Zoover, recenze z cest. Hotel Corinthia St. George's Bay***** v St. Julians Malta. Přidej svoji recenzi!

Recenze Hotel Corinthia St. George's Bay*****

46 Recenzí

Recenze Hotel Corinthia St. George's Bay*****

St. Georges Bay, STJ 3301, St. Julians
Hotel Corinthia St. George's Bay má skóre 8,4 z 10, na základě 46 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Corinthia St. George's Bay*****? Pak se podívej na recenze Hotel Corinthia St. George's Bay***** v St. Julians, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 38 fotky z dovolené ohledně Hotel Corinthia St. George's Bay***** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně HotelCorinthia St. George's Bay*****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Malta. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Malta. Porovnejte Hotel Corinthia St. George's Bay***** s dalšími ubytovacími zařízeními v St. Julians.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Corinthia St. George's Bay***** St. Julians neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 další

46 recenzí pro Corinthia St. George's Bay*****

46 Recenzí
7,4
7,6
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, říjen 2011
"Niet de verwachte service kwaliteit"
Vicky
5,0
14.10.2011 Vriendelijkheid : ondermaats
Eten : ontbijt elke dag hetzelfde
HP : niet culinair , ondermaats
hygiene : spotplekken in de badkamer , silicone zit los
Ligging : prima
Kortom geen aanrader

S partnerem, říjen 2011
"Goed hotel maar geen 5 sterren!"
ron bos
7,0
12.10.2011 Goed hotel maar geen 5 sterren!
Ontbijt is hartstikke goed.

S partnerem, srpen 2011
"Uitstekend hotel met prima service"
Martijn
10,0
9,0
09.09.2011 Het is een zakenhotel waar ook veel toeristen verblijven. Dus geen entertainment s avonds en ook geen buitenbar waar s avonds nog wat kan worden gedronken. Het hotel biedt prima kamers met uitstekende bedden, vriendelijk personeel, mooie zwembaden, gratis internet (1 computer) en goed eten in italiaans restaurant Marina. Wat drinken en lunchen is duur, maar dat kan je in een dergelijk hotel verwachten. De ligging is uniek en in het rustige en mooiste deel van St Julians. Bij vroeg vertrek een ontbijt mee naar het vliegveld! We hebben ons prima vermaakt, ondanks de zeer warme eerste week.

Více informací o Hotel Corinthia St. George's Bay***** najdi na:

S partnerem, srpen 2011
"Goed maar geen 5 sterren"
M de Haas
9,0
13.08.2011 3-8-2011 Kamers ( nr 350 ) zijn geweldig! Schoon en ook de badkamer zag er prima uit. Bedden zijn uitstekend en ook de kussens/dekbedden...luxe zoals we thuis gewend zijn, klasse!! Personeel is heel vriendelijk. Buiten bij de pool wordt het niet dagelijks schoon gemaakt wat er dus al snel viezig uit ziet omdat het hotel vol zat en heel veel mensen bij de zwembaden aanwezig waren. De indoor pool met bubbelbad is behoorlijk achterstallig! Veel roest en slechte/geen afwerking rond het bubbelbad.
Prijzen voor drankjes/eten is absurd!! 6.25 voor een Maltees biertje ( 0.5 liter ) en 5 euro voor een 0.75 fles water...iedereen klaagden daar ook over. "snackbar richting baai is ronduit armoedig te noemen. De andere restaurants waren aan de prijs maar ok. St Julians is ronduit een vuilnisbelt en dat is ook de reden dat we nooit meer naar Malta gaan...overal vuil op straat en het stinkt er naar slecht schoongehouden straten.

Přátelé, červenec 2011
"Scheinheilig personeel !"
Marilyn
26.09.2011 Ik heb dit hotel begin dit jaar geboekt, en had me er al het hele jaar erop verheugd naar dit Hotel te gaan in Juli.Ik heb geboekt via touroperator, overigens heeft deze organisatie geen transfer erbij inzitten, dus je moet via taxi vanaf de luchthaven naar de accommodatie.
Op zich was dat geen ramp want het was nog geen half uurtje er vandaan.
Maar eenmaal in het hotel aangekomen, zeiden ze al gelijk dat de reisorganisatie al 2 maanden geleden de boeking had geannuleerd ???? ze bewezen dat ze daar ook een mail over hadden gekregen. Daar wisten wij niets vanaf...dus hebben we contact opgenomen met touroperator. en die zeiden dat er nix van waar was !! Wij heen en weer gecommuniceerd met hotel en organisatie. En ook tussendoor vragen of wij de mail dan mochten lezen die hun 'zogenaamd' hadden ontvangen?! maar daar deden ze al raar over...kortom, ze hadden ons overgeboekt en verzonnen allemaal smoesjes om het niet toe te geven! vandaar deze score! Touroperator heeft n ander hotel geregel

S partnerem, červen 2011
"Fantastisch"
Jolanda en Cees Mey...
10,0
8,0
29.06.2011 Door overboeking geupgraded naar dit hotel. Fantastich. Goede kamer, Goed ontbijt. Fijne omliggende restaurantjes met goed eten. Mooie zwembaden. Een oase van rust en toch overal dichtbij. Bus/uitgaanscentrum/restaurantjes.
Lekkere vakantie gehad.

Rodina s mladými dětmi, červen 2011
"Luxe hotel op prima rustige plek"
Anita
8,0
23.06.2011 Fantastisch hotel met perfect ontbijtservice. Veel zwembaden, ook met een verstopt pierebad. En onzettend veel ligbedden met parasols. Heerlijk om niet te hoeven reserveren. Eten deden wij in St. Julians zelf. Veel Italiaanse restaurants, aanrader is Giardino in Dragonara Road. Top Italiaan voor niet veel geld. Na trappen direct links, weg volgen en aan de rechterkant, tegenover de bebouwing, ongeveer 10 min lopen.
Vraag bij 1 kind wel een dubbel bed in de kamer anders kan je met kind in een twijfelaar slapen omdat er bij 2 amerikaanse bedden geen bed bijgeplaatst kan worden. Even doorzeuren doet wonderen. En vroeg ontbijt bestellen voor 17 uur!
Hotel is echt een aanrader.
Valetta is prachtige stad, leuk is het moderne winkelcentrum Tigne Point in Sliema.

S partnerem, září 2010
"Een topper"
robert en verony
5,0
20.10.2010 mijn vriend en ik hebben een heerlijke vakantie hier gehad, alleen met ontbijt. ligging is perfect weinig geluidsoverlast, mooi uitzicht.
ontbijt veel keuze mogelijkheden. voor avondmaaltijd of middagmaaltijd zijn we naar omliggende restaurantjes geweest. zwembaden perfect alleen voor kleine kinderen minder aangezien er geen pirebadje was. service was goed, kamer was ook goed, werd allemaal netjes schoongemaakt.
ontbijt bij vertrek om 5.15 perfect lekker broodjes en drinken stond er klaar.

S partnerem, červen 2010
"Onze vaste midden zomer vakantie plek!!!!!"
Michell
7,0
05.01.2011 Hotel ligt super, x op x een goed ontvangst met een koel drankje. Snelle incheck en koffers worden snel naar de kamer gebracht. Medewerkers zijn zéér behulpzaam en geven je een vakantie gevoel.Het ontbijtbuffet is uitstekend, verse producten zoals verschillende broodjes en fruit. Warme en koude gerechten,mocht men dat willen iedere ochtend bubbels. De wachttijden om aan je ontbijttafel te gaan zijn soms iets langer dan wenselijk, maar onder het motto ''het is vakantie'' alle tijd.
De zwembaden zijn allen schoon en goed toegankelijk, ook de poolbar heeft heerlijke lunch gerechten. Mocht je niet op het terras willen eten, ze komen het bij je ligbed brengen!!! Er is een groot zwembad bij de zee, deze is vrij toegangkelijk voor de hotelgasten. De zee is prima begaanbaar en heeft voldoende in / uit mogelijkheden. De thema avonden zijn ook zéér culinair en feestelijk aangekleed, een aanrader!!!! Kortom wij komen hier graag voor het zesde jaar terug voor onze midden zomer vakantie.

Rodina se staršími dětmi, srpen 2009
"Luxe hotel dinerbuffet niet geweldig"
Bernadet Koopmans
9,0
14.08.2009 Corinthia San Gorg was een geweldige keus, prachtig hotel, mooie ligging lekker rustig maar toch op loopafstand van alles.
Div. zwembaden met voldoende ligbidden met parasols ook de badhanddoekenservice is prettig. Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid en erg lekker maar het dinerbuffet was te exclusief voor ons frietjes of zoiets dergelijk was alleen te bestellen voor kinderen onder de 12 jr. en volgens mij waren er weinig gasten die gebruik maakte van halfpension want er was weinig te doen. Gelukkig konden we bij de receptie wel een dinervoucher krijgen voor een ander restaurant bij het hotel. Rond de receptie was een grote ruimte met zitjes en in een hoekje was een barretje ingericht gezellig om even te wachten op het excursiebusje maar 's avonds kon je nergens gezellig wat drinken met wat muziek erbij jammer. Wel hebben we een geweldige vakantie gehad we hebben ontzettend veel gezien elke dag een excursie. Ook hebben onze dochters met dolfijnen gezwommen zeker de moeite waard.

1 2 3 4 5 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem