Zoover, recenze z cest. Hotel Isaacs*** v Dublin Irsko. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 352
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Isaacs*** Dublin
22 Recenzí

Recenze Hotel Isaacs***

11th Avenue 653, D1, Dublin
Hotel Isaacs má skóre 8,2 z 10, na základě 22 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Isaacs***? Pak se podívej na recenze Hotel Isaacs*** v Dublin, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 35 fotky z dovolené ohledně Hotel Isaacs*** na stránkách Zooveru. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Irsko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Irsko. Porovnejte Hotel Isaacs*** s dalšími ubytovacími zařízeními v Dublin.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Isaacs*** Dublin neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 další

22 recenzí pro Isaacs***

22 Recenzí
8,8
8,4
9,2
Ukázat skóre a recenze od:
Přátelé, 2011
"Goed, mooi en confortabel hotel"
Bart
9,0
20.03.2011 Ligging in centrum van de stad, bij centraal busstation en dus makkelijk met de shuttle bus vanaf het vliegveld bereikbaar. De bus stopt letterlijk voor de deur. Op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Goede kamer met ruime badkamer van alle gemakken voorzien.

Přátelé, únor 2010
"Stedentrip Dublin"
BG
8,0
02.08.2010 Dit hotel is ideaal voor mensen die een stedentrip Dublin willen doen. Het hotel isin de binnenstad. De vele restaurants en pubs zijn op loopafstand. Het busstation ligt tegenover het hotel. De kamers in het hotel zijn heel schoon. In het hotel zit bovendien een Italiaans restaurant.

Přátelé, říjen 2009
"Hotel met zeer gunstige ligging"
Yavuz
8,0
26.10.2009 Ik verbleef in dit hotel voor 3 dagen en het is mij uitstekend bevallen. Een grote pluspunt is de ligging, je bent namelijk met 10 minuten lopen in het centrum met zijn vele winkels, restaurants, etc. En nog eens 5 minuten verder bevindt zich Temple Bar (uitgaanswijk met vele pubs, nightclubs, etc.). Daarnaast bevindt het Bus station zich 5 meter van het hotel vandaan, waarvan je met de bus naar het vliegveld kunt gaan. Ideale ligging dus.
De service was ook goed, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Qua eten zat bij mij alleen ontbijt erin en die was weinig gevarieerd, maar wel genoeg.

S partnerem, říjen 2009
"Mooi en gunstig gelegen"
Frank & Patricia
10,0
09.10.2009 een 3 sterren hotel wat voor ons gevoel gerust een ster bij mag hebben,
zeer mooie ruime kamers, goede ontvangst bij aankomst, zeer behulpzame en vriendelijk personeel, goed ontbijt (wel simpel, maar goed te doen voor ieder),

je zit recht tegenover het centrale busstation, makkelijk voor tripjes te maken,
je bent binnen 10 minuten lopen in de brede winkelstraat van Dublin,
en met 20 minuutjes lopen zit je in de templeton wijk, met zijn vele uitgaansgelegenheden
wij gaan hier zeker een keer teug naar toe

S partnerem
"Een aanrader"
W.Haagsma
8,0
09.08.2009 Goede ligging bij bus en tram station.
Gratis pendeldienst naar vliegveld.
Zeer vriendelijk en behulpzaan personeel.

S partnerem, srpen 2009
"Een aanrader"
W.Haagsma
8,0
10.08.2009 Goede ligging bij bus en tram station.
Gratis pendeldienst van/naar vliegveld.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

S partnerem, červenec 2009
"Comfortabel goed gelegen hotel."
Wim Haagsma
8,0
14.06.2010 Goed hotel gelegen vlak bij een halte van de tram met een eigen busdienst van/naar het vliegveld.

S partnerem, květen 2009
"Geweldig"
M.Postma
10,0
19.08.2009 Hotel Isaacs was voor ons echt geweldig. De ligging is perfect bij het busstation & in het centrum. Wij hebben geen last gehad van geluidsoverlast van de pub.
De Service was ook echt perfect. Alles goed geregeld. En dat voor een bijzonder leuk prijsje.
Als wij ooit weer in Dublin komen, is de kans groot dat we hier weer terug komen. (als we weer zo'n leuk aanbieding tegenkomen zeker!)

S partnerem, květen 2009
"Goed hotel met veel service, echter enorme herrie."
de Boer
9,0
23.05.2009 Door aangrenzende gelegen Pub die ook tot Isaac's ondernemening behoort was er enorme geluidsoverlast op vrijdag en zaterdagavond/nacht tot 03.00 uur 's nachts van bonkende muziek en gillende mensen.

S partnerem, leden 2009
"Fantastisch"
peter essers
7,0
8,0
09.02.2009 hotel isaacs is een fantastisch hotel goede service en zeker de moeite waard

1 2 3 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem