Zoover, recenze z cest. Chata Kololo Game Reserve**** v Vaalwater Limpopo. Přidej svoji recenzi!

Recenze Chata Kololo Game Reserve****

33 Recenzí

Recenze Chata Kololo Game Reserve****

Bakkerspas Road, 0530, Vaalwater
Chata Kololo Game Reserve má skóre 9,2 z 10, na základě 33 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Chata Kololo Game Reserve****? Pak se podívej na recenze Chata Kololo Game Reserve**** v Vaalwater, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 86 fotky z dovolené ohledně Chata Kololo Game Reserve**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně ChataKololo Game Reserve****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Jihoafrická Republika. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Limpopo. Porovnejte Chata Kololo Game Reserve**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Vaalwater.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Kololo Game Reserve**** Vaalwater neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 další

33 recenzí pro Kololo Game Reserve****

33 Recenzí
8,8
9,5
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina se staršími dětmi, duben 2012
"Geweldige locatie"
wvh
9,0
06.05.2012 De ligging van Kololo is prachtig. We hebben gewandeld tussen de zebra's en de giraffen. Ook de gamedrive met ranger Jasper was erg leuk. Hele leuke locatie voor de kinderen. Ze kunnen zelf op onderzoek uit.

S partnerem, březen 2012
"Echt een super ervaring!!"
Jolein Steenland
8,0
9,0
06.04.2012 ideaal, in kololo kan je gewoon lekker zelf je ding doen, wandelen, fietsen, voor je huisje zitten zonder dat je je zorgen hoeft te maken om beesten die je zouden kunnen aanvallen. Als je je hebt ingeschreven voor een game drive, dan zit je binnen 5 minuten in het park ernaast waar wel de gevaarlijke beesten zitten. Dit maakt de vakantie zo confortabel

S partnerem, 2011
"Right of way for the Big Five"
anne storm
10,0
20.11.2011 No traffic sign to be seen in the entire game reserve, but our driver sticks to a safe rule: “Everything heavier than a thousand kilos gets the right of way”, Jasper smiles, pointing at two elephants. “But I make exceptions for all other animals too”. We find ourselves in the heart of nature, roughly three hours driving northwest of Johannesburg. Kololo and Welgevonden are a unique mixture of two overwhelming game reserves. In Kololo the mountain bike leads you to giraffes, zebras and other harmless animals. But hardly one hundred metres away, seperated from Kololo by a safe fence, Jasper hits the dirt road in a search for the Big Five. Need some rest, then plunge into the deep blue swimmingpool at the foot of the perfect restaurant. But do not miss the barbecue around the romantic campfire either. Kololo was advised to us by friends who work for an airline. It certainly took us to a higher level. But ten days was too short, actually. A good reason to go back again.

S partnerem, 2011
"In Kololo heeft wild voorrang"
Anne Storm
10,0
08.11.2011 Natuurlijk geen verkeersbord te zien in het hele game reserve, maar onze driver houdt er een veilige regel op na. ´Alles van een ton of meer krijgt voorrang´, grapt Jasper, wijzend op twee olifanten. `Maar voor andere dieren houd ik ook graag in.´ We zitten in het hart van de natuur, pakweg drie uur rijden ten noordwesten van Johannesburg. Kololo en Welgevonden, een unieke mix van twee wildwerelden. In game reserve Kololo fiets je met je mountainbike tussen de giraffes, de wildebeesten en ander ongevaarlijk wild door. Maar nauwelijks honderd meter verder, gescheiden van Kololo door een comfortabel hoog hek, stuurt Jasper je tussen de imposante Big Five door. Even behoefte aan bezinning, duik dan in het azuurblauwe zwembad aan de voet van het voortreffelijke restaurant. Maar de barbecue rond het houtvuur mag je eigenlijk ook niet missen. Kololo was een tip van vrienden uit de luchtvaart. Een tip met een gouden randje. Tien dagen was eigenlijk te kort. We komen terug.

S partnerem, říjen 2011
"Absoluut geweldig"
johan de kruijf
10,0
25.10.2011 We zijn al meerdere malen in Afrika geweest. Maar Kololo is echt een top adres. Schitterende chalets in een zeer natuurlijke omgeving, de impala's lopen voor je huisje. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie gamedrives gemaakt in welgevonden, de gate ligt naast de receptie. Fietsen en wandelingen mogelijk op kololo zelf. Eten was heerlijk en mooie zonsondergangen vanaf het terras bij het restaurant. Een aanrader!

