Zoover, recenze z cest. Hotel Diplomat** v Ohrid Makedonie. Přidej svoji recenzi!
Zobrazit stránky v jiných jazycích
Atostogų įvertinimai
7,7
Počasí
18 °C
23 května 2012
Předpověď počasí a klima...
12 Recenzí
z
, na základě
recenzí
přečti si více
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Diplomat**? Pak se podívej na recenze Hotel Diplomat** v Ohrid, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 51
fotky z dovolené
ohledně Hotel Diplomat** na stránkách Zooveru. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v
Macedonia
. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v
Makedonie
Tipy (0)
Počasí
Hotel info
Otázka a odpověď (0)
Bohužel, pro Diplomat** Ohrid neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.
Navštívil jsi toto ubytování?
Přidej vlastní recenzi
12 Recenzí
7,4
7,7
6,0
Ukázat skóre a recenze od:
Ukaž vše
DE(1)
FR(0)
VŠE
S partnerem, srpen 2011
"Goed hotel, gunstige ligging"
maria
Prohlížet fotky
08.10.2011
Voor een 2 sterren hotel zeer goed hotel. Dichtbij het meer en het centrum. Ruime schone kamer.Ontbijt was redelijk. Ze kunnen het wat gezelliger maken door de tafels te dekken. Alleen in het weekend waren er broodjes. Door de week allerlei sneedjes brood.
Ohrid is een geweldige stad, vooral de oude stad.
Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Heeft wat mij betreft een ster te weinig."
Jan en Jacqueline
15.08.2011
Mooi hotel net buiten de drukte.Ruime kamers die goed schoon gehouden worden.Lekker ontbijt.Elke dag schone handdoeken.Vriendelijk en behulpzaam personeel.Er is niets voor kleine kinderen.Leuk terras aan de straat kant.Lekker biertje(Skopsko) voor slechts 80 MKD(1,35 eur). Ook Heineken en Amstel aanwezig maar dat is voor mij geen pluspunt want thuis drink ik het ook niet.Smaak van de koffie varieert dat kan aan het water liggen.
Veel restaurants op loop afstand waar je met 4 personen een goed diner hebt voor plm Eur 20! Een echte aanrader is restaurant Fontana,live muziek goede bediening en erg lekker eten!
S partnerem, srpen 2011
"Prima hotel voor de prijs, goede locatie"
Agnes Wilzing en Ep...
15.08.2011
Wij hebben Hotel Diplomat als zeer prettig en gunstig gelegen ervaren.
minpunten: kans op lauwe/koude koffie bij het ontbijt. Het diner wordt in razend tempo opgediend (als je halfpension hebt is er geen keuzemogelijkheid, je krijgt wat de pot schaft)
pluspunten: elke dag schone handdoeken, ruime en schone kamer, vriendelijk personeel (ligt ook een beetje aan je eigen wil om contact te maken). Het hotel is vrij kleinschalig waardoor het personeel je ook gewoon "kent" die week.
Wij vonden het ook prettig dat het hotel een eindje buiten het centrum ligt, waardoor je geen last hebt van nachtlawaai. Verder is alles er in de buurt: eettentjes, een bank, een wisselkantoor. kleine winkeltjes en niet te vergeten: het prachtige Ohrid meer.
Voor een dergelijke prijs zul je niet snel een beter hotel vinden.
"Topper kwaliteit prijs"
marien
23.07.2011
kamer met ontbijt alles voorhanden koffie iets minder rustige ligging. 200m het meer. 500m het centrum.goed en goedkoop eten op50m. dit wil je niet missen voor deze prijzen
"1 woord: Geweldig"
Bea en Gert
03.08.2011
Prima hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie grote en schone kamers en elke dag schone handdoeken. Ontbijt is van goede kwaliteit.
Ohrid is een mooi plaatsje en je kan overal goed(koop) eten en drinken.
1 minpuntje: kijk uit met de taxibootjes bij het meer. De schipper noemt je een bedrag voor de locatie waar jij naartoe wilt en eenmaal op het water stevent ie af op de eerste beste baai.....dus niet wat je had afgesproken en als je hem daar op aanspreekt is het de vermoorde onschuld. Moesten alsnog bijbetalen. Ach...het kost al bijna niks dus laat hem er gelukkig mee zijn.
"Perfect hotel"
Harmen en Erna
01.08.2011
prima vakantie locatie, mooi hotel ,perfecte kamers zeer ruim ,mooi balkon, iedere dag schoongemaakt en schone handdoeken, na 3 dagen weer schone lakens.
ontbijt was prima, sfeer erg gezellig en het personeel erg vriendelijk ondanks dat het communiseren moeilijk ging. we zijn hier 8 dagen geweest,hrt was een perfecte vakantie.
Harmen en Erna
S partnerem, červenec 2011
"Meer dan 2 sterren waard!"
Roos en David
25.07.2011
Geweldige vakantie gehad. Ohrid is echt een hele mooie plaats. Er is veel te zien, te doen en te beleven. We verbaasde ons telkens weer over hoe goedkoop het was. De sfeer in Ohrid is heel relaxed, niemand heeft haast en de locals zijn erg behulpzaam, zonder dat ze hier wat voor willen hebben.
Het hotel is echt een aanrader. Perfecte ligging t.o.v. het centrum en het meer. Mooie, ruime, schone kamers (misschien wat gedateerd voor onze begrippen) met balkon en elke dag netjes nieuwe handdoeken. Het ontbijt was elke dag zeer uitgebreid en erg lekker!
Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam!
Op dag van vertrek (we werden om 6.30 uur opgehaald van het hotel) stond er netjes koffie en een lunchpakketje klaar! Dat Diplomat maar 2 sterren heeft snap ik niks van. Er mag best 1 ster bij!
Wij hebben ons prima vermaakt :)
Samostatně, červenec 2011
"Geweldige locatie."
boris
16.07.2011
Een hotel voor deze prijs op deze (rustige)locatie is echt te gek!
Lopend binnen een kwartiertje in het bruisend centrum én de oude stad en binnen tien minuutjes aan het strand.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Er werd elke dag (redelijk)schoongemaakt en je kreeg ook elke dag schone handdoeken.
Het ontbijt was zeer uitgebreid met zoet en hartig; verschillende broodsoorten; verschillende bladerdeeghapjes/kleine "taarthapjes"; divers broodbeleg; yoghurt, melk en serials; fruit en nog veel meer!
Helaas was de koffie niet altijd even lekker: was elke keer een gok.
Volgende keer gewoon oploskoffie meenemen.
"Goed basic hotel"
Hans & Cora Suter
Prohlížet fotky
02.08.2011
Was hier een week. Personeel vriendelijk, niet gewend aan Westerse toeristen. Ontbijt was goed, zij het dat rechauds beter werken als ze aan zijn. Koffie stond niet op warmhoudplaatje, snel scoren als er verse koffie kwam. Het eten was (zeer)eenvoudig, smaak was echter prima. Ligging is gunstig ten aanzien van het meer in de oude stad. Uit eten gaan en drankjes zijn goedkoop. Dit geldt ook voor taxiritjes. Omgeving is de moeite van verkenning waard. Kamer was eenvoudig maar ruim en schoon. Kom zeker terug naar Ohrid maar niet meer in Diplomat.
Rodina se staršími dětmi, červenec 2011
"Prima hotel"
Fam.Bronmans
5,0
5,0
01.08.2011
Hotal was schoon en netjes. Badkamer was klein en de douche zat verstopt. Verder was het een ruime kamer en werden bed en linnegoed regelmatig verschoond.Vriendelijke mensen. Ligging is geweldig. Dichtbij de stad Ohrid en het meer waar het prachtig was. Ontbijtbuffet was goed, maar neem wel je eigen oploskoffie mee. Deze was echt niet lekker. Verder jammer dat we half pension hadden geboekt. Het eten was niet lekker en de eetzaal ongezellig. We waren vaak de enige en werder een paar keer verzocht weg te blijven omdat er een feest was (!?). We hebben dan ook maar besloten buiten het hotel te eten. Heerlijke restaurants en super goedkoop.
další
Přidej informace o ubytování
Vytisknout recenze
Odkaz Zoover na Tvých stránkách
Zkopíruj odkaz níže
Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru
Informace - Ohrid
Počasí - Ohrid
Mapa - Ohrid
Fotky - Ohrid
Videa - Ohrid
Otázka a odpověď Ohrid
Poll
Ve které zemi mají nejlepší jídlo
Itálie
Polsko
Řecko
Aktuální skóre
Jsi majitelem ubytování?
Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.
Pro více informací klikni sem