Zoover, recenze z cest. Hotel Wyndham Apollo Hotel Amsterdam**** v Amsterdam Noord-Holland. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 1797
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Wyndham Apollo Hotel Amsterdam**** Amsterdam
26 Recenzí

Recenze Hotel Wyndham Apollo Hotel Amsterdam****

Apollolaan 2, 1077 BA, Amsterdam
Hotel Wyndham Apollo Hotel Amsterdam má skóre 7,9 z 10, na základě 26 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Wyndham Apollo Hotel Amsterdam****? Pak se podívej na recenze Hotel Wyndham Apollo Hotel Amsterdam**** v Amsterdam, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 19 fotky z dovolené ohledně Hotel Wyndham Apollo Hotel Amsterdam**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 3 videa ohledně HotelWyndham Apollo Hotel Amsterdam****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Nizozemí. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Noord-Holland. Porovnejte Hotel Wyndham Apollo Hotel Amsterdam**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Amsterdam.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Wyndham Apollo Hotel Amsterdam**** Amsterdam neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 další

26 recenzí pro Wyndham Apollo Hotel Amsterdam****

26 Recenzí
7,1
6,8
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina se staršími dětmi, prosinec 2011
"Warm, vriendelijk, hoog verwen gehalte"
Mary-Lou
8,0
15.12.2011 Dit weekend hier gelogeerd. Het hotel was prachtig in Kerstsfeer versierd. Vriendelijke medewerkers, een mooie kamer met grandioos uitzicht op de grachten. Het hotel is rustig gelegen, maar toch dichtbij tram en bushalte - je bent zo in de binnenstad! Het hotel heeft rondom uitzicht op de grachten, er komen bootjes, roeiers etc. voorbij - heel leuk om naar te kijken. In La Sirène erg lekker gegeten met heerlijke wijnen - de combinatie van het menu du chef met de verschillende wijnen was perfect - de toelichting erbij erg interessant en de restaurantmanager toonde veel liefde voor zijn vak. Ook de chef heeft dit - want dat proefde je! Wij voelden ons erg verwend!
Wij gaan zeker terug.

Přátelé, 2011
"Tof Hotel"
Stefaan-Janique
8,0
29.10.2011 De accommodatie was dik in orde. Met de Taxi was je zo in het centrum van de stad. De bar heeft een mooie uitzicht op het water.

S partnerem, červen 2011
"Авиа тур "Безумная парочка""
Anna
9,0
23.09.2011 Вернулись из поездки, всем довольны (авиа тур "Безумная парочка: Амстердам-Париж", 13.06.2011). Все было очень четко и организованно!
Гиды почти на всех экскурсиях - замечательные, получили массу удовольствия. Отель в Париже имел удачное расположение, но сам номер был не большой :-(, хотя нас это и не особо смущало. Отель в Амстердаме - очень хороший (как по расположению, так и по инфраструктуре, завтраки - разнообразные и вкусные.
Спасибо ТФ "Пилигрим-М" !

Více informací o Hotel Wyndham Apollo Hotel Amsterdam**** najdi na:

S partnerem, únor 2011
"Goed Hotel"
hoinjsz
7,0
28.02.2011 Met het hotel is niets mis.
Kamers zijn schoon en ruim genoeg en de service ik goed.
Mijn mening is dat dit hotel te scherp is geprijst
(130 + 2x 22,50 ontbijt = 175 per nacht) en de locatie is iets te ver van het centrum voor wanneer je dit hotel gebruikt voor een weekend Amsterdam.

S partnerem, listopad 2010
"Goed."
Jean-Jacques
8,0
04.01.2011 Prima hotel, mooi gelegen, ruime parkeerplaats. Medewerkers erg vriendelijk. Kamers netjes, niet spectaculair. Goede uitvalsbasis voor dagje Amsterdam.

S partnerem, říjen 2010
"Luxe hotel met mooie rustige ligging"
marja
9,0
17.11.2010 Zoals hiervoor iemand al beschreef, zijn wij ook met een gift for 2 bon naar het Wyndham Apollo Hotel gegaan, aanvankelijk deed men moeilijk over het reserveren van een kamer, maar uiteindelijk is het wel gelukt en we hebben 15 euro extra betaald voor een kamer aan het water. We hadden dan ook een heel fijne kamer met een fraai uitzicht over het water. Het centrum van de stad is lopend te bereiken, maar is toch wel minimaal een half uur wandelen, handiger is om even op de tram te stappen. Het hotel heeft een prettige sfeer, is luxe en is heerlijk rustig, heel bijzonder als je bedenkt dat je in Amsterdam bent. Het hotel is ons dus heel goed bevallen.

S partnerem, srpen 2010
"Prima hotel, niets bijzonders, gewoon goed."
marlies van den bel...
7,0
10.08.2010 Bij aankomst bleek dat we "in de kelder" en kamer hadden, met uitzicht op de amstel. Als we naar buiten keken kwamen de bootjes op ooghoogte voorbij. Verder goed bed, schone kamer en nette badkamer (paar spinnenkoppen boven in de hoek, verder prima). Ontbijt goed met vriendelijk personeel. Matig keus in broodbeleg, bv. geen pindakaas of pure hagelslag. Verder alles goed en netjes bijgevuld. Verse salade, heerlijke croissants, veel broodsoorten en een kan verse koffie op tafel. Mooie lokatie aan het water, wel jammer dat de rook van mensen buiten op het terras naar binnen trok. Al met al gemiddeld goed.

S partnerem, 2010
"Moeilijk te reserveren!"
lgardeniers
5,0
08.07.2010 Ik heb een bon van Giftfor2. Dit is een bon waar je € 130,- voor betaald. Het is voor een overnachting, een ontbijt, een fles wijn, en een late uitcheck.
Ik belde gisterenmorgen voor een kamer te reserveren. Dat kon niet, er waren geen kamers meer. Omdat ik op internet zag dat er wel nog kamers waren, bij diverse booinkingssite's en bij het hotel zelf, zei ik dat dus. Antwoord was, er waren geen kamers meer voor de Flair-actie. Hoezo Flair actie, ik heb een Gift For 2 bon. Oh.....nou daar geld hetzelfde voor. Maar Gift for 2 is geen actie, daar betaal je voor een arrangement, zeg ik. Nou, ik kon wel een kamer reserveren voor € 137,50, daar kwam het ontbijt dan nog bij. Ik zeg kan ik niet toch de bon gebruiken, en iets anders regelen, bv de lange uitcheck laten vervallen, er een gewone reservering van maken, zonder wijn, enz. Dit ging dus ook niet! S'avonds om 19.00 uur nog eens gebeld, maar reserveren kon maar tot 17.00 uur!! VAndaag niet meer gebleld, ik heb al ander hotel!!

Přátelé, březen 2010
"Uitstekend hotel"
Anneke v/d Boomen
10,0
08.11.2010 1 nacht gelogeerd, maar prima nette kamers.
Te voet naar Leidscheplein gelopen, maar terug toch maar met taxi. Afstand is misschien net iets te groot om te voet af te leggen.

S partnerem
"Gelukkig kamer geupgraded"
Sylvia
6,0
7,0
15.02.2010 Gelukkig hadden we een upgrade gedaan, de kamer die we kregen was gewoon netjes niets bijzonders dus we vroegen ons af hoe de "gewone" kamer eruit zouden zien. Ontbijt 22,50 zat in prijs maar is het niet waard. Verder best goed hoor.

1 2 3 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem