Zoover, recenze z cest. Hotel Makpetrol**** v Struga Makedonie. Přidej svoji recenzi!
Zobrazit stránky v jiných jazycích
Atostogų įvertinimai
6,7
Počasí
18 °C
23 května 2012
Předpověď počasí a klima...
59 Recenzí
z
, na základě
recenzí
přečti si více
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Makpetrol****? Pak se podívej na recenze Hotel Makpetrol**** v Struga, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 86
fotky z dovolené
ohledně Hotel Makpetrol**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1
video
ohledně HotelMakpetrol****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v
Macedonia
. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v
Makedonie
Tipy (0)
Počasí
Hotel info
Otázka a odpověď (0)
Bohužel, pro Makpetrol**** Struga neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.
Navštívil jsi toto ubytování?
Přidej vlastní recenzi
8,4
8,3
7,9
6,7
Ukázat skóre a recenze od:
Ukaž vše
Sander
6,0
6,0
13.05.2012
hotel ligt afgelegen/uitzicht op het meer is prachtig
buffet diner half persion sterk af te raden/eten is koud tot lauw
de thermometer van alberto stegeman zou amper uitslaan
strand aan het meer is sterk vervuild
de zoover award 2011 van 8.6 is mij een raadsel
S partnerem, září 2011
"Zal nooit meer na toe gaan"
Sheila
4,0
08.10.2011
Hotel Makpetrol in Struga is een goed hotel......maar jammer genoeg ligt ter verre van Struga, moet met taxi steeds na toe - lopen is ter verre voor oude benen........ Hotel is veroudered, maar kamers zijn schoon en elke dag schoon handdoeken en bed goed. Ontbijt is wat minder, als je later komt dan is veel op.....en brood is heel anders daar dan thuis!!! maar overal indruk ok. Wij zullen niet meer na deze hotel gaan. Maar wel terug na Macedonie en ander hotel....dichter bij die stad.
Přátelé, září 2011
"Goed hotel, kamers met balkon richting meer"
Do
23.09.2011
Goed hotel. Mogelijkheid te eten aan buffet en a la carte. Prima eten voor weinig geld.
Zeer behulpzaam personeel. Humoristisch.
Niet verwarmd zwembad met genoeg ligbedden. Vanuit hotel leuke excursies gemaakt in omgeving. Zelfs Albanie is te doen. Ook Skopje.
"Hier komen we terug"
F.Triet
27.09.2011
Dit hotel is echt een aanrader voor rust zoekers het is prachtig gelegen aan het meer van Ohrid. Het heeft vriendelijk personeel en als je naar het nabij gelegen Struga ben je er zo met de taxi en dit kost ook bijna niets. Hier komen we zeker nog een keer terug.
"Heerlijke, relaxte vakantie."
Rineke Stekelenburg
07.10.2011
Hotel Makpetrol in Struga is een fijn hotel, de ligging is achteraf maar dat kan je lezen op de site. Vriendelijk personeel, goede service en schone kamers. Zwembad is in een mooie tuin gelegen met voldoende ligbedjes (overigens zonder matrasjes). Eten a la carte is goed, je betaalt wel meer als in de plaatsjes Struga en Ohrid zelf.
Strandje is jammer genoeg erg verwaarloost maar hoort dan ook niet meer tot het hotel.
In Macedonie kan je wel heerlijk van de natuur genieten en je komt er heerlijk tot rust.
Wij hebben hier erg genoten!
"Veilige en fijne plek"
marc en nettie
17.09.2011
Wij waren er 11 dagen in September, heerlijk weer.
Iedere dag hostess aanwezig in de morgen en avonduren, erg behulpzaam voor iedereen.
Alle kamers prachtig uitzicht naar het meer.
Personeel vriendelijk en behulpzaam
Zwembad lekker vertoeven
ligging is afgelegen, nadeel, altijd met Taxi.
ontbijt, voldoende in verhouding tot de prijs.
a la carte, heerlijk.
Vooral geschikt voor rustzoekers en tot rust komen.
Uitstapjes in de omgeving een aanrader.
Bewoners van dit land zijn vriendelijk, behulpzaam.
Macedonie heeft ons hart gestolen
"Super vakantie."
Gabriëlle en Roy
04.11.2011
Ik ben samen met mijn vriend naar hotel Makpetrol geweest. Wij hebben echt een super vakantie gehad. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het zwembad en de tuin is mooi en schoon. Het strandje was vies en verlaten maar dat zou nog veranderd worden? De kamers die waren netjes. We moesten wel 3x zeuren om schone handdoeken. Voor de rest was alles goed. Het eten was gewoon goed, niet heel speciaal (HP). Het ontbijt was simpel maar alles was aanwezig van gekookt ei tot roer ei. Alles keurig geregeld. Het hotel ligt ongeveer 8 minuten van het centrum maar voor een paar euro zat je daar al met de taxi, het was zeker te doen. Leuk centrum, met veel uitgaansgelegenheden. Zeker een aanrader ook voor jongeren mijn vriend en ik zijn namelijk 18 en 17 jaar. Top vakantie!
"Toplocatie voor rustzoeker."
Puck Vos
05.09.2011
Als je alle maatstaven van Nederland even vergeet is dit een prima vakantieland. Het hotel was prima en rustig gelegen ,wel 4 a 5 km van stad Struga vandaan. Maar voor 150 denar ,(€ 2,5) ben je met Taxi in de stad. Als je een leuke excursie wil maken moet je vragen aan lokale man die nederlands spreekt (Ned. vrouw)die gezellig is ,veel kan vertellen,leuke plekjes laat zien ,en kost weinig.Twee dingen vind ik storend. Ze zijn niet gek op honden en katten,en overal ligt rotzooi langs de weg. Jammer,want de natuur is mooi, maar kan nog mooier zijn. Volgend jaar weer Kroatie.
"Gewoon heel goed"
wim en joke
03.09.2011
Hotel makpetrol is gewoon goed. Ligging is een beetje achteraf, maar Struga en Ohrid zijn goed en goedkoop bereikbaar. De service is heel erg goed, vriendelijk en behulpzaam.
Ik lees bij andere beoordelingen dat het ontbijt uitgebreider mag, dat is klinkklare onzin want alles wat je bij een ontbijtbuffet wilt hebben staat er ook. Diner, af en toe wat lauw en inderdaad na een week wil je wel van de kaart eten, en wat er opstaat is goed en de kwaliteit ook. Als je van wandelen houdt is de kant naar d Albanische grens een leuke wandeling. Als je het prijskaartje belangrijk vindt dan zit je ook nog eens goed in Macedonië
Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Super vakantie gehad"
Fam. Rakers
21.08.2011
we hebben een geweldige vakantie gehad, bediening was super vriendelijk altijd een lach, leuk zwembad altijd plek met parasol en ligstoelen, kamers heel schoon elke dag bed opgemaakt en schone handdoeken, prachtig uitzicht op het meer. De steden Struga en Ohrid zijn super, en gemakkelijk te bereiken met taxi. Alles was heel goedkoop. Het riviertje dat door Struga loopt is super helder, je kunt tot op de bodem kijken. Hotel en land zijn echte aanrader, we komen zeker terug.
další
Mapa
Zobraz na mapě
Odkaz Zoover na Tvých stránkách
Zkopíruj odkaz níže
Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru
Informace - Struga
Počasí - Struga
Mapa - Struga
Fotky - Struga
Videa - Struga
Otázka a odpověď Struga
Poll
Ve které zemi mají nejlepší jídlo
Itálie
Polsko
Řecko
Aktuální skóre
Jsi majitelem ubytování?
Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.
Pro více informací klikni sem