Zoover, recenze z cest. Kemp De La Rivière v Reisdorf Diekirch. Přidej svoji recenzi!

Recenze Kemp De La Rivière

69 Recenzí

Recenze Kemp De La Rivière

route de la Sûre 21, L-9390, Reisdorf
Kemp De La Rivière má skóre 8,9 z 10, na základě 69 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Kemp De La Rivière? Pak se podívej na recenze Kemp De La Rivière v Reisdorf, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 21 fotky z dovolené ohledně Kemp De La Rivière na stránkách Zooveru. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Lucembursko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Diekirch. Porovnejte Kemp De La Rivière s dalšími ubytovacími zařízeními v Reisdorf.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro De La Rivière Reisdorf neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

S partnerem, 2012
"De gast is keizer!"
fam. Heezen
9,0
15.04.2012 De camping ligt er mooi bij en centraalgelegen in een prachtig landschap. Veel mogelijkheden voor uitstapjes te voet, met auto of (electrische)-fiets. De eigenaren zijn zeer gastvrij en heel erg behulpzaam bij kleine -en grote probleempjes: of het nu voor lucht in de banden is, een ringetje voor de waterkraan, PC-problemen of toeristische vragen, het team helpt altijd!!! We komen hier graag terug, soms voor drie dagen of voor langere tijd. Een aanrader voor ieder die van activieit en ook van rust houdt.

S partnerem, říjen 2011
"Prima camping"
g_h_j_
8,0
30.10.2011 Afgelopen herfstvakantie naar deze camping geweest. Nette verzorgde camping in een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Verder kan je in het restaurant goed eten voor een schappelijke prijs. Kortom een aanrader.

Rodina se staršími dětmi, 2011
"Prima camping."
schellens
9,0
12.09.2011 We komen al 19 jaar op deze camping, en hebben het nog steeds naar onze zin. Je kunt er in de omgeving heerlijk wandelen en mountainbiken. En de eigenaars zijn altijd even vriendelijk. En ron, wat kan je toch heerlijk koken.Echt een aanrader.Tot volgend jaar!

S partnerem, srpen 2011
"Wij komen zeker terug"
Peter
10,0
27.08.2011 Voor de eerste keer met de honden de grens over, 2 Husky's. Wij hebben een goede vakantie gehad. De locatie, het sanitair alles zag er verzorgt uit. Maar waar het ons zeker om ging, hoe zou het gaan met de honden, die hebben zich keurig gedragen Wij hebben veel gewandeld en waren we bij de caravan had je nog niet in de gaten dat we twee Husky's bij hadden. zo rustig waren ze.
Familie Stuifbergen, hopelijk gaat u nog jaren door, want zoals u camping er uitzag zie je maar zelden. Bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer.

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Fam. Trines
9,0
23.08.2011 Tien dagen met zijn vieren in onze tent voor het eerst op deze camping gestaan. Het is ons alle vier zeer goed bevallen. Mooie ruime plek aan de rivier, en voor de kinderen een speeltuintje met schommel, wip, glijbaan en zandbak. Het sanitair is prima in orde. Twee dames- en twee herendouches lijkt wat weinig, maar we hebben nooit hoeven wachten. De keuken is eveneens prima. Het is wel raadzaam vooraf te reserveren, omdat anders de kans bestaat dat het vol is.
Kortom, een prima camping met alles erop en eraan waar we zeker nog een keer terug willen komen.

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Rustige camping!"
Reetjes
4,0
7,0
05.09.2011 We hebben hier gekampeerd met onze 4 kinderen van 11,10,8 en 5 jaar. In de omgeving is genoeg te doen, camping heeft een mooie ligging.
We hadden een mooie plaats aan de rivier. Een nadeel is wel dat we continu het beekje hoorde ruisen, het leek net of het de hele nacht regende! Was niet echt rustgevend gekabbel..
De eigenaren waren correct en als we wat vroegen kregen we beleefd antwoord.
Met kinderen van onze leeftijd is er weinig te doen op de camping, lees eigenlijk helemaal niets.
Er is een jeugdhonk maar daar worden ze weggekeken/weggestuurd. Dit is een klein kamertje met een voetbal spel, balletje kost 50 cent.
Kortom: voor ouderen en voor gezinnen die een super rustige camping willen en superrustige kinderen hebben is dit een perfecte camping.
Voor ons wordt het de volgende keer toch een camping met wat meer enthousiasme en uitdaging.

Rodina se staršími dětmi, červenec 2011
"Mooi plek,,centrale uitval,ruime staanplaats"
Familie Pabbruwe
7,0
8,0
29.07.2011 Mooie centraal gelegen plaats,kastelen ,wandel gelegenheden in de buurt. Vriendelijke eigenaren. Gooie kleine kaart in restaurant: voortreffelijke entrecote,mooi terras ook bij regen(overdekt).Top plaats.

S partnerem, červenec 2011
"Rustige camping"
van der sluijs
6,0
8,0
19.07.2011 Camping ligt mooi aan het water en is goed onderhouden op de jeu de boule baan na.
Verder is het dorpje erg rustig en er is geen supermarkt wel een bakker tegenover de camping.
Verder vonden we 2 dames en 2 heren douches erg weinig voor het aantal plekken.
Voor rustzoekers een fijne camping.
director Frank Stuifbergen, 02.08.2011
Majitel řekl:  Het grind in de Jeu de Boulesbaan is inderdaad te hard geworden, binnenkort komt er een nieuwe laag in. Wij zijn nog niet zo heel lang de eigenaar van deze camping dus hebben nog genoeg toekomstplannen zoals het plaatsen van extra douches.
Odpovědět na tuto zprávu

Rodina se staršími dětmi, červenec 2011
"Relaxed, rustig en goedkoop"
fam van Binsbergen
8,0
05.08.2011 Mooie grote plaatsen, heerlijk zonnig. Gelukkig geen overvloed aan bomen.
Sanitair brandschoon en eigenaren vriendelijk en altijd beschikbaar.
Camping is een plek om te ontspannen en te onthaasten in een mooie omgeving, waarbij je nooit ver hoeft te rijden om iets te ondernemen. Wel is het aantal ouderen in de meerderheid aanwezig.
Er speelde een 60+ band, en op zich is dat wel prima, maar 3 avonden vonden we wel teveel van het goede. Zeker als dat al niet je ding is.
Verder niks dan lof over deze camping!
Ook het eten in het restaurant is heerlijk en de porties grandioos.
Zeker een plek om terug te keren.

S partnerem, červen 2011
"Een gemoedelijke camping, mooie ligging"
fam. van Vliet
18.07.2011 Hallo, Ron, Marieke en Frank,

We hebben een heerlijke vakantie gehad bij jullie, mooie ruime plek, veel informatie over bezienswaardigheden. Lekker gegeten bij jullie, vooral de satesaus
was erg lekker.(staat alleen niet op de kaart).
Je wordt op het laatst nog gebeld, dat de camping moeilijk te bereiken was, i.v.m. een wielerronde in Reisdorf. Wat een service!
We hopen volgend jaar weer bij jullie te komen.

Groeten van Klaas en Joke van Vliet

1 2 3 4 5 6 7 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem