Zoover, recenze z cest. Hotel Galileo*** v Rome Lazio (Latium). Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 1181
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Galileo*** Rome
257 Recenzí

Recenze Hotel Galileo***

Via Palestro, 33, 00185, Rome
Hotel Galileo má skóre 8,2 z 10, na základě 257 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Galileo***? Pak se podívej na recenze Hotel Galileo*** v Rome, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 103 fotky z dovolené ohledně Hotel Galileo*** na stránkách Zooveru. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Itálie. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Lazio (Latium). Porovnejte Hotel Galileo*** s dalšími ubytovacími zařízeními v Rome.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Galileo*** Rome neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

8,4
8,4
7,5
7,8
Ukázat skóre a recenze od:
Přátelé, květen 2012
"Goed hotel,vriendelijk personeel!"
Inge
5,0
6,0
18.05.2012 Goed hotel,vriendelijk personeel.
Bij aankomst gastvrij ontvangen door de receptioniste,welke ons de kamer wees,en gelijk al advies gaf waar te eten en wat er allemaal te doen was.
Kamer was oke,waren met zn 2-en,kregen 3-pers kamer,helaas zonder balkon,mischien toch een tip om rekening mee te houden bij t boeken!
Kamer ok,badkamer ook,ruim en schoon allemaal.Iedere dag keurig schone handdoeken en kamer schoongemaakt.Kamers zijn redelijk gehorig.Minibar wordt dagelijks bijgevuld,2,50 per consumptie.Ontbijt is oke,vooral veel zoete dingen! Sap uit automaat,en de koffie is inderdaad niet echt lekker..Dus dat maar uitgesteld voor later op een terras,Hotel ligt 10 min lopen van Termini,waar alle verbindingen zijn van bus en metro.
Kortom: Prima hotel,goede ligging,vriendelijk personeel..
Nog wat tips:
Let op je spullen in openbaar vervoer, Zeker als het druk is!
Eten in de buurt van de Trevi-Fontein: Vineria Chianti!

Skupinový výlet, 2012
"Koude douche"
Johan
22.04.2012 Iedere dag een koude douche is niet wat je verwacht van een drie sterren hotel.
Klagen bij de vriendelijke receptionist leidde tot veel begrip maar geen oplossingen helaas
Voor de rest een leuk hotel wat wel erg ver van het centrum ligt maar dat wordt gecompenseerd in de prijs.
Conclusie: naar een hotel met de hele week koud water: dat nooit meer.
Later hoorden we van anderen dat het probleem al langer speelde en dat dat misschien ook de reden is waarom ze steeds bij nieuwe gasten proberen om met een smoesje je te bewegen om te boeken naar het 2 sterren zuster hotel

S partnerem, duben 2012
"Super hotel voor een stedentrip naar Rome"
Anja
8,0
03.05.2012 Van 21 t/m 25 april verbleven in Hotel Galileo.
Hotel ligt dicht bij station Termini (op loopafstand).
Wij kregen kamer 212 toegewezen, een 3 persoons kamer op de 2e verdieping (erg fijn aangezien we maar met z'n 2en waren)
Personeel is vriendelijk en behulpzaam (o.a. printen van boardingpassen)
Ontbijt is prima, veel zoete Italiaanse lekkernijen, maar ook gewoon brood wat je lekker kunt roosteren. Op de heenweg zijn wij met de Leonardo Exptess naar Termini gereisd (14,- pp) deze doet er +/- 30 min over om bij Termini te komen. Op de terugweg zijn wij met de shuttleservice Terravision gegaan (6,- pp) en deze deed er ook maar +/- 30 min over.
Je vind Terravision in het Terracafe op station Termini.
Om "alles" te kunnen zien in Rome hebben wij een 3dagen kaart voor de metro aangeschaft. Om de hoek bij Hotel Galileo vind je metro halte Castro Pretorio en vanaf deze lijn kun je naar Termini om vanaf daar naar alle trekpleisters te reizen. Rome is echt geweldig & Hotel Galileo een aanrader!

Více informací o Hotel Galileo*** najdi na:

Skupinový výlet, duben 2012
"Voor de prijs wel ok"
jvz4jessica
8,0
23.04.2012 Het hotel ligt vlak bij Termini, wat door veel mensen als handig wordt ervaren. Ik kom zelf voor de 3e keer in Rome en ervaar dat dit niet zo is. De metro rijdt namelijk maar tot een uur of 23. Je kunt dan wel met de bus naar Termini, maar dan moet alsnog 10 minuten lopen. Je kunt ook met de taxi gaan. Probeer die echter maar eens te krijgen op een zaterdagavond! Dat lukt niet! en als je er een hebt, schieten de prijzen omhoog. Bij ons was er een dag dat het OV staakt, een taxi is dan niet te krijgen en dan is het toch best een eind lopen naar het centrum.
Hotelkamers waren prima, nieuw en schoon. De douche was echter koud tot lauw tussen 8 uur en 10 uur 's ochtends. Ik heb hier een melding van gemaakt bij de receptie en deze, niet erg vriendelijke meneer, keek mij aan of dat de normaalste zaak van de wereld was. Ik vind dat niet normaal voor een 3-sterren hotel. Ontbijt was simpel, koffie uit de automaat niet te drinken. Bediening bij ontbijt was vriendelijk.

Přátelé, duben 2012
"Vriendelijk, goed onderhouden en schoon!"
Angelique
8,0
21.04.2012 Wij zijn van 16-04-2012 tot en met 20-04-2012 naar Rome geweest en hebben gelogeerd in dit hotel. Een prima hotel met heel vriendelijk personeel. Kamers zijn erg schoon en goed ingericht. Ontbijt is prima. Het personeel aan de receptie kan binnen 3 minuten een taxi regelen en de prijs is ook voor een taxieritje heel goed te doen: 8 tot 10 euro voor een ritje naar het centrum
Ook kunnen ze goede suggesties doen voor het vinden van prima, betaalbare restaurantjes waar je heel goed Italiaans kunt eten. We zijn per persoon nooit meer dan 25 euro kwijt geweest. (Maar gewoon gaan wandelen in het oude centrum is al een goed plan, want bij elke hoek, elke plein, elke straat zie je mooie dingen die je de adem soms benemen, terwijl ze niet eens vermeld staan in het 'toeristenboekje'. De Italianen zijn bijzonder vriendelijk en ook in de horeca kom je (althans dat is onze ervaring) alleen maar vriendelijke mensen tegen. Ze spreken namelijk allemaal Engels.Veel plezier en geniet ervan.

S partnerem, duben 2012
"Een aanrader!"
danielle.lous
8,0
21.04.2012 Het hotel ligt vlak bij het station!
Vriendelijke mensen in het hotel!
De kamer vonden we erg netjes!
Ontbijt is prima!
In het hotel verbleven veel Nederlandse gasten!
Wij hadden er minder van verwacht, dus het viel ons 200 % mee!
Dus als we ooit terug gaan naar Rome,boeken we zeker te weten dit hotel!

Přátelé, 2012
"Prima hotelletje"
CH
9,0
02.04.2012 Net terug van een prima stedentrip met stel vrienden. Hotelletje ligt op ca 10 min lopen van Termini waar alle OV verbindingen te vinden zijn. Hotel heeft kleine receptie met 2 bankjes en 1 PC met internet. Verder niks. Het ontbijt was goed maar minimaal. Alleen de koffie/thee automaat was slecht. Lauw en niet lekker. Jammer. Dat was het enige minpunt. De kamer was piepklein maar brandschoon. Gehorigheid was per kamer verschillend maar niet storend. Een kapotte douche-slang werd direct gerepareerd nadat we het aangegeven hadden. Voor een stedentrip is het prima. Je bent toch nauwelijks op je kamer dus we mistten niks. Er is geen bar waar je nog wat kan drinken maar er is wel een minibar. Kortom een aanrader als je alleen een goede kamer met ontbijt zoekt.

S partnerem, březen 2012
"" Hotel Galileo super!!!"
Priscilla
9,0
21.03.2012 Wij zijn gisteren aangekomen we waren 4 dagen in rome.
Alles is goed bereikbaar met bus en metro. Ontbijt is goed verzorgt
de kamers zien er keurig uit. Elkedag een schone badoek en lakens.
De mensen van het hotel zijn heel erg behulpzaam.
De restaurant van het hotel is echt een aanrader!!!
Het eten is erg lekker en niet duur.
Je word met een shutelbus opgehaalt en gebracht
de shutelbus is gratis. kortom de prijs kwaliteit verhouding is goed

S partnerem, 2012
"Arnaque par le réceptionniste le jour du départ!"
bry
5,0
3,0
3,0
4,0
07.03.2012 -chambre avec salle de bains qui sent très mauvais: remontée d'odeurs

-arnaque au départ 20€ de taxe réclamée

-petit déjeuner exécrable

Rodina se staršími dětmi, únor 2012
"Een prima hotel voor een stedentrip Rome."
Mevr. Alting
8,0
12.04.2012 Hotel Galileo ligt op loopafstand van station Termini in een rustige buurt met ambassades. Metrostations in de buurt. Vriendelijk personeel. Schoon hotel, ruime kamers, airco, prima ontbijt. Aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem