Zoover, recenze z cest. Hotel San Antonio**** v Qawra (bij St. Paul's Bay) Malta. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 582
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel San Antonio**** Qawra (bij St. Paul
148 Recenzí

Recenze Hotel San Antonio****

Triq it-Turisti, SPB 1024, Qawra (bij St. Paul's Bay)
Hotel San Antonio má skóre 7,7 z 10, na základě 148 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel San Antonio****? Pak se podívej na recenze Hotel San Antonio**** v Qawra (bij St. Paul's Bay), které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 146 fotky z dovolené ohledně Hotel San Antonio**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelSan Antonio****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Malta. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Malta. Porovnejte Hotel San Antonio**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Qawra (bij St. Paul's Bay).
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro San Antonio**** Qawra (bij St. Paul's Bay) neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

148 recenzí pro San Antonio****

148 Recenzí
7,9
7,6
7,1
7,8
Ukázat skóre a recenze od:
Samostatně, duben 2012
"Goed en betaalbaar hotel, wel een gehorige kamer"
Jeroen Greitemann
8,0
28.04.2012 Eten is wat eentonig maar wel goed.
Veel geluids"overlast" van de bar waar ik pal naast zat.
Neem geen kamer die daar vlak aan grenst!
Mooi en schoon hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Mix van oudere en jongere mensen.

S partnerem, březen 2012
"Uitstekend hotel."
Trudeke Alberts
9,0
20.03.2012 Hotel San Antonio is een uitstekend hotel. Is gelegen, vlakbij het busstation, aan een vrij drukke straat. 5 minuten lopen naar de boulevard. Onze kamer keek uit op de drukke straat, er is wel zeezicht te boeken. 's Nachts was de straat vrij rustig, zodat we goed konden slapen. Personeel is behulpzaam en correct. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Ontbijt en dinerbuffet zijn beiden goed. Ávonds keuze uit vlees/vis/vegetarisch, warme/koude groente, verschillende pasta's, fruit en taart. Kamers zien er netjes uit en worden dagelijks schoongemaakt.

S partnerem, říjen 2011
"Lekker centraal gelegen!"
Will en Anja
6,0
03.11.2011 Het hotel was prima, we hadden een grote kamer, met uitzicht op een parkeerplaats. Maar dat was niet erg. De bedden waren aan de zachte kant en de airco werkte niet. Dit hebben we wel aangegeven, maar o.i. is er niets aan gedaan. Ze werden wel elke dag goed schoongemaakt. Aan het zwembad was het lekker rustig, maar dat kwam door de tijd in het jaar. De ligging van het hotel is erg gunstig. Met vijf minuten ben je in het centrum en op 100 m afstand ligt het busstation. Daar kun je een weekkaart kopen voor € 12,50. De vraag is of je dat moet doen. Je kunt dagkaarten kopen voor €2,60. Als je niet van plan bent elke dag weg te gaan, kun je beter dagkaarten kopen. Verder heeft het hotel genoeg voorzieningen en enterainment. Ook in het laagseizoen is er elke avond iets te doen. Het ontbijt is goed, niet echt gevarieerd (elke dag vrijwel het zelfde), maar omdat er voldoende keus is kom je niets te kort.

"Leuke vakantie"
Esmée & Douwe
6,0
06.11.2011 Wij zijn op huwelijksreis naar Malta geweest.
Het hotel was prima, wij moesten wel iedere keer tekenen voor ons drankje. De cocktails waren niet all-in. Bij het zwembad is heerlijk vertoeven, het hotel heeft flesjes drinken bij het zwembad, erg prettig. Eten was prima, je kon het menu van tevoren al zien. Wij zouden in Malta nooit meer all-in gaan, het is toch anders dan in bijv. Turkije. Je kan heerlijk eten en drinken langs de boulevard. Het hotel zit vlak aan de zee en bij het busstation. Er waren wel veel oudere mensen toen wij er waren(half september) Wij vonden het een beetje jammer dat het personeel niets aan ons huwelijksreis hebben gedaan.

Malta was erg leuk en de locatie van het hotel super!

"Leuk hotel"
Marloes
8,0
25.09.2011 Wij zijn 11 dagen in dit hotel geweest. Was een prima hotel. We kregen een grote kamer met uitzicht op zee, terwijl wij een voordeelkamer geboekt hadden.

Ontbijt was lekker, voor ieder wat wils eigenlijk. Verse broodjes met beleg, vers fruit, pannenkoekjes, cakejes enz. Was goed te doen.

Aan het zwembad was het redelijk druk, maar op ieder tijdstip hebben wij wel een bedje weten te bemachtigen. Jammer dat je geen bedje kon krijgen op het nabij gelegen privestrand van het hotel, daar moest je voor een bedje betalen.

Aanraders qua excursies zijn zeker een buskaart kopen voor een week. 12 euro en je kan de hele week het hele eiland over. Verder zijn de sightseeing bussen ook heel leuk. Voor 15 euro kan je de hele noord- of zuidkant of gozo bezoeken, waar je op alle leuke plekjes uit kunt stappen en de volgende bus weer kunt nemen.

