Zoover, recenze z cest. Zábavní park Roompot Ferienresort Bad Bentheim***** v Bad Bentheim Niedersachsen. Přidej svoji recenzi!

Recenze Zábavní park Roompot Ferienresort Bad Bentheim*****

Zábavní park Roompot Ferienresort Bad Bentheim***** Bad Bentheim
775 Recenzí

Recenze Zábavní park Roompot Ferienresort Bad Bentheim*****

Gut Langen 3, 48455, Bad Bentheim
Zábavní park Roompot Ferienresort Bad Bentheim má skóre 8,5 z 10, na základě 775 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Zábavní park Roompot Ferienresort Bad Bentheim*****? Pak se podívej na recenze Zábavní park Roompot Ferienresort Bad Bentheim***** v Bad Bentheim, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 476 fotky z dovolené ohledně Zábavní park Roompot Ferienresort Bad Bentheim***** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 4 videa ohledně Zábavní parkRoompot Ferienresort Bad Bentheim*****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Německo. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Niedersachsen. Porovnejte Zábavní park Roompot Ferienresort Bad Bentheim***** s dalšími ubytovacími zařízeními v Bad Bentheim.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Roompot Ferienresort Bad Bentheim***** Bad Bentheim neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

775 recenzí pro Roompot Ferienresort Bad Bentheim*****

775 Recenzí
8,1
8,4
8,3
7,5
Ukázat skóre a recenze od:
"Heel mooi park"
j en j
9,0
22.05.2012 Tegen mooie aanbieding lang hemelvaart weekend geboekt. Heel mooi park, netjes, ruim, mooie ligging. Huisje was ook ruim genoeg voor 5 personen. Alles er op en aan. Vooral wasmachine en droger bleek mooie aanvulling. Huisje behoorlijk schoon en net als andere recensenten de ervaring dat verstoringen snel en keurig opgelost werden. Prachtig zwembad tegenover park. In omgeving genoeg te doen voor een dag of 5. Dierentuin aanrader, zeker met jongere kinderen. Speelpaleis Ballorig in Nordhorn vonden wij geen succes. vies, oud en veel zaken kapot. De kinderen vonden het uiteraard wel prima. Voor kinderen ouder dan 10 jaar is er misschien wat te weinig te doen. Die van ons zijn jonger, dus prima
Al met al een mooi rompotpark met prettige uitstraling. Wij gaan zeker nog eens terug. Wel bijzonder dat je in duitsland (okee, net over de grens) volledig in het nederlands uit de voeten kunt. Voor niets mijn duits nog even opgepoetst in de auto :-)

Rodina s mladými dětmi, květen 2012
"Mooi ruim en luxe park!"
Richard
6,0
7,0
21.05.2012 Met name de nog vrij nieuwe bungalows zijn fantastisch. Heerlijk ruim van opzet en prettig gelegen ten opzichte van elkaar. Ook de inrichting en faciliteiten van de accomodaties zij prettig. Enige minpuntjes hierin zouden kunnen zijn het ontbreken van verstelbaar tuinmeubilair, zodat je niet elke dag rechtop op je stoel in de tuin hoeft te zitten.
Verder is het jammer dat er voor een park van dit formaat een veel te kleiene (buiten) speeltuin is voor de kinderen. Hier had zeker wel meer aandacht aan diversiteiet en aantal speeltoestellen mogen worden besteed. Ook krijg je per boeking op dit park slechts éénmaal toegang tot het naastgelegen zwembad erbij. Elke keer dat je daarna nog gaat kost entree met bijvoorbeeld twee kinderen voor twee uur toch al snel € 15,=! Dit vind ik ook een nadeel. Een heel ander voordeel is dat het stadje Bad Bentheim met zijn burcht zeker een bezoek waard is. Op ca. 3 km afstand van het park bevinden zich diverse (voordelige) supermarkten!

Skupinový výlet, 2012
"Weinig te doen. En de huisjes zijn erg! gehorig."
Marco
4,0
3,0
3,0
21.05.2012 Snik hete huisjes. Erg gehorig. Het aanbod van winkels is erg minimaal.

"Schoon, luxe en mooi !"
Joost
9,0
18.05.2012 Alsof we een mooi, luxe villapark binnenreden. goed bijgehouden en fris. Huisje was nieuw en schoon.

"Een geweldige ervaring!"
Petra
8,0
21.05.2012 Een perfect ruim, zeer schoon, modern en luxe huis, oogt nog nieuw, op een prachtig ruim aangelegd park. Het huis in luxe uitvoering is werkelijk van alle gemakken voorzien, van keuken met combimagnetron en vaatwasser tot luxe over de top (2 badkamers & 2 aparte toiletten, sauna, bubbelbad).
Rondom het park mooie wandelroutes in bosrijke omgeving. We zijn benieuwd wat het landgoed geweest is.

Er is genoeg te doen voor kleine kinderen (speeltuin, indoorklimhal met ballenbak). We hebben ook met veel plezier gebruik gemaakt van het zwembad. We kregen een ruime hoeveelheid kaartjes hiervoor: TOP!

Het eten in het restaurant was prima. We hebbe een buffet gedaan met de familie en dit is zeer goed bevallen. Klantvriendelijkheid is prima.

Groenvoorziening in de tuin moet nog wat groeien, dus nog weinig beschutting, maar wij hadden hier geen problemen mee.

"Heerlijk lang weekend"
Saskia Jager
9,0
21.05.2012 Met 7 personen (waarvan 2 kleine kinderen (1,5 en 4,5 jaar)) hebben wij in een zeven persoons huis verbleven (een luxe uitvoering met sauna). Het huis had heel veel ruimte met fijn meubilair, voldoende opbergmogelijkheden en lichte grote ruimtes. Om het huisje heen is een groot gazon met een terras, waar de kids flink hun gang konden gaan en er is ruimte voor 2 auto's op de oprit. Ook het zwembad en de sauna in het gemeentelijk complex was netjes, modern, schoon en luxe. Genoeg te doen voor de kids en voldoende rust op het park om lekker bij te komen.
Wij vonden het allemaal de moeite waard om nog een keer te komen.

Skupinový výlet, květen 2012
"Hebben hier een heerlijk familieweekend gehad"
Martijn
9,0
14.05.2012 Vakantiepark Roompot Ferienresort Bad Bentheim is ons super bevallen. Alle voordelen van Duitsekwaliteit: superschone huisjes waar alles goed geregeld is. Gezellige inrichting en alles er op en er aan. Makkelijk aan te rijden vanaf Nederland. Maar wel het gevoel dat je echt even weg bent van thuis.

"Mooi weekend gehad"
AHS
5,0
15.05.2012 Afgelopen weekend verbleven wij in Bad Bentheim. Een ontzettend mooi dorp met een fantastische burcht en leuke restaurantjes! Het park en de huisjes waren mooi ruim opgezet. Voor een 6-persoons huisje was er meer dan genoeg ruimte! Het fantastische naastgelegen zwembad was modern, schoon en voor elke leeftijd super!
De service in het hoofdgebouw vonden we daarentegen iets minder. We moesten lang wachten op onze lunch. (50 min; we hadden een tosti en wat broodjes ham en kaas.) De medewerkers waren niet altijd even aardig.

Rodina s mladými dětmi, květen 2012
"Goed park met mooie huisjes!"
Esther
9,0
18.05.2012 Wij hadden nog nooit eerder een park van de Roompot bezocht, maar dit park is ons erg goed bevallen. Mooi park, met mooie schone en ruime huisjes.
Het zwembad is erg leuk, vooral voor kleinere kinderen. Lekker warm water en veel speelgoed in het peuterbad.
In de omgeving is ook genoeg te doen, bijvoorbeeld de burcht of het Tierpark in Nordhorn.

"Keurig park"
van zomeren
9,0
14.05.2012 Dit vakantiepark is een mooi en goed onderhouden park. De huisjes zijn ook keurig netjes. In de directe omgeving is veel te bekijken. Fietsen en wandelen kun je er ook erg goed. We hebben een fijne week gehad. Wij waren met 4 volwassen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem