10.07.2011
Bij aankomst vroegen we ons af of dit wel het 5 sterren hotel was dat we geboekt hadden. Blijkt dat tot 2010 dit een 3 sterren hotel geweest is en dat zie je helaas aan het gebouw.
Maar eenmaal binnen, surprise!! Superdeluxe suites!
Bij aankomst geen registratie aan de balie met een fake cocktail, nee een aparte ruimte waar je drankje naar keuze krijgt met wat hapjes, formulieren worden voor je ingevuld.
Ongevraagd een upgrade gekregen.
Superbedden, kamers worden 2 maal daags gepoetst en handdoeken ververst.
Geen stoelen reserveren aan het zwembad, dat regelt een van de poolboys die ook de handdoeken mooi neerlegt. (thanks Scott!!)
Eten gewoon erg goed, ontbijt zeer uitgebreid.
Ligging OK, met de 1euro bus ben je binnen 10 minuten in Paphos waar de aktie is. Hotel is heerlijk rustig.
Toch 1 kleine opmerking om het verhaal kompleet te maken, je ligt dichtbij het vliegveld van Paphos, dus regelmatig opstijgende vliegtuigen. Vonden wij niet echt storend
Een echte aanrader, echt 5 sterren
01.09.2010
Echt een super hotel. Heel veel luxe, goed personeel, goede service, gastvrij, lekker eten, super kamers, 2x per dag schoonmaak, groot zwembad en prive-strand met super ligbedden en parasols. Stadje Paphos is ook in 1 woord geweldig! Veel restaurants, strand, haven, terrasjes, winkeltjes e.d.
Wij gaan zeker nog een keer terug!
Hotel kan ik iedereen aanraden!