Zoover, recenze z cest. Hotel Cosmopolita*** v Rome Lazio (Latium). Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 2086
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Cosmopolita*** Rome
18 Recenzí

Recenze Hotel Cosmopolita***

Via Santa Eufemia, 5, 00187, Rome
Hotel Cosmopolita má skóre 8,0 z 10, na základě 18 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Cosmopolita***? Pak se podívej na recenze Hotel Cosmopolita*** v Rome, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 11 fotky z dovolené ohledně Hotel Cosmopolita*** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelCosmopolita***. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Itálie. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Lazio (Latium). Porovnejte Hotel Cosmopolita*** s dalšími ubytovacími zařízeními v Rome.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Cosmopolita*** Rome neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

7,8
7,4
Vhodné pro děti
2,0
Ukázat skóre a recenze od:
Přátelé, prosinec 2011
"Goed hotel op een goede locatie"
j_torenbosch
9,0
20.12.2011 Een goed hotel. Locatie super. Om de hoek Piazza Venezia met daarachter het Collosseum. In de tegenoverliggende wijk de Trevi fontein. De kamers zijn goed en ruim. Onze kamer was aan de straat gelegen maar met de ramen dicht weinig tot geen hinder van het verkeer van de drukke straat. Service bij ontvangst goed en vriendelijk. Bij vertrek troffen wij de meest onvriendelijke man van het hotel. De andere mensen zijn echter vriendelijk en doen goed hun best. Het ontbijtbuffet is prima en er is voldoende. Wordt ook regelmatig bijgevuld. Toiletartikelen op de kamer worden ook keurig bijgevuld en wij kregen zelfs elke dag nieuw beddegoed. De bezienswaardigheden zijn op loopafstand en dat maakt dit hotel zeer geliefd. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

S partnerem, červenec 2009
"Prachtige ligging en prima prijs/kwaliteit"
Tim Rowies
7,0
04.07.2009 We werden in dit hotel zeer vriendelijk en correct ontvangen. De kamers zijn ruim genoeg al mocht de badkamer misschien iets groter zijn, hoewel dit voor een hotelkamer in een wereldstad als Rome ondergeschikt is aan de fantastische ligging van dit Hotel. Wij hebben tijdens ons verblijf geen enkele keer het openbaar vervoer moeten nemen, werkelijk alles ligt op wandelafstand van dit hotel. Ontbijt was simpel maar verzorgd en akoestische beglazing samen met airconditioning zorgen voor een vlekkeloze nachtrust waarna je de volgende dag met fris gemoed aan een nieuwe stadsontdekking kon beginnen.

Přátelé, červen 2009
"Mooi hotel op een superplek"
Familie Turk
8,0
24.06.2009 Hotel cosmopolita vonden wij een mooi hotel, goed ontbijt, wij hadden een ruime en schone 3 persoonskamer, geen last van drukke straat omdat wij aan de achterzijde zaten. vriendelijke bediening en personeel. in bijbehorende bar/restaurant hebben ze prima koffie, en je kan er lekker eten. Het hotel ligt op loopafstand van diverse bezienswaardigheden (piazza venezia, forum Romano, trevi fontein en de winkelstraten) Kortom: wij vinden hotel Cosmopolita een echte aanrader!

S partnerem, červen 2009
"Uitstekend rolstoel vriendelijk"
Graven
9,0
23.06.2009 De rolstoel vriendelijke kamer en aangepaste badkamer is heel goed bruikbaar voor iemand in een handbewogen rolstoel met begeleiding. De ontbijtkamer is niet toegankelijk, maar je kan ontbijten op je kamer of in de Glassbar een onderdeel van het hotel. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt ongeveer naast het forum van Trajanus.

S partnerem, říjen 2008
"Uitstekend!!!"
A G M van Aerle
9,0
04.11.2008 mooi hotel, goede service, heerlijk ontbijt, rustig en toch midden in het centrum. goede bedden, schone badkamer. dagelijks alles verschoond!!

neznámý, červenec 2008
"Great location"
Yuliya
Zdroj: Skoosh.com
25.06.2009 centrally located to everything - we walked to the colosseum, trevi fountain, spanish steps, piazza del campo (great food there!)...
clean hotel, great room, nice breakfast (although the eggs are not "real"). very nice snack bar downstairs, very reasonable. good selection of sandwiches. good choice for lunch.
english-speaking concierge. reasonable rate.
highly recommend hotel!

S partnerem
Tina
8,0
09.01.2008 fantastische ligging!! Ontbijtruimte=gerenoveerd. Er is een bar/restaurant bij gekomen waar de capuccino hemels lekker is (1 euro!).

Cosmopolita=gewoon hotel met normaal comfort. Ontbijt is goed te doen, mijn echtgenoot was niet dol op de koffie, veel fruit aan het buffet en heel lekker spek, de broodjes vind ik dan weer veel minder. De kamers zijn normaal van grootte, de badkamer is klein maar gelukkig praktisch met een haardroger die genoeg blaaskracht heeft om ook lang haar droog te krijgen zonder dat het toestel veel te heet wordt. De verwarming werkt zeer goed, bed kon iets zachter maar ik heb een slechte rug en heb het weekend zonder problemen overleefd. Het verkeer aan Piazza Venezia is heel erg druk en ook met dubbele beglazing krijg je niet al het lawaai weg, dit is nu eenmaal een stadshotel. Ben je een slechte slaper doe dan earplugs mee.

S partnerem, září 2007
J. Cornelissen
6,0
23.09.2007 prima reis. goed geregeld. in hotel alleen douche klein. verder prima.

S partnerem
natasja
6,0
4,0
Vhodné pro děti
2,0
20.07.2007 in mei 2006 geweest. hadden een superiorroom geboekt en deze was erg klein de badkamer was een postzegel waaar je niet met zijn tweeen tegelijk inkon. tevens stonk de kamer naar rook terwijl we een niet roken kamer verwachtten. bij thuiskomst letterlijk mijn kleding moeten luchten ivm stank. ligging is erg centraal maar dit hotel nooit meer!!!!

neznámý
Marjon
10,0
23.06.2007 De rolstoelvriendelijke kamer met aan de andere kant van de gang de aangepaste badkamer zijn goed bruikbaar voor een rolstoel van 70cm breed bij 125 cm lang. De ontbijtzaal is ontoegankelijk voor de rolstoel. De roomservice voor het ontbijt is daarom gratis. Je kan ook ontbijten in de wel toegankelijke bar. Het hotel is rolstoelvriendelijk en prima te doen met een niet gehandicapte begeleider, die je in Rome zo wie zo hard nodig hebt. Het hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor een verblijf in Rome zo strak aan het Forum Traiano en 300 mtr van het Colosseum en Trevi fontein.

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem