Zoover, recenze z cest. Hotel Winterberg*** v Winterberg (Sauerland) Nordrhein-Westfalen. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 1240
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Winterberg*** Winterberg (Sauerland)
273 Recenzí

Recenze Hotel Winterberg***

In der Renau 1, A-59955, Winterberg (Sauerland)
Hotel Winterberg má skóre 7,6 z 10, na základě 273 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Winterberg***? Pak se podívej na recenze Hotel Winterberg*** v Winterberg (Sauerland), které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 102 fotky z dovolené ohledně Hotel Winterberg*** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně HotelWinterberg***. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Německo. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Nordrhein-Westfalen. Porovnejte Hotel Winterberg*** s dalšími ubytovacími zařízeními v Winterberg (Sauerland).
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Winterberg*** Winterberg (Sauerland) neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

7,5
7,2
7,5
8,8
Ukázat skóre a recenze od:
Přátelé, duben 2012
"Goed Sporthotel !!!"
Mirjam
9,0
14.05.2012 We verbleven in het voorjaar om te fietsen met de racefiets om te trainen voor de Tour for Life , mooie omgeving prachtgebied om te verblijven, dit Hotel ligt hoog dus elke dag klimmen, en daar kwamen we voor! Top Hotel, heel vriendelijk personeel. We hebben met ons Team Overtref-Jezelf heel goed kunnen trainen en werden goed verzorgt. fietsenstalling en fietsenwas plaats zijn aanwezig. Elke avond een buffet waar je zoveel kunt eten als je wilt en vollop keus, voor een fietser dus ideaal.

Rodina s mladými dětmi, únor 2012
"Waar vor je geld op een mooie locatie aan de piste"
Daan
9,0
06.03.2012 Goed verzorgd Hotel. Ligging is super bij de lift naar de rest van het gebied. Ook het gebied zelf is echt een meevaller. Mooi gebied voor de matige/gevorderde skiër.

S partnerem, únor 2012
"Goed verzorgd hotel"
M
7,0
08.03.2012 Het is prima vertoeven in het hotel, ziet er netjes en verzorgd uit, de kamer en badkamer was prima. Zwembad-water was wat aan de koude kant, sauna was wat klein voor zo'n groot hotel. Het ontbijt en avondeten was ook goed, al was het avondeten niet heel warm helaas. Gezellige bar, vriendelijk geholpen aan de balie. Prachtige omgeving, je kunt direct bij het hotel met een treklift de piste op. Heerlijke dagen gehad, in een prachtig gebied, voor herhaling vatbaar.

Rodina s mladými dětmi, prosinec 2011
"Absoluut de moeite waard! Heerlijk!"
Lies Timmering
10,0
05.01.2012 Hotel Winterberg gaat ons zeker nog een keer zien. Het is erg goed bevallen. Ideale ligging, vriendelijke service, goed eten.
Minpunten mijns inziens: ipv 2pers bed waren het twee 1pers bedden tegen elkaar aan. Absoluut ongemakkelijk, helemaal met baby (die vaak in het midden ligt). Daarnaast gehorige kamers. Maar weet niet of dat nou echt aan de kamers lag of aan de kinderen die maar mochten schreeuwen en stampen... misschien meer met opvoeding te maken?

Rodina s mladými dětmi, prosinec 2011
"Prima hotel direct bij de pistes"
Julien
9,0
29.12.2011 Het hotel ligt direct aan de piste en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Het eten is goed verzorgd, de kamers goed ingericht en schoon.
Ook voor niet-skiërs is er in de omgeving genoeg te doen.

Přátelé, prosinec 2011
"Ideale locatie voor paar dagen skieen"
Helder
10,0
21.12.2011 Uitstekend hotel voor een zeer redelijk tarief om een paar dagen te skieen. Op 50 m van de parkeerplaats een sleeplift die je zo naar het grote skigebied brengt. Overigens is bij deze lift ook meteen de skipas te koop. Vrij parkeren bij het hotel. Erg vriendelijk en flexibel nederlands sprekend personeel aan de balie. Bedden en badkamer waren goed. Ook het ontbijt was goed te doen. Wij komen hier zeker nog eens weer voor een korte skitrip!

S partnerem, prosinec 2011
"Zeer tevreden"
ivosmit01
7,0
10.12.2011 Het hotel beviel goed, net als vorig jaar. Vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt. Ligging is mooi, in het bos iets buiten het dorp. De bus (S40) stopt elk uur voor de oprijlaan en is gratis met de Sauerland-kaart die je van het hotel krijgt. Nette kamer, met een flatscreen met alle Nederlandse kanalen, en de badkamer was recent gerenoveerd. Lekker bed, niet te hard dus goed geslapen. Wifi is niet gratis. Sauna was heerlijk, mooi zwembad, solarium tegen betaling. Hotel ligt gunstig voor wandelaars. Voor skiërs: sleeplift op 100m. We komen zeker nog eens terug.

S partnerem, 2011
"Prima prijs- kwaliteit verhouding!"
Ayka
8,0
02.11.2011 We zijn een lang weekend in oktober in hotel winterberg geweest. Nette (enigszins kleine) kamer en badkamer. Schoon, modern en voorzien van flatscreen tv, telefoon en radio. Niks op aan te merken. Heerlijk warm water tijdens het douchen, ondanks het feit dat het hotel redelijk vol zat. aardige fitnessruimte, mooie omgeving, genoeg parkeerplaatsen. Ontbijt was zeer goed met voldoende keuze. Vriendelijk ontvangst. Wandel- en fietsroutes straten voor de deur.

S partnerem, září 2011
"Prima hotel voor een paar dagen ertussenuit"
Dorp
8,0
09.09.2011 gister teruggekomen van 5 dagen Hotel Winterberg. Erg naar ons zin gehad. Goed ontvangst, bij vragen neemt men alle tijd. Kamers ruim, grote badkamer. Elke dag goed schoongemaakt. Ontbijt voor iedereen genoeg keuze. Omgeving is prachtig. Kahler Asten, Bobbaan, Erlebnis brucke, veel restaurantjes in het dorp. Maar ook het hotel biedt een diner aan voor 18 pp. Je kan met de bus/ trein naar diverse plaatsen in de omgeving met de sauerlandkaart. OOk biedt de kaart korting bij diverse bezienswaardigheden. We hebben een prima korte vakantie gehad. We gaan zeker nog een keer terug!

Samostatně, září 2011
"Mooi hotel"
tani_geukens
6,0
7,0
16.01.2012 nederlands sprekende eigenaar maar wat wil je: 80% van de klanten is nederlands, stel trouwens niet te veel vragen aan hem want dan wordt hij kribbig.
goed eten, schoon, en zelfs een nederlandse zender terwijl je dat in duitsland niet veel tegen komt.
het mooie is ook dat je een kaart krijgt om met de trein te reizen zolang je in winterberg in een hotel verblijft, dat geld trouwens ook voor de andere hotels hoor, dus heb ook een paar dagen met de trein naar andere steden gereisd terwijl ik mijn auto en brommer bij me had.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem