Zoover, recenze z cest. Hotel The Royal (dříve Royal Porto Real)***** v Playa del Carmen Quintana Roo. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 4273
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel The Royal (dříve Royal Porto Real)***** Playa del Carmen
269 Recenzí

Recenze Hotel The Royal (dříve Royal Porto Real)*****

Av. Constituyentes No. 2, 77710, Playa del Carmen
Hotel The Royal (dříve Royal Porto Real) má skóre 9,7 z 10, na základě 269 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel The Royal (dříve Royal Porto Real)*****? Pak se podívej na recenze Hotel The Royal (dříve Royal Porto Real)***** v Playa del Carmen, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 274 fotky z dovolené ohledně Hotel The Royal (dříve Royal Porto Real)***** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 3 videa ohledně HotelThe Royal (dříve Royal Porto Real)*****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Mexiko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Quintana Roo. Porovnejte Hotel The Royal (dříve Royal Porto Real)***** s dalšími ubytovacími zařízeními v Playa del Carmen.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro The Royal (dříve Royal Porto Real)***** Playa del Carmen neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

269 recenzí pro The Royal (dříve Royal Porto Real)*****

269 Recenzí
9,5
9,6
Vhodné pro děti
8,9
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, březen 2012
"Mooi hotel, maar te duur voor wat je krijgt!"
Carin van der Hoek
9,0
12.04.2012 Vandaag net terug uit het RPDC. In het hotel hebben we een upgrade genomen naar een Mastersuite. Geweldige kamer, alleen de matrassen van de bedden zijn zeer slecht. Ook veel bedjes bij het strand zijn kapot. Met de upgrade kregen we een gereserveerde cabana op het strand, alleen jammer dat de helft van het matras zwaar ingezakt was. Wij zijn in het Excellence Hotel en het Valentin Hotel geweest, maar vinden het RPDC niet de 5 sterren waard. Gasten komen met natte badkleding, tankshirts en halfnaakt ontbijten en luchen. 'S avonds zaten gasten met hun blote voeten op de tafeltjes in de lobby!! Ontbijt vonden wij niet geweldig, vanwege de weinige keus in brood (alleen zoete kleine broodjes). Luch en dinner is redelijk genoeg, weinig varieteit. De service, schoonmaak en roomservice is top. Overall te duur voor wat je krijgt!!! Maar dat is onze mening. Niet iedereen hoeft onze mening natuurlijk te delen!!

S partnerem, prosinec 2011
"Aanrader!"
Annarieke
Vhodné pro děti
5,0
31.01.2012 Groot all inclusive hotel, maar prachitge kamers en aan het strand. Wij hadden het erg naar onze zin, hoewel we 's avonds naar de overkant Porto Real gingen voor wat meer gezelligheid. Service in Royal perfect, Nederlandse concierge aanwezig.
Excursies na de (leuke) info geboekt bij hostess: Isla Holbox en Chichen Itza, beide zeer de moeite waard, en halve dag Typisch mexico was ook leuk om iets van de lokale dorpjes te zien. Restaurant waar info werd gehouden had trouwens ook goed Mexicaans eten voor wie eens buiten het hotel wat wil eten. Voor ons prima vakantie, 14 dagen was mooi, 7 dagen lijkt ons te kort voor dit prachtige land!!!

S partnerem, září 2011
"Droomvakantie"
Jenka
10,0
07.10.2011 Het was nog beter dan wat wij hadden verwacht! De service is geweldig, je hoeft werkelijk niets zelf te doen. Het hele hotel is hartstikke schoon en smaakvol ingericht.

De kamer is geweldig! Voorzien van alle luxe, shampoo, douchegel e.d. staan klaar en natuurlijk is er een minibar inclusief chips en nootjes. Maar mocht je trek hebben en geen zin hebben om naar een (van de vele) restaurants te gaan, bel je gewoon de roomservice. Hebben wij ook regelmatig gedaan, ideaal!

Personeel is erg vriendelijk en doen hun uiterste best om het jou als gast zo comfortabel mogelijk te maken, zonder een hoog kwijlgehalte of naar een fooi toe te werken. Ze zijn gewoon echt heel aardig :)

Er werken ook nederlandse meiden, o.a. bij de romance congierge, altijd handig als je iets wilt weten en je er in het engels niet uitkomt : )

Wij hebben de tijd van ons leven gehad hier! Het is niet het goedkoopste hotel in Playa del Carmen, maar het is zeker iedere euro waard!!

Více informací o Hotel The Royal (dříve Royal Porto Real)***** najdi n...

S partnerem, 2011
"Geweldig hotel voor onze huwelijksreis!!"
Anke
10,0
21.09.2011 Schitterend hotel! Omdat we op honeymoon waren werden we verwelkomd door Anna en Veronique in het romance concierge kantoor, extra makkelijk omdat zij beiden Nederlands zijn! Voor al onze vragen konden we naar hun toe! Zij hebben ons ook geholpen met het opzetten van een romantisch diner op het strand en een 2 uur durende speciale spa behandeling wat beiden zeer zeker de moeite waard zijn!!! De kamers zijn groot met dubbele jacuzzi, nog mooier dan op de foto´s! wij hadden een zee zicht kamer en hebben paar keer room service (gratis) op kamer besteld om lekker een hapje te eten vanuit ons balkon met zicht op zee, super romantisch! Maria Marie en El mediterraneo waren onze favoriete restaurants! Service overal perfect, mensen zijn zeer vriendelijk!! Mooie shows in de lobby sávonds! 5th ave ligt om de hoek, erg gezellig om naartoe te gaan, vooral s´avonds!! Playa del Carmen is harstikke veilig!!! Ik raad die hotel echt voor iedereen aan!!

S partnerem, srpen 2011
"Geweldig!"
h.olthof
10,0
19.09.2011 Ver weg het beste hotel waar ik ooit ben geweest. De kamers zijn groot en luxe ingericht. De jacuzzi op de kamer is geweldig. Het eten is van een bijzonder hoog niveau; alle restaurants zijn goed. Asiana vond ik persoonlijk het allerbeste. De service is zeer goed. 2 keer per dag wordt de kamer schoongemaakt en 's avonds zijn de kaarsjes op de kamer aan. Personeel is vriendelijk en behulpzaam met alles. 'Nee' in dit hotel is geen optie; alles is mogelijk. De ligging is perfect. Als je het hotel uitloopt sta je zo'n beetje op de 5th avenue. Aanrader!

S partnerem, srpen 2011
"Fantastisch hotel!"
sj.nijssen
10,0
02.09.2011 Het is een heerlijk hotel met zeer goed en gevarieerd eten. Gingen naar Spice (buffet) en Pelicanos (alacarte) a/h strand, omdat mannen daar geen lange broek aan moeten. De overige 5 restaurants wel. Kamer kon 48 uur van te voren worden uitgekozen+checkin via site van The Royal met 360 foto van kamer+uitzicht. Overdag rumoer in bubbelbad,om 20:00 keer rust terug. Het leek wel een trouwfabriek, maar daar hadden geen last van! Enig -puntje is het volume van de shows.Het is mogelijk om voor 50 USD een late (17:00) checkout te doen. Dagelijks wordt ; koelkast gevuld,kregen VSkrant, suite schoongemaakt.Het personeel is zeer vriendelijk. Bediening (geen eten) zelfs op het strand. Je hoeft ook geen badhanddoeken mee te nemen, deze zijn gratis verkrijgbaar bij het zwembad.Voor het hotel is het goed snorkelen ; Angel shark, pijlstaartinktvis, barracuda, kreeft div. roggen etc.Het is wel aan te raden waterschoenen aan te doen want er zitten zee-egels en vissen met stekels.

S partnerem, květen 2011
"Zeker weten een aanrader!!"
s875760
9,0
01.06.2011 Eenmaal aangekomen werden we hartelijk ontvangen met een drankje en uitleg over het hotel. Onze kamer was ruim, mooi begane grond vlak bij de lobby dus een centrale ligging. Alles is inclusief, minibar met drankdispenser, roomservice handdoekenservice ze bellen zelfs savonds naar de kamer om te vragen of je nog wat nodig hebt. Personeel is heel vriendelijk, de bediening in de restaurants is heel goed. Bij sommige restaurants krijg je je glas niet leeg, ze vullen je glas weer bij. Vooral het ontbijt in Mediterraneo is goed, de obers zijn heel gezellig. De faciliteiten zijn ook voldoende, het is een echt kinderloos hotel. De ligging is perfect, direct aan het strand en midden in het centrum, aan fifth avenue. Excursies etc zijn bij te boeken in het hotel, je kunt ze aan het einde bij uitcheck betalen, zonder extra kosten. Er is ook een pinautomaat aanwezig in het hotel. Het eten is bij sommige restaurants een beetje flauw en eenzijdig. Zeker excursies doen, alleen 11 dagen is te kort!

S partnerem, květen 2011
"Een TOP hotel"
Roel
10,0
05.08.2011 Al je gaat,doe de on-line check-in.Klik op Anniversary,en men krijgt een upgrade,bijv.van Garden View naar Ocean View.
Er is elke avond een show,mist U ervan houdt.
Goede restaurants,Asiana en Maria-Marie,waren onze toppers.
De 5th Avenue op loop afstand.
Vriendelijk en aardig personeel.
De Lobby bar en de Tequila bar zijn druk,maar daarin tegen is het bij de El Mediteraneo bar lekker rustig en is tevens een restaurant bij.
Barkeeper Liber en Juana zijn top.

S partnerem, březen 2011
"Fantastisch hotel! qua alles eigenlijk"
jeanne smit
10,0
22.03.2011 Geweldig wat 'n hotel, geweest in de carnavalsweek 2011.
Eten (keuze uit maar liefst 7 restaurants) geweldige keuze en kwaliteit

S partnerem, říjen 2010
"2e en laatste keer"
B en W
10,0
10.11.2010 eten drinken en service nog steeds geweldig ( 2007 was 1e x ) maar idd het romantische is verdwenen door de vele trouw gasten die voor 2 dagen komen feesten. het nieuwe gedeelte met koffiehuis , mediteriaan bar en restaurant is erg goed , de meisjes aan het zwembad en op het strand rennen nog steeds keihard om je drankje koud te bezorgen. Eten bij Maria Marie is erg goed maar onze topper blijft Asiana ( nu bij de ingang van hotel , eerst op plek waar nu chefs plate is ) 2 weken volop genoten . maar door de feestende , zuipende , schreeuwende Amerikaanse bruiloftgasten ( soms 4 trouwerijen per dag ) was dit wel de laatste keer dat wij hier geweest zijn .

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem