14.09.2011
onze vakantie op vakantiepark vargesztes was echt geweldig!! wij zaten in huisje 52,het huisje was echt super..mooi ruim,netjes onderhouden en een heerlijk 'terrasje'..alleen qua pannen en zo,was het te weinig..maar ja,op vakantie word er toch niet veel gekookt,dus echt een ramp was het niet..voor de kinderen is er overdag veel te doen,zoals een waterpolotoernooi en baskettbaltoernooi..de kinderen hebben zich daar prima vermaakt,en als zij zich vermaken,hebben de ouders het ook naar hun zin. alleen voor de jeugd en wat ouderen is er minder te doen helaas. het was wel leuk geweest als ze 's avonds wat meer te doen hebben. dat viel helaas wel tegen. maar ik weet zeker dat wij hier vaker naar toe gaan..we zijn naar boedapest,balatonmeer,vesztergrom geweest,daar hebben we nog geen anderhalf uur voor in de auto gezeten en we hebben de omliggende dorpjes bekeken. de prijs op het park,qua drinken is idd wat duurder maar dat is op elk park in elk land zo!Hier ga ik echt vaker heen!!!
Majitel řekl:
Dank U wel! Wij checken de keuken inventaris regelmatig maar dat komt af en toe dat in sommige villas er zijn minder. Volgende keer U kunt het melden bij het receptie en dan krijgt U het van hun. Wij hebben van alles in onze pakhuis. Voor tieneers het is altijd moelijk programmen maken in het animatie programma, maar wij proberen deze jaar meer doen voor de oudere kinderen. Heeft U misschien leuke ideeen wat zal een leuke avond programma voor hun zijn? Wij horen het graag, aub mail naar pr@villapark.hu!
Tot ziens!
Odpovědět na tuto zprávu