Al met al een hele leuke vakantie gehad, malta is een mooi land!

"Geweldige vakantie!!"
Mieke & Joey
7,0
15.09.2011 Zijn net terug van San Antonio, en hebben een geweldige vakantie gehad! Hadden enkel kamer en ontbijt, wat achteraf een heel goeie beslissing leek te zijn. Het ontbijt was lekker, niet bijzonder. In Buggiba kan je bij elk restaurant hetzelfde eten, daarom zijn we af en toe naar St Julians geweest om te eten waar de keuze van eten iets uitgebreider was. Het busstation is vlakbij het hotel, je kan een dagticket kopen van €2,60 en dan kan je heel de dag overal naartoe met de bus. Hebben een boottocht gedaan, die je vlakbij het hotel kon reserveren, voor 25euro naar Gozo, blue lagoon en comino, met de speedboot naar grotten,.. was zeker de moeite waard! Wij hebben erg genoten van onze vakantie in Malta!!!

"Nooit meer San Antonio"
Jan
3,0
8,0
04.10.2011 In een eerder revieuw werd al melding gemaakt over All Inclusive in dit hotel. Dit was een veredeld vol pension arrangement. Op de drankjes moesten we (extra) lang wachten. Helemaal van de zotte werd het toen na een paar avonden ineens geen droge witte huiswijn meer werd geschonken. Reden: dit had een manager bepaald. Gelukkig konden we een enquete formulier invullen. Hierin hebben we e.e.a. gemeld; prompt werden we vanaf die avond door bepaalde dames/heren van de Lobby Bar met de nek aangekeken (toeval?). De kamer was ok. Het schoonmaken super. De receptie idem. Het eten was goed. Behalve op de dag van vertrek (0600 uur). Het "ontbijt" bestond uit een paar droge croisantjes en aanmaak koffie; schandalig.

S partnerem, srpen 2011
"Ik kan het iedereen aanbevelen!"
Sanne
10,0
29.01.2012 Per abuis een suite gekregen i.p.v. een gewone hotelkamer met zeezicht. De prijs/kwaliteitsverhouding was dan ook perfect en boven verwachting!
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, de Nederlandse receptionistes hebben het grote aanbod aan excursies voor ons overzichtelijk gemaakt door de excursies te vergelijken en te boeken.
Het ontbijt was redelijk goed, heel veel keus maar vooral gericht op de Engelse toerist. Het diner was iedere avond super! Heel veel keus en goede kwaliteit van o.a. vlees en vis. Het dessertbuffet bestaat uit vele soorten taarten.
De ligging van het hotel is minder. De hotels in Sliema en St.Julians zijn een stuk duurder maar deze badplaatsen zijn ook bruisender. In Qawra/Buggiba zijn niet zo veel leuke terrasjes, cafe's of restaurants. Het strand van Qawra is prima en de supermarkt is dichtbij.
Excursie naar Sicilië is een echte aanrader! Let op: bij een hoop excursies kan je gebruik maken van een studentenkorting of leeftijdskorting.

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Geen 4* hotel"
sw
6,0
06.09.2011 kleine familiekamer, hadden zeezicht geboekt maar in eerste instantie niet bekomen 2de dag andere kamer, maar echt zeezicht had je nog niet
we hadden AI, geen aanrader, eten is van matige kwaliteit
in ai zijn geen coctails inbegrepen
animatie stelt niet veel voor
wellness en fitness wel in orde
zwembad is aan de kleine kant voor het aantal kamer, de ligstoelen staan tegen elkaar, je had niet altijd plaats
strandje voor het hotel is eveneens aan kleine kant
hotel zou ik niet boeken AI
ontbijt is zeer Engels getint en van matige kwaliteit (koude pannenkoeken op een hoop)
lunch is heel beperkt
dinner is uitgebreid
positief : wel altijd vers fruit en het gebak viel mee

Přátelé, 2011
"Hotel gedateerd geen 4* personeel erg vriendelijk"
marianne
7,0
09.08.2011 Veel onduidelijkheid betreffende All-in. Eerste paar dagen drankes e.d. tot 22.30, daarna tot sluitingstijd. In de brief van reisaorganisatie stond dat je mocht eten in Cafe Oliver of Bonaparte of in het groote restaurant. Dit klopte niet. All in moest eten in het algemene restaurant Dit bepaalde de manager. Regels werden telkens weer veranderd. Personeel ook niet altijd op de hoogte.
Personeel aardig en vriendelijk, maar wachten op je dranke duurde 30-45 minuten. Niet als je gelijk betaalde wel vreemd.
De lokale bevolking mag ook gebruik maken van het hotel/zwembad. Veel avonden georganiseerd voor lokale öuderen". Kan voorkomen dat je sávonds/overdag geen plek hebt op het zwembad/loungebar.
Eten was super, erg gevarieerd en goede kwaliteit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem