Zobrazit stránky v jiných jazycích Zoover.at Zoover.be Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.ch Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Domů Destinace Ubytování Awards Přidat recenzi Přidat recenzi Přidat fotky Přidat videa Přidat nové ubytování Přidat zajímavost Domů Přidat recenzi Nizozemí Limburg Afferden recenze Afferden Recenze (0) Fotografie & videa (32) Ubytování (10) Turistické zajímavosti (113) Předpověď počasí Mapa Tipy (0) Více Otázka a odpověď (0) 7,8 75 recenzí Zobrazit všechny recenze Zobrazit všechny recenze Nabídky levných hotelů Od € 87 Najdi nejlepší nabídku Zobrazit všechny fotografie Zajímá Tě, co si lidé mysleli o dovolené v Afferden? Pak se podívej na recenze cestovatelů o Afferden na této stránce. Strávil jsi už dovolenou v Afferden? Pak sem přidej recenzi. Afferden má skóre 7,8 z 10, na základě 75 recenzí přečti si více Zajímá Tě, co si lidé mysleli o dovolené v Afferden? Pak se podívej na recenze cestovatelů o Afferden na této stránce. Strávil jsi už dovolenou v Afferden? Pak sem přidej recenzi. Naleznete zde hodnocení 4 Kempy, 1 Hotel, 3 Prázdninové domy, 1 Zábavní park a 1 Bed&Breakfast v Afferden. Na stránkách Zoover najdete navíc 32 fotky z dovolené z Afferden. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Nizozemí. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Limburg. Méně textu Find the best deals Most visitors found the best deal for Afferden with: 1 Booking.com Check price tip Více partnerů Minimalizuj 75 recenzí Afferden 7,8 75 Recenzí Hodnocení 7,8 Noční život 5,4 Kultura 7 Okolí 9,1 Atmosféra 8 Péče o přírodu 8,8 Jazyk: Čeština (0) Všechny (75) ------------ Holandština (74) Němčina (3) Angličtina (3) Francouzština (3) Italština (3) Druh: Všechny (75) ------------ Rodina se staršími dětmi (6) Rodina (3) Samostatně (2) Rodina s mladými dětmi (19) S partnerem (36) Jiné (3) Přátelé (4) Řadit podle: Data návštěvy Datum příspěvek Přeložit De omgeving van Afferden is geweldig. 6 Jan, 02 ledna 2018 Noční život 3 Kultura 3 Okolí 10 Atmosféra 6 Péče o přírodu 9 De Maasduinen in de omgeving van Afferden zijn geweldig, maar in het dorp zelf is weinig te beleven. Er zijn gezelligere Limburgse dorpjes in de buurt zoals Gennep en Nieuw Bergen. Přeložit wij waren op mini camping 7 r.steen, 24 května 2017 Noční život 5 Kultura 7 Okolí 9 Atmosféra 8 Péče o přírodu 8 Geweldige omgeving, mooie wandelwegen, fietspaden en een prchtg wildpark. Helaas maar 1 zelfbedienungswinkel die daar gretg gebruikt van maakt qua prijzen. Přeložit Afferden Limburg Paradijs 8 Arkyno, 07 ledna 2017 Noční život 7 Kultura 8 Okolí 10 Atmosféra 9 Péče o přírodu 10 Leuke campings in de buurt.Oa.Hengeland,Maasduinenl groot gebied,Waar iedereen kan genieten.Jong en oud.Ook leuk voor honden.Gewoon een mooie omgeving. Find the best deals Most visitors found the best deals for Afferden at: 1 Booking.com Check price tip Více partnerů Minimalizuj Přeložit Afferden, knus en gezellig dorpje 9 Erik, 19 března 2017 Noční život 7 Kultura 9 Okolí 10 Atmosféra 10 Péče o přírodu 10 Vriendelijke inwoners die mensen van Afferden. Het dorp oogt knus en er is genoeg wandelgelegenheid in de Maasduinen. Aangezien de kinderen nog jong zijn, en wij ons niet meer in het uitgaansleven storten, kunnen we hier geen beoordeling over geven Přeložit gezellig dorp. Er was een braderie in het weekend 8 Coen en Trudy, 19 srpna 2016 Noční život 7 Kultura 8 Okolí 9 Atmosféra 8 Péče o přírodu 9 warme bakker in het dorp. 's ochtends al om 7 uur open. Přeložit Gekampeerd op the Turnery 6 Rsteen, 11 srpna 2016 Noční život 1 Kultura 5 Okolí 9 Atmosféra 8 Péče o přírodu 9 Klein dorp, 1 winkel (Attent), tevens postagentschap. Voor de aanvullende boodschappen perct. Gennep, Bergen en Boxmeer allemaal goed te berojden met fiets. Přeložit Dorp had een goede bakker. Verder erg rustig dorp 7 Catrinus en Aaltje, 28 května 2016 Noční život 6 Kultura 6 Okolí 10 Atmosféra 6 Péče o přírodu 8 Moeilijk te oordelen. Wij waren voor het fietsen en wandelen. En dat was top. Er was een goede bakker en een kleine super. We hebben nog een wandeling door het dorp gedaan. Voor echt winkelen zijn er in de buurt nog vele leuke dorpen. Přeložit Mooi. Een mooi ,, slapend,, dorp. 8 Wietse van Dijk, 19 dubna 2016 Noční život 4 Kultura 8 Okolí 10 Atmosféra 10 Péče o přírodu 10 De rust die het dorp uitstraald. Voor jongeren is hier niets te vinden. Přeložit mooi dorpje in een centrale omgeving 9 anne, 12 srpna 2015 Noční život 8 Kultura - Okolí 10 Atmosféra 8 Péče o přírodu 9 leuke omgeving voor te wandelen en fietsenvoor kinderen zijn er in de omgeving van allerlei speeltuinen binnen en buiten Přeložit Verrassend 8 Familie van Peer, 14 srpna 2015 Noční život 4 Kultura 7 Okolí 9 Atmosféra 8 Péče o přírodu 8 Onze vakantiewoning lag weliswaar net buiten het dorp, maar de omgeving is zeker de moeite waard voor wie houdt van fietsen en wandelen. Voor wat grotere winkels is Nieuw Bergen snel bereikbaar (4 kilometer) 1 2 3 4 5 6 7 8 další Akce - Afferden Přidat recenzi Přidat fotky Přidat videa Přidat nové ubytování Přidat zajímavost Vytisknout recenze Zajímavosti - Afferden Molen Nooitgedacht Natuurgebied het Quin Golfbaan Landgoed Bleijenbeek Bleyenbeek Informace - Afferden Počasí - Afferden Mapa - Afferden Fotky - Afferden Videa - Afferden Otázka a odpověď Afferden Destinace v blízkosti Heijen Boxmeer Bergen Ottersum Holthees Groeningen Nieuw Bergen Odkaz na Zoover z Vašich webových stránek Klikněte zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru. Poll Co si oblékáte na sjezdovky? Řídím se nejnovějšími trendy Snažím se vypadat dobře Oblékám si to, v čem se cítím pohodlně Oblečení si půjčuji Aktuální skóre