Přátelé, září 2011
"Wat een prachtige plek!"
Carlo
10,0
06.10.2011 We hebben onlangs anderhalve week in het Kololo Game Reserve doorgebracht en het was in een woord fantastisch! We waren al vaker in Afrika geweest, maar nooit eerder op zo’n rustgevende en bijzondere plek. Je kan in Kololo namelijk gewoon fietsen en wandelen omdat er, in tegenstelling tot het aangrenzende Welgevonden, geen gevaarlijk wild zit. Tijdens onze fiets- en wandeltochten zijn we heel wat kudu’s, zebra’s, gnoe’s en ook giraffen tegengekomen. Een game drive per auto is eveneens mogelijk, dankzij de ervaren gidsen zijn we veel te weten gekomen over de natuur en de dieren in Kololo. Bovendien hebben we enkele game drives gemaakt in Welgevonden, een Big Five reservaat dat direct vanuit Kololo bereikbaar is. Behalve een hoop andere dieren hebben we ze alle vijf gezien.
De mensen van Kololo waren heel erg vriendelijk en behulpzaam, het eten was bijzonder lekker en ze hadden ook nog eens een riant zwembad. Een aanrader dus.

Přátelé, leden 2011
"Eerste keer van de vele keren die gaan volgen!!!"
B. en D. van Grieke...
10,0
14.02.2011 We hebben ontzettend genoten op Kololo toen wij daar in januari waren. Heel veel dingen gezien en geleerd. HEEL vriendelijk personeel. Goede en voldoende facaliteiten!

Rodina s mladými dětmi, říjen 2010
"Van zes tot zesenzestig."
J. Bakx
10,0
26.10.2010 We zijn met een familie van elf personen (de jongste zes jaar oud en de oudste zesenzestig jaar oud) vijf dagen in oktober te gast geweest in Kololo Game Resort. Enkelen onder ons waren al voor de vijfde keer in Zuid Afrika, maar een ontvangst, zoals hier, hebben wij nog niet mogen ondervinden. Kololo is door zijn kleinschaligheid in staat om alle leeftijden tegelijkertijd optimaal het naar de zin te maken. Niets is teveel, alle aandacht is gericht op de gasten. Mooie royale kamers, lekker etenOok door de mogelijkheid om naast het eigen park, zonder de big five, de mogelijkheid te bieden drives te doen in het naastgelegen park "Welgevonden", inclusief de big Five, maakt Kololo tot een fantastisch geheel. Met weemoed zijn we naar een ander, minder persoonlijk park gegaan. Kololo is werkelijk een aanrader.

J. Bakx

Přátelé, říjen 2010
"Unieke ervaring"
Erik
9,0
02.03.2011 We zijn hier een week gebleven en hebben ons geen moment verveeld. Wandelen en fietsen in Kololo tussen giraffes, zebra's en gnoe's, diverse gamedrives gemaakt in Welgevonden op zoek naar de Big-5 (vooral veel neushoorns en olifanten gezien), een mooi zwembad met prachtig uitzicht, mooie lodge, een goed restaurant (en sjieke bar), uitstekende rangers en vriendelijk personeel.
We hebben al veel parken bezocht in Afrika en wat ons vooral opviel was de rust. Zelden een andere auto gezien tijdens de gamedrives. Ook Marakele NP bezocht dat in de buurt ligt. Een prachtig "onontdekt" stukje natuur. we komen zeker nog eens terug.

Rodina se staršími dětmi, říjen 2010
"Geweldige ervaring"
Angelique
10,0
01.11.2010 Wij zijn met ons gezin 1 nachtje in Kololo geweest en het was echt een geweldige ervaring. De kinderen van 13 en 10 hebbn genoten en wij ook wat een luxe zo midden inde natuur. Zeker ook de rit er naar toe! Het is een aanrader om en grote stevige auto te huren om de Bakkers pass over te gaan! Dit is een rit van 29 km onverhard!
2 game drives gedaan en oa Neushoorns, Olifanten, Giraffen en zebra's gezien.

1 2 3 4 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem