Zoover, recenze z cest. Hotel Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden**** v Amsterdam Noord-Holland. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 2480
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden**** Amsterdam
26 Recenzí

Recenze Hotel Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden****

Leidsekade 97, 1017 PN, Amsterdam
Hotel Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden má skóre 8,4 z 10, na základě 26 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden****? Pak se podívej na recenze Hotel Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden**** v Amsterdam, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 18 fotky z dovolené ohledně Hotel Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelAmsterdam American Hotel – Hampshire Eden****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Nizozemí. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Noord-Holland. Porovnejte Hotel Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Amsterdam.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden**** Amsterdam neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

8,2
8,5
8,2
7,1
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, leden 2012
"Prachtig hotel op mooie locatie"
jaap_peter
9,0
05.01.2012 Afgelopen weekend zijn wij in het Eden Amsterdam American geweest. Van buiten ziet het hotel er werkelijk schitterend uit. Van binnen is het hotel ook erg mooi.

Kamer was aan de kleine kant, maar wij hadden via veiling geboekt. Dan mag je ook niet meer verwachten. Het hotel heeft wel grotere kamers. Op onze kamer kon je de voorbijkomende tram wel goed horen. Dat zal op de hogere verdiepingen wel beter zijn.

Ontbijt is prima verzorgd met verse jus d'orange en prosecco.

Aan het Leidse plein ligt het hotel super centraal. Rijksmuseum, binnenstad, alles is op loopafstand.

Wij hebben een super verblijf gehad.

S partnerem, prosinec 2011
"Charme aan het Leidseplein"
Lia
7,0
29.12.2011 Dit hotel geboekt via een veilingbon. De locatie is bijzonder goed. Natuurlijk kregen we een super-kleine kamer (605) maar met een prima bed en een mini-badkamer. Wel een wat hinderlijke steunpilaar achter het bed (zie foto) en doordat het dakramen waren alleen zicht op het amsterdamse straatleven als je voor het raam ging staan.
Alles was lekker schoon, in de badkamer zeep e.d. van Rituals. Geen enkele hinder van straatgeluid.
Koffie en/of thee was op de kamer te zetten.
Ontbijt in het (bekende) restaurant was heel erg lekker en uitgebreid.
Wij hebben het personeel als zeer vriendelijk ervaren.
Wat ons betreft zeker een aanrader!

S partnerem, prosinec 2011
"Geweldig hotel op uitstekende locatie"
roderickencindy
5,0
21.12.2011 Het American Eden hotel is een uistekend hotel met een warme luxe uitstraling. De kamers zijn ruim en bieden alle gemak zoals een groot bed, een bureau met zitje, een prima badkamer en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten.

De kleine maar keurige badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafelmeubel. Als enige mogelijke minpuntje geldt dat er vanwege het milieu een waterbesparing op de douche zit, wat hinderlijk is als je je haren wil wassen.

De ligging van het hotel is top, direct aan het Leidesplein, met een aantal gezellige kroegen en eettentjes op loopafstand. Ook het Vondelpark en de PC Hoofdstraat liggen op loopafstand.

Více informací o Hotel Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden**** n...

Obchodní cesta, listopad 2011
"Ongemotiveerd personeel"
Erik During
5,0
3,0
4,0
3,0
6,0
28.11.2011 op woensdagavond in restaurant gegeten en op donderdag in hotel geslapen. Qua uitstraling en ligging top, qua klantvriendelijkheid personeel en geïnteresseerd zijn in de klant een vette onvoldoende. De houding lijkt een beetje te zijn dat gezien de super ligging komen mensen toch wel of het zijn maar toeristen die maar één keer komen. Bijvoorbeeld meer dan half uur op eerste drankje in restaurant gewacht, na herhaald aandringen nog een drankje gekregen omdat een niet te druk ogende ober een andere wijk bediende in een half leeg restaurant. Daarnaast wel parkeermogelijkheid in de buurt, deze is echter net zo duur als een kamer!

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Uitstekend hotel, perfect gelegen!"
Judith
7,0
13.09.2011 Uitstekend hotel met mooie kamers en een geweldig ontbijt.
Vanuit het hotel loop je zo het centrum in.
Zeker nog eens voor herhaling vatbaar.

S partnerem, srpen 2011
"Wat een aanrader !"
Swinkels
9,0
22.08.2011 Ons weekendje Amsterdam is door de sfeer van dit prachtige hotel en hun zeer vriendelijke medewerkers geweldig geweest!Gelegen aan een gracht en het gezellige Leidse Plein om de hoek, wat wil je nog meer!! Omdat we iets langer moesten wachten op ons diner s'avonds kregen we een schaaltje oesters aangeboden en betaalde we niets extra's voor de Chateau Briand (ossehaas) voor onze dochter!

S partnerem, 2011
"Perfect centraal gelegen"
Annelies
7,0
10.08.2011 We zochten een hotel vanwege een stapavond in Amsterdam. Perfect centraal gelegen. Parkeren hebben we in de straat ernaast gedaan, aan het water. Kamer was ook prima in orde. Heerlijk geslapen.

Přátelé, srpen 2011
"Zeker de moeite!"
Stijn Zeebroek
9,0
07.08.2011 Net een nachtje in het hotel overnacht. Hotel is zeer gunstig gelegen. Personeel is uitermate vriendelijk. Kamer met balkon was zeer verzorgd en het bed super groot! Dikke pluim voor het personeel en een warme aanbeveling voor het hotel!

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Oase van rust op een bruisende plek!!"
katjaengertjan
7,0
01.09.2011 Heerlijk rustig zodra je binnen bent!! Geen last van drukte of lawaai van het voor de deur gelegen Leidseplein. Heerlijke bedden, top ontbijt, kamers zijn inderdaad wat donker gestyled, maar dit past wel bij de sfeer van het hotel. Personeel is vriendelijk, wij konden zonder problemen 2 uur eerder op onze kamer. Tassen achterlaten na uitchecken was ook geen probleem, werden netjes uit zicht en met een naam erop weggezet door de concierge. Met boeken is het echter wel zaak dat je de juiste persoon aan de telefoon krijgt. Volgens de eerste die ik sprak was er geen plek meer voor 1 nacht, en 10 min. later was er vplop plek, en kregen we zelfs een upgrade naar de junior suite. Het is maar een weet.

S partnerem, duben 2011
"Prachtig hotel aan een plein in Amsterdam"
M.S. Groothoff
9,0
20.04.2011 Heerlijk genoten en uitgerust, op het terras denk je dat je in een grote wereld stad zit, palmbomen en wijnranken maken samen met de service en het heerlijke eten alles compleet, concierge erg vriendelijk en kamers tip top in orde. Wel rekening houden dat je midden in de stad zit, en het hier erg druk is. Eenmaal binnen waan je jezelf in een heerlijke rust. Het restaurant is in Jügendstill style en prachtige Tiffany lampen. Absoluut een aanrader!

1 2 3 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem