Zoover, recenze z cest. Hotel Regency Suites Budapest**** v Boedapest Maďarsko. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 1468
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Regency Suites Budapest**** Boedapest
17 Recenzí

Recenze Hotel Regency Suites Budapest****

Madách Imre Tér 2, H-1075, Boedapest
Hotel Regency Suites Budapest má skóre 8,4 z 10, na základě 17 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Regency Suites Budapest****? Pak se podívej na recenze Hotel Regency Suites Budapest**** v Boedapest, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 30 fotky z dovolené ohledně Hotel Regency Suites Budapest**** na stránkách Zooveru. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Maďarsko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Maďarsko. Porovnejte Hotel Regency Suites Budapest**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Boedapest.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Regency Suites Budapest**** Boedapest neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

17 recenzí pro Regency Suites Budapest****

17 Recenzí
9,2
7,4
7,8
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina s mladými dětmi, říjen 2011
"Fijn hotel; lekker centraal"
Maud
9,0
26.10.2011 Fijn hotel om te verblijven, aardige mensen, goede service! Woonkamer met 'keukenblokje' en aparte slaapkamer. Makkelijk omdat onze zoon (14 mnd) dan alvast naar bed kon en ook fijn dat je zelf nog een kop koffie of thee kan zetten. Beetje servies/bestek is aanwezig. Evenals een waterkoker, magnetron en koelkast. Geen kookplaten, dus 's avonds heerlijk uit eten. Aanraders zijn:
Café Kör, sas utca 17
Menza, liszt ferenc tér
Tegenover Menza ligt Karma (buiten gegeten onder een heater)
Köleves, kazinczy utca 35
Het hotel ligt zeer centraal aan de kant van Pest. Het punt waar de metro's samenkomen, Deák Ferenc tér, ligt om de hoek.
Vanaf het vliegveld neem je bus 200 en daarna de metro naar het Deák Ferenc tér. Neem de uitgang Madach Imre tér.
Niet te missen is een bezoek aan de Boeda-kant. Het is er prachtig!
Heel erg genoten hebben we van het bezoek aan de Széchenyi-baden. Erg groot, veel te zien, met regen in groot 38 graden bad is best bijzonder. De gele metro stopt bijna voor de deur

S partnerem, červenec 2011
"De kamers zijn zo groot. Niet normaal!!:)"
Tim
6,0
5,0
7,0
05.08.2011 Als stedentrip 3 nachten in dit suite-hotel geslapen. De buitenkant van het hotel ziet er keurig uit, de binnenkant ook. De kamers, met recht suites, zijn van abnormale grote. Het slaap-gedeelte alleen is al zo groot als een normale hotelkamer waar alles nog in zit!! Nette badkamer, prima kitchenette, fijn balkon en voor de rest gewoon een super grote kamer met prima interieur. Het ontbijt daarentegen was minder, erg summier en beetje rare product-keuze. Dit hebben we overigens al vaker in Hongarije gehad. Als je het hotel uitloopt en langs de grote weg naar rechts loopt zit er een heerlijk tentje waar je voor 10,- euro met z'n 2-en prima kan ontbijten!! Het hotel ligt overigens geweldig, je kan bijna niet beter zitten t.o.v. het centrum en de bezienswaardigheden.

S partnerem, březen 2011
"Aanrader"
Dimcin
9,0
21.04.2011 Uitstekende ligging, wandelafstand van belangrijkste bezienswaardigheden. Zeer vriendelijke personeel, heel behulpzaam. Uitgebreid ontbijt, voor ieder wat wils. Kamer zeer ruim en heel proper. Zeer goede prijs/kwaliteit. Boedapest is een heel mooie, propere stad. De mensen zijn zeer vriendelijk. Rondrit met de de citytour-bus (hop-on,hop-off) is een echte aanrader!

Více informací o Hotel Regency Suites Budapest**** najdi na:

S partnerem, únor 2011
"Goed hotel, fantastische ligging!"
Stef
10,0
26.02.2011 Het hotel is niet heel groot en daardoor erg persoonlijk. De kamers zijn geweldig, evenals de ligging. Je zit aan de rand van de winkelstraten en achter het hotel zit het gedeelte. Leuke barretjes rondom het hotel een iets verderop een aantal goede, uiterst betaalbare restaurantjes.
Het ontbijt (waar je tegenwoordig niet apart meer voor betaald) is goed. NIet heel overvloedig maar wel elke dag een aantal andere dingetjes erbij en ook niet altijd de standaard dingen. Zo hadden we bijvoorbeeld 1 dag paddestoelen in zure room, een dag warme baquettes met ham en kaas, etc. Altijd salade met olijven, feta, zogedroogde tomaten, etc. en iedere dag flensjes en wafles met kersen en dergelijke. De hoeveelheden zijn klein maar dat is juist prettig want het wordt telkens vers bijgevuld.

Al met al een prima hotel waar we zeker weer zouden boeken als we naar Boedpest gaan!

Přátelé, prosinec 2010
"Suites, centrale ligging, vriendelijk personeel"
Hans
9,0
05.01.2011 Zoals gezegd; Mooie grote kamers met koelkast, magnetron en waterkoker. Temperatuur op kamers in de winter niet te regelen. Het is er te warm, verkoeling zoek je door de ramen wat open te zetten. Personeel is open en vriendelijk, het ontbijt is uitgebreid, niet overvloedig waardoor je soms mistast. Maar als je het vraagt wordt het gebracht.
Centraal gelegen, ideaal voor een lang weekend.

S partnerem, září 2010
"Formidabel"
Minot marc
10,0
05.10.2010 Hotel van buiten uit minder geslaagd, maar de ruime kamers maken het volledig goed. Alleen s'morgens is het buiten lawaai, de vuilniskar is daar al om 6 uur s'morgens en die kunnen lawaai maken ( voorkant) ....Voor de rest prilma hotel, dicht tegen het centrum. Alleen opgepast voor de taxies, zijn bedriegers éérste klas. Alles was geregeld met het hotel, van vlieghaven tot aan het hotel was 20 euro, taximan vroeg aan ons 30 euro!!! Gelukkig was alles geregeld met het hotel.

S partnerem, květen 2009
"Prima ligging, verzorgd, vrij nieuw"
joost van laere
5,0
19.06.2009 in een vreemde "Kazerne" stijl maar binnenin vernieuw en verzorgd;
zeer centraal op 100 m van het Déak metro kruispunt; centrum Pest op wandelafstand; kwaliteit zeer vergelijkbaar met Starlight Wenen; één minpunt: aan de receptie waren niet alle mensen goed op de hoogte ( van mogelijkheden binnen de stad, postzegels, taxi's,...)
Ik blijf de meerprijs voor een ontbijt met kaas en vlees (12.5€/pp) veel vinden; ( OK voor een English breakfast...)

Přátelé, duben 2009
"Zeer positieve indruk"
ve
8,0
29.04.2009 bijv. "Hotel Starlight Suiten Madách**** in Boedapest is..."centraal gelegen bij belangrijk metroknooppunt, aan een grote boulevard maar toch heel stil. uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel en ruime kamers met goede bedden

S partnerem, srpen 2008
"Heeft zijn sterren afgekocht"
C van Vliet
4,0
4,0
2,0
1,0
6,0
29.08.2008 Serveert alleen breakfast en heeft verder geen roomservice, Na 11 uur s'ochtends is er geen eten meer in ht hotel verkrijgbaar. Ook voor drankjes kun je beter de stad in.

Rodina, březen 2008
LIEVE
10,0
02.04.2008 Ik wens niet in herhaling te vallen.Suit me aan bij alle positieve nota's voor mij.
Toch wil ik iets onder de aandacht brengen. Zelf ben ik rolstoelafhankelijk en bij boeking van hotels moeten we hier dan ook rekening mee houden. Twee dagen gewacht voor we een positieve bevestiging kregen van het hotel. Volgens hen geen probleem. Ik moest alleen rekening houden dat de kamers geen aangepast bad en toilet hebben. met lift kunnen de kamers bereikt worden en de ontbijtruimte is op het gelrijkvloers.We boekten. Begrijp onze verbazing bij aankomst. 7 trappen en dan pas de lift naar de kamer. 's Morgens eerst de lift en weer die 7 trappen naar het gelijkvloers om te ontbijten. Toilet mag je vergeten, of toch een rolstoeltoegankelijk toilet op de -1. Dus eerst 7 trappen om dan de lift te nemen naar -1 en ja daar is een toegankelijk toilet???????????? Mijn echtgenoot heeft op dit verlof zijn armspieren moeten gebruiken om me telkens die zeven trappen op of af te sleuren.

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem