Zoover, recenze z cest. Hotel Novotel Amsterdam City**** v Amsterdam Noord-Holland. Přidej svoji recenzi!
Zobrazit stránky v jiných jazycích
Atostogų įvertinimai
Počet osob
Počet pokojů
Od
Kč 2025
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
16 Recenzí
z
, na základě
recenzí
přečti si více
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Novotel Amsterdam City****? Pak se podívej na recenze Hotel Novotel Amsterdam City**** v Amsterdam, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 37
fotky z dovolené
ohledně Hotel Novotel Amsterdam City**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1
video
ohledně HotelNovotel Amsterdam City****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v
Nizozemí
. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v
Noord-Holland
. Porovnejte Hotel Novotel Amsterdam City**** s dalšími ubytovacími zařízeními v
Amsterdam
Tipy (0)
Počasí
Hotel info
Otázka a odpověď (0)
Bohužel, pro Novotel Amsterdam City**** Amsterdam neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.
Navštívil jsi toto ubytování?
Přidej vlastní recenzi
8,2
7,5
8,5
7,1
Ukázat skóre a recenze od:
Ukaž vše
S partnerem, duben 2012
"Goed Hotel"
Mark
23.04.2012
Wij hebben een 2-tal nachten doorgebracht in dit hotel. Hotel ligt er gemakkelijk vlakbij een trein-/metrostation en daardoor is het goed te doen om met het openbaar vervoer verder het centrum te verkennen. Hotel zelf zag er goed uit. Parkeren hebben we vlak buiten het prive-parkeerterrein gedaan van het hotel zelf. Dit omdat we vrijdags laat in de middag aankwamen en in het weekend er niet voor betaald hoeft te worden. We kregen deze tip vanuit het hotel zelf en zodoende kostte het parkeren ons 3 euro voor de vrijdagmiddag en stonden we de rest van de tijd er gratis. Hotelkamer was wat klein, maar alles was er in te vinden wat we nodig hadden. Ontbijt 's ochtends was erg uitgebreid, maar het was wel bijzonder druk. Het is dan volgens ons een uitvalshotel voor toeristen (veel Japanners), die vanuit dit hotel heel nederland overschieten voor de bezienswaardigheden.
S partnerem, prosinec 2011
"Een heerlijk hotel met grandioze service!"
go.pruissen
05.12.2011
Ons tweede bezoek aan dit hotel, 2,3 en 4 december was weer een prima ervaring. Ontvangst- en vertrek keurig uitgevoerd door dar dutty manager, dit na een eerder bezoek aan dit hotel.
Een doosje bonbons + een schaal met diverse soorten fruit stonden te wachten op onze kamer. De tip om letsel bij een kind/kinderen te voorkomen (zoals bij ons vorige bezoek) heeft men ter harte genomen en gelukkig uitgevoerd. Het ontbijt, zeer uitgebreid, was perfect een omelet bereid men zoals u dat wilt, dus daardoor ook 100% vers. Een klein ongelukje met een glas rode wijn werd perfect door drie medewerkers aangepakt en opgelost. De kamers, ruim en comfortabel attent dat er altijd al een tweede set hoofdkussens beschikbaar zijn. Kortom voor ons zeker een reden om bij een volgend verblijf in Amsterdan wederom te kiezen voor dit hotel.
S partnerem, říjen 2011
"Voor herhaling vatbaar"
emilie
12.12.2011
da kmaers waren heel prper en groot genoeg. wij zijn er 2 nachten gebleven. wanneer we weg waren om de stad te verkennen werd onze kamer opgeruimd.
hotel ligt ook op nog geen 50 meter van de tram en die rijd rechtstreeks naar amsterdam centrum.
het is een ideaal hotel om amsterdam te verkennen.
Více informací o Hotel Novotel Amsterdam City**** najdi na:
5,0
5,0
6,0
10.05.2011
Een ietwat vreemde ervaring gehad met dit hotel. Niet wat ik van Novotel gewend ben. Bij het inchecken werd ik bediend door iemand die geen Nederlands sprak. Hij sprak dan maar Frans 'omdat ik een belg ben'. Toen ik op de kamer kwam, merkte ik al gauw dat het geen Executive kamer was (waarvoor ik betaald had), maar gewone Twin. Uitleg aan de receptie: 'er was op dat ogenblik nog geen Executive vrij'. Ik kreeg met andere woorden een goedkopere kamer zonder dat het mij gevraagd was. De vriendelijke dame stelde me meteen voor een bedrag in mindering te brengen. Voor het overige: ligging is prima t.a.v. van de RAI. Voor het centrum neem je de tram. Het hotel is ook vlot bereikbaar met de wagen. Lang aanschuiven voor het ontbijt. Informatie over het hotel is ook niet goed: op het eerste is er een sauna, maar dat staat nergens vermeld (brochure of pijlen). Draadloos internet is inbegrepen in de kamerprijs.
S partnerem, prosinec 2010
"Fantastisch hotel"
francis_mek
28.12.2010
goed hotel, ontbijt op bed, goede kamer, nette badkamer, en erg schoon!
Goed te bereiken per openbaarvervoer.
Net iets buiten het centrum maar is beter!
S partnerem, listopad 2010
"Goed hotel, voor herhaling vatbaar."
Ria en Govert Pruis...
16.11.2010
Een luxe hotel met zeer vriendelijk personeel!
Bij aankomst keken we waar het restaurant was en werden daar spontaan door een medewerker op een ronde mee genomen tot en met de fitnessruimte aan toe.
Het ontbijt is zeer uitgebreid en luxe, ook al kom je wat later en je vraagt naar iets wat er even niet meer is dan haalt men dat voor u.
VEILIGHEID: de afscheiding/markeering van de glazen wand in het restaurant is aan de onderzijde niet voorzien van gekleurde stroken, hierdoor verwonde een kind zich aan de hals toen wij er waren, viel gelukkig mee, hals- en halsslagder liggen dicht bij elkaar.... Dit hebben we doorgegeven aan de receptie.
De tram stopt op minder dan 5 minuten lopen vanaf het hotel.
Een minpuntje is: de kwaliteit van het bedlinnen was op onze kamer slecht/versleten en zo dun dat er na twee nachten een gat in de onderlaken en een kussensloop was ontstaan.
Ook wachten wij nog op de beloofde reactie telefonisch/e-mail die ons beloofd is n.a.v. onze feed-back
Obchodní cesta, říjen 2010
"Lekker dicht bij de RAI"
Jeroen
24.09.2011
Hier verbleven tijdens een beurs in de RAI, dat is om de hoek..
Kamers zijn prima, mooi hotel en nog up-to-date op gebied van inrichting en uiterlijk. Zowel diner als ontbijt prima. Wel beetje prijzig.
Al met al, prima.
Skupinový výlet, duben 2010
"Fantastisch hotel! Dicht bij metro/tram/station!"
Dyon
Prohlížet fotky
22.07.2010
Dit hotel heb ik met een groep collega's bezocht op 10 en 11 april van dit jaar.
Het is een heel erg groot luxe hotel en ziet er prachtig uit. De inrichting is geweldig en de kamers zijn ook erg mooi. De kamers voor 3 personen (1 tweepersoonsbed en 1 slaapbank) zijn wat aan de kleine kant, maar voor een nachtje is dat absoluut geen probleem. Op onze gang stond een ijsblokjesautomaat en een apparaat dat je schoenen poetst!! Wij stonden ervan te kijken.
Het ontbijt was heel erg luxe, er was héél veel keuze (ook vers fruit enz.) en dus hebben we hier heel goed gegeten.
Het hotel ligt op loopafstand van tram/metro/station en vanuit hier kun je dus makkelijk het centrum van de stad bereiken. Lopen naar de stad is niet te doen!
Přátelé, duben 2010
"Tophotel met een glimlach!"
Annemieke Paauw
12.04.2010
Hier weten ze nog hoe je om dient te gaan met klanten en zijn ze niet uit het oog verloren dat horeca een dienstverlenend beroep is. Voor mij een absolute topper. Kom zeer regelmatig in Amsterdam en heb mijn hotel gevonden!! Ze zien me hier zeker terug. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en het restaurant is van een topkwaliteit.
Rodina se staršími dětmi, 2010
"Prima hotel voor weekendje Amsterdam!"
Fleur
28.03.2010
Mooi, goed gelegen hotel met nette, verzorgde kamers en een goed ontbijt!
další
Mapa
Zobraz na mapě
Odkaz Zoover na Tvých stránkách
Zkopíruj odkaz níže
Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru
Zajímavosti - Amsterdam
Fotky - Amsterdam
Videa - Amsterdam
Otázka a odpověď Amsterdam
Poll
Ve které zemi mají nejlepší jídlo
Itálie
Polsko
Řecko
Aktuální skóre
Jsi majitelem ubytování?
Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.
Pro více informací klikni sem