Zoover, recenze z cest. Hotel Van der Valk Maastricht**** v Maastricht Limburg. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 2100
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Van der Valk Maastricht**** Maastricht
154 Recenzí

Recenze Hotel Van der Valk Maastricht****

Nijverheidsweg 35, 6227 AL, Maastricht
Hotel Van der Valk Maastricht má skóre 8,2 z 10, na základě 154 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Van der Valk Maastricht****? Pak se podívej na recenze Hotel Van der Valk Maastricht**** v Maastricht, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 49 fotky z dovolené ohledně Hotel Van der Valk Maastricht**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelVan der Valk Maastricht****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Nizozemí. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Limburg. Porovnejte Hotel Van der Valk Maastricht**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Maastricht.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Van der Valk Maastricht**** Maastricht neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

154 recenzí pro Van der Valk Maastricht****

154 Recenzí
7,4
8,1
Vhodné pro děti
7,5
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, duben 2012
"Mooi hotel!"
sara vandenhende
10,0
29.04.2012 Ik ben samen met mijn vriend naar dit hotel geweest via bon. Het was 1 overnachting met ontbijt voor 2 personen. We kwamen al wat vroeger aan (11u), en mochten al inchecken. Het inchecken ging zeer vlot. Vriendelijk personeel ook! We mochten wel nog niet naar de kamer, wat normaal was. Daarna zijn we met de auto naar Maastricht gegaan. Het ligt een eindje van het hotel, zeker niet op wandelafstand.
De kamer was heel modern en ruim. Ook de badkamer was groot (met bad en douche). Alles was proper. Het was een standaardkamer.
Het ontbijtbuffet was ook heel erg uitgebreid, verschillende soorten brood, pistolets, sandwiches, croissants... Ook verschillende soorten vlees, kaas en fruit.
Er is ook een gratis parking bij het hotel en je kunt er gratis fitnessen.
Wel een aanrader!

"Weer goed"
Joop
9,0
22.02.2012 Prima kamer met goede bedden.Vriendelijk personeel.Eten was minder ,varkenshaasje erg droog,weinig saus ,weinig groente,kabeljauw was goed,klein bakje sla en patat.Ontbijt prima.

S partnerem, únor 2012
"Pracht hotel met klantvriendelijke en nette mensen"
Jan Kempen
10,0
24.02.2012 Wij hebben een leuk arrangement geboekt en de prijs/kwaliteit was uitzonderlijk goed. Ook de gratis shuttle naar het centrum van de stad was uitmuntend, hoewel er ook beste alternatieven waren.
Daarnaast had men een leuke terugkomst taxiservice. Met andere woorden alle lof voor dit hotel en haar mensen en heelerg aan te bevelen voor eens een weekeindje weg!

Více informací o Hotel Van der Valk Maastricht**** najdi na:

"Prachtig hotel"
Eraa
Vhodné pro děti
7,0
12.02.2012 Het hotel ligt gunstig tov snelweg en station, maar het uitzicht is niet echt spectaculair. Zeer ruime, nette kamers met goede bedden. Zeer goed en uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet, echt heerlijk gegeten. Vriendelijk, behulpzaam personeel.

Klein minpuntje: de voegen in de badkamer konden wel wat chloor gebruiken verder echt schoon.

S partnerem, 2012
"Goede uitvalbasis weekend Maastricht"
AGVermeulen
7,0
31.01.2012 Vd Valk Maastricht ligt net buiten centrum. Geen bezwaar omdat de shuttlebus regelmatig naar het centrum rijdt. Ontbijt altijd goed bij deze keten net als de bedden.

Rodina se staršími dětmi, leden 2012
"Perfect!"
Carolina
10,0
07.02.2012 Eerlijk gezegd kan ik niet bedenken wat er beter kan aan dit hotel. Schone, frisse, moderne, grote kamers. Heerlijk ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Oplader voor de telefoon vergeten? Zelfs die hebben ze voor je te leen.
Een van de beste hotel waar ik in Nederland geslapen heb.

S partnerem, 2012
"Matig"
charlottex
5,0
3,0
8,0
30.01.2012 met onze nieuwe tom tom was de weg nog niet te vinden naar het hotel aangezien er daar aan de weg wordt gewerkt en dit volgens de receptioniste nog wel een jaar zal duren. Maargoed, uiteindelijk zijn we er wel gekomen.
Het centrum is met de auto dichtbij, te voet is het te ver naar mijn mening.
wij kozen voor de taxi aangezien we dan voor 17,- heen en terug konden. (2 kaartjes van 8,50) helaas wist de taxichauffeur op de terugweg hier niks van en moesten we geld bijbetalen. Het ontbijt was zeer slecht, wij kwam een half uur voor dat het 'ging sluiten' en hoewel er nog een hoop mensen zaten te ontbijten en ook nog binnenkwamen, waren alle bakken leeg, vanalles werd al opgehaald. het enigste wat er nog was, waren droge bruine bolletjes. maar wat jam erop gedaan die er nog wel was. er waren twee thee/koffie automaten, waarvan 1 kapot, waardoor er een lange rij ontstond vol geïrriteerde mensen. voor de kamer hebben we 10,- bijbetaald, zodat we niet meer aan de snelwegkant lagen...

"Weekenje maasstricht"
j.assen
9,0
30.01.2012 hotel vd valk maasstricht is een leuk en mooi hotel.
het ontbijt was zeer uit gebreid en netjes verzorgt .
ik kan niet begrijpen dat er over het ontbijt geklaagd wordt ik was in het zelfde weekend als andere maar heeft een heel andere indruk gekregen.
verschillende malen in div.vd valk hotels geweest als er iets niet goed was werd er altijd netjes in gegrepen

"Perfect!!!"
J.W. van den Berg
10,0
15.01.2012 Alweer de zoveelste keer dat we in dit hotel verbleven.
Zoals alle Van der Valk hotels ook nu weer een schitterende ingerichte ruime kamer met mooie luxe badkamer.
Kamers, bedden, badkamer zijn ruim, luxe ingericht maar belangrijkste vinden we: ze zijn ECHT schoon!
Service van personeel in receptie en Diner/Ontbijtzaal is meer dan gewoon.

"Weekendje maastricht"
Petra en Jolanda
8,0
27.01.2012 Weer naar van der Valk voor een weekendje shoppen in Maastricht.
Zoals altijd vriendelijk personeel en vooral fijn dat je voortaan met de taxi naar de stad kan voor slechts 8,50.
Ook het ontbijt en diner was weer overheerlijk.
Wat ik wel even kwijt wil is dat het personeel in het restaurant tijdens het diner s,avonds de draad kwijt was en daardoor onze bestelling of verkeerd of niet eens gebracht werd waardoor we er zelf steeds om moesten vragen.Er liepen er teveel rond ,de een voor het drinken opnemen de andere om het te brengen,dan weer een om het eten te bestellen,weer een ander om dat dan weer te brengen,wij werden er al niet goed van,laat staan dat het personeel dan nog begrijpt wie wat of welk tafeltje er iets besteld had,dat kan beter .Ze hadden ook niet echt goede zin daar.Over het verdere personeel niets dan lof hoor!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem