Zoover, recenze z cest. Sport a příroda Amsterdam Arena v Amsterdam Noord-Holland. Přidej svoji recenzi!

Recenze Amsterdam Arena

Počasí

26 °C

23 května 2012

Amsterdam Arena
15 Recenzí

Recenze Amsterdam Arena

ArenA Boulevard 1, 1101 AX, Amsterdam
Chceš zjistit, co si ostatní myslejí o Amsterdam Arena v Amsterdam? Na této stránce se můžeš podívat na recenze na Amsterdam Arena. Můžeš si prohlédnout 47 fotky z dovolené z Amsterdam Arena. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Nizozemí. Zde najdete všechny možnosti noclehu v Noord-Holland. Prohlédněte si všechna ubytovací zařízení v okolí Amsterdam Arena v Amsterdam.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Amsterdam Arena Amsterdam neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Viděli jste nějakou zajímavost?

Velikost písma: A A A

15 recenzí pro Amsterdam Arena

15 Recenzí
Rodina s mladými dětmi, květen 2012
"World of Ajax"
Familie
6,0
21.05.2012 We hebben de "World of Ajax" tour geboekt maar hij zou beter de "World of the Arena" tour genoemd worden. Op zich is het een leuke rondleiding door de Arena en de kleedkamers en ontspanningsruimte van Ajax, maar eigenlijk was er niet veel Ajax te zien.
De gids was heel enthousiast aan het vertellen over de Toppers die 3 dagen zouden optreden, maar daar kwamen we niet voor. Op de website was vermeld dat de tour niet gedaan kon worden 1 dag voor het concert, maar er stond niet bij dat we niet op de grasmat konden. Onvolledige info, wij hadden graag een foto gemaakt op het gras van de Arena. We kregen wel korting maar we hadden beter een andere dag gekozen als we dat hadden geweten.

Samostatně, září 2011
"Een monster"
Maurits
7,0
11.09.2011 Daar ligt de Arena, vlakbij Amsterdam: een monster in het landschap. Voetbal binnenshuis. Het gemak en het comfort dient de mens en de artiesten en voetballers. Waar is de romantiek van spelen in slecht weer gebleven?

S partnerem, 2011
"Mooi stadion"
devisser
8,0
04.07.2011 is een mooi stadion en zeker gezellig met de wedstrijden van het nederlands elftal zowel binnen als buiten de arena

Přátelé, květen 2011
"De Arena is mooi!"
Mary N
8,0
13.06.2011 Voor de sport uitstekend, zeker omdat het dak ook dicht kan.
Maar het klopt dat de akoestiek niks is, het geluid valt zo tegen met een concert.
Wel leuk is de Arenatour, je mag in de spelershome, de zaal voor de persconferenties, het soccercafe enz. Goede tour.

Skupinový výlet, leden 2011
"Fantastisch"
houbs
20.03.2011 een geweldige plek.
mooi om te zien.
moet u ook naartoe gaan.

Skupinový výlet, listopad 2010
"Mooi stadion"
Mervin
8,0
02.09.2011 De Amsterdam Arena is een van de mooiste stadions van Nederland: het is behoorlijk groot, wat als nadeel heeft dat als je op de 2e ring zit, je behoorlijk wat trappen op moet. Naast voetbal worden er ook regelmatig concerten en andere evenementen gehouden. In de directe omgeving liggen cafeetjes, een bioscoop, de HMH en winkels.

Přátelé, srpen 2010
"Fantastisch"
Fam van Alphen
9,0
21.03.2011 Hier geweest met een europacup wedstrijd van Ajax tegen dinamo kiev, in één woord fantastisch.Aardige mensen en goede wegbewijzering.
Moeten ze wel winnen natuurlijk anders is de sfeer er ook niet maar deze avond was fantastisch in een zeldzaam mooie ambiance.

Přátelé, září 2009
"Schitterend Stadion"
Bob
10,0
13.09.2009 Mooi stadion waar de beste en mooiste club van Nederland voetbalt: AFC Ajax Amsterdam, zeker een aanrader om een keer een wedstrijd te bezoeken.

Skupinový výlet, únor 2009
"Imposant gebouw"
R.v.S.
8,0
26.11.2010 Tijdens een knvb cursus sportgrasvelden onderhoud de Arena en het grasveld bezocht.
En ik moet zeggen lopen over de groene grasmat is heel wat anders dan op de tribune zitten, ik heb er van genoten.

Obchodní cesta, 2006
"Leuk!"
1pip23
8,0
23.04.2012 Leuk om een wedstrijd te bezoeken. Mooi complex! aanrader.