Zoover, recenze z cest. Zábavní park Roompot Kustpark Texel**** v Texel Waddenské Ostrovy. Přidej svoji recenzi!
Zobrazit stránky v jiných jazycích
Atostogų įvertinimai
7,3
Počasí
20 °C
23 května 2012
Předpověď počasí a klima...
583 Recenzí
, na základě
583
recenzí
přečti si více
Chceš předejít zklamání z dovolené v Zábavní park Roompot Kustpark Texel****? Pak se podívej na recenze Zábavní park Roompot Kustpark Texel**** v Texel, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 277
fotky z dovolené
ohledně Zábavní park Roompot Kustpark Texel**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 3
videa
ohledně Zábavní parkRoompot Kustpark Texel****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v
Nizozemí
. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v
Waddenské Ostrovy
. Porovnejte Zábavní park Roompot Kustpark Texel**** s dalšími ubytovacími zařízeními v
Texel
Tipy (0)
Počasí
Zábavní park info
Otázka a odpověď (0)
Bohužel, pro Roompot Kustpark Texel**** Texel neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.
Navštívil jsi toto ubytování?
Přidej vlastní recenzi
7,8
8,2
7,4
7,3
Ukázat skóre a recenze od:
Ukaž vše
Rodina s mladými dětmi, květen 2012
"Prima accommodatie"
H. Gosselink
17.05.2012
Weekend verbleven in een chalet/stacaravan op dit park. Prettig bij Roompot vakanties vinden wij de mogelijkheid om zelf de eindschoonmaak te verzorgen wat bij andere parken vaak 'verplicht' bij in de prijs zit. Hier betaal je borg en als je je verblijf weer schoon achterlaat ontvang je het betaalde bedrag terug. De acoommodatie was bij aankomst ook 'schoner' dan in andere parken naar ons idee. Verder is het ons al een keer eerder opgevallen dat de bedden in Roompot parken goed zijn. Geen doorgezakte matrassen, te zacht, te hard. Gewoon prima. Lekker geslapen dus. Verder netjes en verzorgd park. Het zwembad vonden wij ook erg mooi en schoon. Het was een rustige periode (buiten vakantietijd) dus misschien geeft dit een enigszins vertekend beeld, maar wij hebben een perfect weekend gehad voor een redelijke prijs.
Skupinový výlet, květen 2012
"Mooi park veel groen"
Jaap
21.05.2012
Net terug van 6 dagen Kustpark Texel. Mooi aangelegd, veel groen. Je kijkt niet bij elkaar naar binnen. Leuk zwembad. Dit zijn de positieve zaken. Personeel aan receptie niet erg vriendelijk en behulpzaam. We mochten met auto naar huisje rijden, maar kregen beslist de sleutel niet mee om 14.15 uur. "Nee die krijgt u pas om 15.00 uur en geen minuut eerder." kwam er erg nors uit. Bij aankomst huisje was alles schoongemaakt en zou men er zo inkunnen dus waarom dan niet sleutel meegeven zoals bij veel andere parken gebeurd als huisje is schoongemaakt.
Přátelé, květen 2012
"Ruim opgezet complex"
Esther
Prohlížet fotky
14.05.2012
Vakantiepark Roompot Kustpark Texel**** in Texel zijn moderne huisjes en van alle gemakken voorzien. Veel ruimte om de bungalows.
Onze bungalow nr. 611 was voorzien van eigen parkeerplaats, twee badkamers waarvan een met sauna, vier ruime slaapkamers met bedden met boxspring matrassen, moderne keuken (afwasmachine, kookplaat, magnetron, grote koelkast) met 8 persoons couvert, glazen etc.
's Morgens kon je bij de receptie heerlijk verse broodjes halen.
Tevens was naast de receptie het binnen-zwembad te vinden.
Er was ook een mogelijkheid om te eten.
Er waren voldoende fietsen aanwezig die gehuurd konden worden.
Rodina s mladými dětmi, květen 2012
"Gewoon een goed park."
Bettie
14.05.2012
Ligging op het eiland is goed, afstanden naar de verschillende bezienswaardigheden en Den Burg zijn ook per fiets prima te doen (misschien wat minder als het hard waait). Een aantal chalets heeft wat nieuwer en wat minder nieuw meubilair maar dat mag de pret allemaal niet drukken. Van de lokale activiteiten en eetgelegenheden op het park hebben we geen gebruik gemaakt (dat doen we in het algemeen eigenlijk niet), dus kunnen we niet zoveel over zeggen. De prijs / prestatie verhouding is heel goed te noemen. Het huurbedrag is ook inclusief de toegang tot Caluna, met twee groten en twee kinderen van 6 jaar was dat toch erg aantrekkelijk (de losse dagkaarten voor Caluna vonden wij stevig geprijsd, we hebben de website van Caluna even bekeken). Ik zou dit park aanraden, ik zou er zelf ook weer terugkomen.
Rodina s mladými dětmi, duben 2012
"Helaas voor ons nooit meer!!"
inge_900
5,0
10.05.2012
we keken heel erg uit naar ons weekje weg op texel. maar helaas viel het voor ons erg tegen!!
het huisje was slecht schoongemaakt.. stonk vreselijk naar schimmel en vocht. het meubilair mag ook best een keer vervangen worden. de bank zat vol met gaten en scheuren.het subtropische zwembad bleek ook niet zo subtropisch het was slecht onderhouden de wc's en douches waren heel vies. mijn dochter van 6 heeft er zelf een onsteking aan de beide ogen aan over gehouden... de ligging van het park is wel heel goed alleen de prijs kwaliteits verhouding zou absoluut wel wat beter kunnen. voor ons nog wel een keer texel maar niet meer dit park.
Rodina s mladými dětmi, 2012
"Fantastische accomodatie"
mvanzummeren
24.04.2012
Heel leuk vakantiepark! Het bevindt zich midden op texel, dus of je noord of zuid wilt, je bent overal zo. Leuk park voor kleine kinderen met koos konijn! Restaurant kun je lekker eten, maar bediening is wat langzaam als het druk is, maar dat is bijna overal zo. Snackbar heeft echt lekkere friet en snacks en alles voor een normale prijs.
Personeel is vriendelijke en behulpzaam, accomodatie was iets minder omdat wij zelf een hond bij hadden zit je natuurlijk in een huisje waar altijd huisdieren inzitten en dit merk je wel. Hadden drie huisjes geboekt en de andere twee waren meer dan in orde!
S partnerem, duben 2012
"Een leuke midweek"
W de Ruiter
30.04.2012
Hebben deze midweek bemachtigd via veiling.
Het chalet zwin 17 staat op een leuke plaats.
Alleen het meubilair is echt aan vervanging toe dit kan je de gasten niet aan doen ,de zithoek ziet er niet uit vuil vies en kapot na ons beklag enkele
lakens gekregen om er over te leggen .
Ook de bedden zijn aan vervanging toe. Verder is het chalet ruim ,licht en het keukenblok is prima in orde.
De mensen aan de balie zijn vriendelijk en behulpzaam.
Ondanks dit bovenstaande hebben we toch een leuke midweek gehad met
mooi zonnig weer .
Komen vast nog wel eens terug op kustpark texel van Roonmpot.
Hebben ook gezien dat er chalets zijn de wel mooi ingericht zijn.
Rodina s mladými dětmi, duben 2012
"Goed vakantiepark"
marc naeten
30.04.2012
We zijn hier reeds voor de tweede maal geweest, wel buiten de verlofperioden.
Het park is ruim, goed georganiseerd en in deze periode een zeer goede
prijs kwaliteit verhouding.
Op Texel zelf heb je onbeperkte wandel en fietsmogelijkheden
Rodina se staršími dětmi, duben 2012
"Prima park voor een kort verblijf op Texel"
Anja
12.04.2012
Park is goed onderhouden, chalet zag er prima uit. Afstand vanaf chalets naar zwembad etc. is prima te lopen. Kinderen vonden het zwembad erg leuk. Duinen en bos op loopafstand en de Koog is vlakbij.
Samostatně, duben 2012
"Prima plek"
I. de Jong
16.04.2012
Genoeg privacy en lekker dicht bij De Koog en het strand
další
Mapa
Zobraz na mapě
Odkaz Zoover na Tvých stránkách
Zkopíruj odkaz níže
Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru
Zajímavosti - Texel
Fotky - Texel
Videa - Texel
Otázka a odpověď Texel
Poll
Ve které zemi mají nejlepší jídlo
Itálie
Polsko
Řecko
Aktuální skóre
Jsi majitelem ubytování?
Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.
Pro více informací klikni sem