waren. Buffet prima een aanrader om ook eens a la carte te eten bij de Ambassador! Wij vonder juist dat het er erg schoon was kamers keurig.
Het enige waar we ons aan geregerd hebben is die a sociale gewoonte van onze mede vakantiegangers om in de ochtend je badlakens op de stoel te leggen en je dan de rest van de dag je er niet vertonen. Mensen waren naarstig op zoek naar een ligstoel. Zou meer toezicht op kunnen zijn een stoel een uur niet gebruikt, handdoek eraf! Verder voor herhaling vatbaar we hopen volgend jaar weer te gaan.
Service heel goed kinderen hebben vanuit nederland een onbijt op de kamer geregeld voor moederdag was heel netjes verzorgd!
S partnerem, květen 2012
"Ongeloofloijk"
j vd kammen
12.05.2012
Over het hotel niets dan lof.Maar wij gingen voor dat mooie grote zwembad zo als velen.En je staat raar te kijken als er de hele dag bouw vakkers aan het boren en slijpen zijn voor een grote verbouwing,Die mooie grote waterval stond niet aan.En toen gingen ze ook nog het zwembad afschermen van de zee ,weg mooi uitzicht.wij waren er een week en dat gebeurde de laatste 2 dagen.ik vind dat ze dat op het reisbureau moeten vertellen.als je voor je rust gaat ga dan nu niet .
S partnerem, duben 2012
"Waren altijd erg enthousias."
A Jorna
6,0
14.05.2012
Wij kwamen hier al voor de zevende keer, maar helaas niet zo enthousiast als de voorgaande jaren.
Het was er niet zo schoon.
Het eten was de eerste dagen erg goed en uitgebreid, kaviaar veel vers fruit.
Nadat het lange weekend voor de Spanjaarden voorbij was werd het eten ook minder.
Het personeel bij de bar en buiten erg onvriendelijk.
Dat er bouwwerkzaamheden waren oke, dat moet toch een keer gebeuren, en er zijn genoeg andere zwembaden waar je wel rustig kon liggen.
Více informací o Hotel Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras**** najdi na...
Minimalizuj
4,0
3,0
4,0
06.05.2012
Alles ging mis en van sorry hebben ze nog nooit gehoord, dat was nog het meetse storend! Koffers waren naar een verkeerde kamer gebracht en na veel bellen waar ze bleven kwamen ze die pas 1 uur later brengen, internet gaf tot 5 dagen storing, handoeken ontbraken op de late out check kamer, kluis deed het niet, de badlakens bij het zwembad waren op dus moest je die zelf halen bij de receptie dit was een eind weg en je moest je dan eerst weer omkleden omdat je niet in badkleding naar binnen mocht, we gingen een pannekoek eten mijn dochter wilde na het eten betalen met de hotelpas omdat ze ook nog een ijsje wilde komt de ober zeer agressief naar onze tafel dat we nog moesten betalen ik moest echt boos worden en zeggen doe eens rustig man we zitten hier toch nog.
Rodina s mladými dětmi, 2012
"Goed"
charlottex
3,0
30.01.2012
erg mooi hotel, prachtig zwembad dat als je ervoor staat oogt alsof het overloopt in de zee. er waren nog meer zwembaden, erg grote. helaas moest je om in het bubbelbad te zitten een vip pas hebben. die we niet hadden. als je het hotel uitloopt sta je al op de boulevard. met leuke winkeltjes en je kan hier heerlijk lopen. s'avonds leuk entertainment. ook voor kinderen een geweldige groot kinderclubhuis waar leuke dingen werden gemaakt en gedaan. ook mooie midgetgolfbaan bij het hotel. de entreehal is prachtig, net zo als de rest van het hotel. het eten is minder. het is een hard lawaai alle borden die worden opgehaald en opgeruimd. en omdat er zo veel mensen eten moeten krijgen is de kwaliteit laag. ik heb zelfs een voedselvergiftiging er aan overgehouden en heb toen mijn verdere nachten in een oud ziekenhuisje met spaanse verpleegsters die geen engels konden moeten doorbrengen. ook was het vechten om handdoeken. mensen 'reserveren' hun bedjes door er handdoeken neer te leggen.
Rodina s mladými dětmi, leden 2012
"Mooi hotel op goede locatie"
GD
07.02.2012
Zijn de afgelopen jaren regelmatig in Villa del Conde geweest, waar we erg enthousiast over zijn. Nu gekozen voor Costa Meloneras ivm iets gunstiger ligging tov strand. VdC blijft onze voorkeur houden, maar CM heeft de volgende pluspunten: gunstige locatie, verwarmde zwembaden, speeltuintje, aantal a la carte restaurants. Minpunten vergeleken met VdC: weinig zonplekken rond zwembaden, tafels in buffetrestaurants zeer dicht op elkaar, in het algemeen minder sfeervol. Voor beide hotels geldt dat het prettige locaties zijn voor een vakantie. Gelegen aan een mooie boulevard met prima restaurantjes.
Rodina s mladými dětmi, prosinec 2011
"Prachtig complex, sfeervol en smaakvol aangelegd"
fam verheul
11.01.2012
Wat een fantastisch hotel is dit; het ligt niet alleen heel gunstig (nabij het beschermde zandduinen reservaat), maar ook aan een prachtige boulevard en is het ruim van opzet. De tuin is is bijzonder mooi aangelegd (palmenbos is indrukwekkend mooi) en wordt zeer goed onderhouden en extreem netjes en aan kant. Hetzelfde geldt voor het interieur en de kamers. Bij aankomst hing het handdoekenrek op half zeven. Dit werd meteen verholpen.
Als huistofmijtpatient vroeg ik de receptie naar een anti-allergeen dekbed (ipv oude dekens); geen moeite bleek teveel. Men vroeg voor de zekerheid nog eens na of men het goed had begrepen, zodat men housekeeping goed kon informeren. Vervolgens werd het gehele bed (double bed) opnieuw om 21.30 uur met een glimlach opgemaakt!
Het ontbijt als het diner waren meer dan compleet; showcooking bij twee counters en het ontbreekt de gast aan niets (verse jus als je vroeg bent!)...Als je hier niet tevreden bent, ben je het inderdaad nergens.
S partnerem, listopad 2011
"Geweldig"
d v d graaf
17.12.2011
geweldig. service. schoon .ligging. uitzicht. ik kan begrijpen dat vacantiegangers hier terug keren
S partnerem, říjen 2011
"Super"
Sjors
22.10.2011
Heerlijk weekje gehad. Eigenlijk kan ik niets negatiefs bedenken. Behalve dat wij met ons balkon op het dak zaten en dat de gebruikte condooms daar gewoon opgegooid zijn. Zegt meer iets over het publiek dan over het hotel. Na melding is dit binnen 10 minuten opgeruimd.
Helaas stonk onze kamer enorm naar de rook, dat is voor ons als niet rokers een afknapper.
En wat ik enorm storend vind, is dat als je om 10.30 uur een bedje in de tuin wil, dit dus absoluut niet meer mogelijk is. Mensen liggen om 09.00 uur al op een bedje, reserveren voor een heleboel mensen en gaan dan na 10.00 uur eten.(voor 10.00 uur mag je namelijk geen bedjes reserveren) Walgelijk gedrag.
Maar volgend jaar probeer ik het gewoon weer, want het hotel is super.
Rodina se staršími dětmi, říjen 2011
"Geweldige accomodatie op een schitterende plaats!"
Wolferswoud
21.10.2011
Hebben de afgelopen week onze ogen uitgekeken en genoten van alles wat dit hotel te bieden heeft. Wij hadden half pension en hebben genoten van het heerlijke eten. Er was voor ieder wat wils en de dames en heren van de bediening deden alles voor je. De zwembaden met hun fantastische uitzichten, en zo kun je nog wel even doorgaan. Als mensen hier nog niet tevreden zijn dan zijn ze het nergens. Gaan niet vaak naar dezelfde locatie, maar Costa Meloneras is echt voor herhaling vatbaar.
Prijs/ Kwaliteit is ook goed.
další
Mapa
Zobraz na mapě
Odkaz Zoover na Tvých stránkách
Zkopíruj odkaz níže
Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru
Zajímavosti - Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Palmitos Park
Playa de Maspalomas
Aqualand Maspalomas
El Faro de Maspalomas
Holiday World Maspalomas
Maspalomas Campo de Golf
Salobre Golf and Resort
Informace - Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Počasí - Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Mapa - Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Fotky - Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Videa - Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Otázka a odpověď Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Poll
Ve které zemi mají nejlepší jídlo
Itálie
Polsko
Řecko
Aktuální skóre
Jsi majitelem ubytování?
Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.
Pro více informací klikni sem