Zoover, recenze z cest. Hotel Elysium***** v Paphos (Pafos) Paphos. Přidej svoji recenzi!
Zobrazit stránky v jiných jazycích
Atostogų įvertinimai
Počet osob
Počet pokojů
Od
Kč 1734
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
43 Recenzí
Recenze Hotel Elysium*****
East Clearlake Avenue 3440, 8107, Paphos (Pafos)
Hotel Elysium
má skóre
z
, na základě
recenzí
přečti si více
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Elysium*****? Pak se podívej na recenze Hotel Elysium***** v Paphos (Pafos), které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 39
fotky z dovolené
ohledně Hotel Elysium***** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1
video
ohledně HotelElysium*****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v
Kypr
. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v
Paphos
Tipy (0)
Počasí
Hotel info
Otázka a odpověď (0)
Bohužel, pro Elysium***** Paphos (Pafos) neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.
Navštívil jsi toto ubytování?
Přidej vlastní recenzi
nebo
Prohlížet fotky z Elysium*****
Prohlížet videa z Elysium*****
Prohlížet ostatní ubytování z Paphos (Pafos)
Velikost písma:
8,3
8,9
8,8
8,7
Ukázat skóre a recenze od:
Ukaž vše
Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Paradijs"
Jessie
11.02.2012
Dit hotel is zeker 5* waard! Hier kom je tot rust! Het is niet goedkoop, maar je krijg er wel wat voor terug. Leuk groot zwembad, altijd een plek te vinden voor jezelf (zelfs in hoogseizoen), netjes en lekker water. Het avondbuffet is zeker aan te raden, diverse salades, hoofdgerechten en toetjes, allemaal heerlijk!
Samostatně, červen 2011
"Место, куда хочется вернуться!!!"
Татьяна Коновалова
Prohlížet fotky
15.08.2011
Это шикарное место для отдыха для всех, кто любит тихий и спокойный отдых. Обслуживание на высшем уровне.Персонал очень внимательный и доброжелательный.Ощущение комфорта не покидает ни где,где бы в данный момент не находился.Интерьер отеля-это уже достопримечательность.Очень много красивых мест.
S partnerem, červen 2011
"Waar voor je geld"
F.M. Tack
04.07.2011
Zeer goede service in de restaurants,bar,lobby,zwembad. personeel over het algemeen zeer vriendelijk.prijspijl ligt wel wat hoger maar past goed bij dit hotel.prima ligbedden met parasol rondom de zwembaden en ligweide.kortom weinig op aan te merken.
Více informací o Hotel Elysium***** najdi na:
S partnerem, červen 2011
"Heerlijk resort"
Menno
03.08.2011
Het Elysium was voor ons een verademing: zeer vriendelijk personeel en een heerlijk rustig hotel. Het eten is op 5 sterren niveau (aanrader is Ristorante Bacco). Een ligbed, parasol en handdoek is altijd beschikbaar, je kan liggen naast het zwembad, in de tuin of op het strand. Er is meestal een lekker briesje van zee. Je kan in een half uur naar de oude haven wandelen via een mooi aangelegde boulevard. Het resort wordt beveiligd door duidelijk aanwezig beveiligingspersoneel, dit geeft een prettig gevoel! De gasten zijn voornamelijk rustzoekers, er is een enkel gezin met kinderen. Het personeel is goed opgeleid en zonder uitzondering vriendelijk en behulpzaam. Alles waar je om vraagt wordt voor je gedaan. Je voelt je hier welkom.
Het enige nadeel zou kunnen zijn dat de prijzen voor drankjes en de lunch erg hoog zijn (de prijzen zijn ook 5 sterren!). Helaas is all inclusive niet te boeken, dus je bent daarvoor nog veel geld kwijt.
Dus maar flink sparen, want we willen terug!!
Rodina se staršími dětmi, duben 2011
"Mooie hotel aan zee, maar erg duur."
Trudy
5,0
6,0
6,0
09.05.2011
Wij verbleven met 6 volwassenen een weekje in Elysium. Wij hadden erg hoge verwachtingen gezien de reacties. Onze ervaring: Het is een mooi hotel gelegen aan zee. Buiten het hotel is niets te beleven op een paar verwaarloosde eetgelegenheden na. De kamers zijn voor een 5* sober ingericht, 'douchen en het bad'. Het personeel aan de receptie en bij het zwembad is uiterst vriendelijk. Het personeel in het restaurant, tijdens het diner, erg onvriendelijk op een enkele uitzondering na. Een half uur voor sluiting werden wij al weggekeken. Het meeste personeel is niet geclassificeerd oor een 5* hotel. Het buffet kende weinig variatie. De drankjes zijn erg duur. Kortom: alles bij elkaar in onze beleving geen 5* hotel.
Rodina s mladými dětmi, duben 2011
"Heerlijke vakantie, perfect voor het hele gezin"
dianabuskens
11.05.2011
heerlijk hotel, goede kamers; hadden 2 kamers met een verbindingsdeur. ruim opgezet. super schoon en heerlijk eten. absoluut voor herhaling vatbaar!!
S partnerem, duben 2011
"Toppertje!"
fam. Van Hoof
17.04.2011
Dit hotel is me aangeraden als het beste hotel van Cyprus. Dat schept verwachtingen en daar is in zeer ruime mate aan voldaan. Het is veel luxe met zeer vriendelijk personeel. Men doet er alles aan om het naar je zin te maken.
Het eten is heerlijk. Moelijk om van de nagerechten af te blijven. Fittnes is naar griekse maatstaven heel behoorlijk, maar blijft wel achter aan de eisen die wij er
in ned aan stellen. Veel minpunten heb ik niet kunnen ontdekken.
Wellicht 2:
1. de kamers zijn nogal gehorig
2. de prijzen van de drankjes zijin dit 5* hotel tenminste 6*. Bijv 2
capucinootjes aan het zwembad €9 vind ik toch echt wel erg duur.
Het is sowieso een duur eiland. Alleen autohuur en benzine vielen ons mee!
S partnerem, listopad 2010
"Rustig"
Joke en Paul
Prohlížet fotky
23.11.2010
Mooi en ruim ingericht. . Mooie ligweide die net als al de rest perfect is onderhouden.
(Leuke attentie gekregen voor mijn voor verjaardag).
Rustig gelegen. Haven op 45 min en oude stad op 20 min wandelen.
Zeer goede kennis van het engels.
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel
Zeer gevarieerde en lekkere buffetten. Allerlei themaavonden
Italiaans restaurant zeker een aanrader qua inrichting, bediening en eten.
Geen animatie.
Mooi aangelegd zwembad en apart kinderbadje.
Mooie rustige en ruime kamers.
Indien gewenst tweemaal per dag propere handdoeken.
S partnerem, říjen 2010
"Geweldig"
mirjam
25.10.2010
Qua ligging ten opzichte van centum of haven is het iets verder lopen (km of 3). Diverse zwembaden, aan zee met eigen beschut strand en baai. Personeel staat steeds klaar om zelfs je handdoek op het ligbed te leggen of de parasol open te klappen. Handdoeken service in hotel. Wij vertrokken pas om 21.00u en konden een courtesy room bespreken voor 45 minuten waar onze koffers werden gebracht en we konden lekker douchen voor vertrek, tevens de hele dag nog gebruik van alle faciliteiten na het uitchecken, kosteloos!
S partnerem, srpen 2010
"Echte Aanrader!!"
Wendy
05.09.2010
Wat een top-hotel! Vol hoge verwachtingen (door de recensies op Zoover) gingen wij naar het Elysium, maar werkelijk al die hoge verwachtingen werden waargemakt en nog meer!
Service staat hoog in het vaandel! De zonnebedden in de parkachtige tuin voor het strand worden zelfs voor je opgemaakt; rond het middaguur komt er altijd iemand langs met een voorgekoeld handdoekje. Er ligt geen prulletje op de grond. Een taxi is met een vingerknip geregeld. Allemaal kleine dingen die dit hotel zo bijzonder maken.
Restaurants zijn van uitermate hoog niveau. Op zich is het eten zelf nog niet zo duur. Het is de drank eromheen die de nota opschroeft. Maar dan heb je ook echt goede wijn en je dineert in een ambiance om U tegen te zeggen. Soms met een violiste op de achtergrond die de avond nog completer maakt!
Ik zou zeggen: gewoon doen!
další
Mapa
Zobraz na mapě
Odkaz Zoover na Tvých stránkách
Zkopíruj odkaz níže
Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru
Zajímavosti - Paphos (Pafos)
Tomb of the Kings
Archeological Site
Paphos Castle
Old mosaic floors
Agia Salomonis Paphos
Amphitheatre
Aphrodite's Rock
Informace - Paphos (Pafos)
Počasí - Paphos (Pafos)
Mapa - Paphos (Pafos)
Fotky - Paphos (Pafos)
Videa - Paphos (Pafos)
Otázka a odpověď Paphos (Pafos)
Poll
Ve které zemi mají nejlepší jídlo
Itálie
Polsko
Řecko
Aktuální skóre
Jsi majitelem ubytování?
Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.
Pro více informací klikni sem