Zoover, recenze z cest. Kemp Le Ranc Davaine**** v St. Alban-Auriolles (Ardeche) Rhône - Alps. Přidej svoji recenzi!

Recenze Kemp Le Ranc Davaine****

7,7
8,2
7,3
7,4
Počasí

15 °C

22 května 2012

Kemp Le Ranc Davaine**** St. Alban-Auriolles (Ardeche)
219 Recenzí

Recenze Kemp Le Ranc Davaine****

RD 208, Ruoms, 07120, St. Alban-Auriolles (Ardeche)
Kemp Le Ranc Davaine má skóre 7,9 z 10, na základě 219 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Kemp Le Ranc Davaine****? Pak se podívej na recenze Kemp Le Ranc Davaine**** v St. Alban-Auriolles (Ardeche), které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 144 fotky z dovolené ohledně Kemp Le Ranc Davaine**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně KempLe Ranc Davaine****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Francie. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Rhône - Alps. Porovnejte Kemp Le Ranc Davaine**** s dalšími ubytovacími zařízeními v St. Alban-Auriolles (Ardeche).
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Le Ranc Davaine**** St. Alban-Auriolles (Ardeche) neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

219 recenzí pro Le Ranc Davaine****

219 Recenzí
7,7
8,2
7,3
7,4
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina s mladými dětmi, 2012
"Très très déçu"
BON
2,0
21.05.2012 le Ranc Davaine n'est plus se qu'il était....il a perdu toute sa superbe nous sommes très déçu de notre week end en camping les emplacements ont presque tous disparus pour laissé la place au mobil home nous nous retrouvons regroupé sur de petits îlots très inconfortables et les uns sur les autres, aucune intimitée tout le monde passe ou stationne sur votre emplacement .Le pire s'est le bruit sur les emplacements aucune règlementation ni surveillance pas de personnel de sécurité "un bordel monstre" je n'avais jamais vu ça en 15 ans de camping !!!!!

Rodina se staršími dětmi, duben 2012
"Leuke camping"
Gerard Lutke
6,0
06.05.2012 We hebben deze camping geboekt bij reisorganisatie, een organisatie die er tenten en stacaravans verhuurd. Wij hebben een tent gehuurd, die van alle gemakken voorzien was. We hebben er met veel plezier de meivakantie doorgebracht. De camping is mooi, maar we hebben in de buurt mooiere campings gezien. Het zwembad is super en groot. helaas is het buitenbad gedeelte niet verwarmd, dat is voor in het voorseizoen te koud. Voor een gezin met opgroeiende kinderen een prima camping. De toiletten waren zeer eenvoudig en werden 1 maal per dag schoongemaakt. Helaas was dit door het gebruik van sommige Nederlanders niet voldoende. Soms schaam ik me voor het Nederlander zijn.
In het bijzonder nog een dank aan Jopie en Wiecher van reisorganisatie, ze hebben ons geheel belangeloos fantastisch geholpen toen we pech hadden met onze auto. Voor reisorganisatie zijn deze mensen goud waard!

Rodina se staršími dětmi, duben 2012
"Mooie camping"
Jolanda
7,0
09.05.2012 Hele leuke camping! We zaten in een touroperator tent. Dat is erg goed bevallen. Er zat een 2-persoonsbed, een 1-persoonsbed en een stapelbed in. Ruime slaapkamers,hele tent met houten vloer, groot terras, schuifdeur met hangslot, keuken voorzien van magnetron, 2-pitsgasfornuis en koffiezetapparaat (deze info kon ik niet vinden op de site dus misschien vindt iemand dit nuttige info). 'nachts nog wel heel koud in een tent in de maand Mei. Mooi zwembad, wel koud water buiten. Gratis tennis/tafeltennis in voorseizoen. Lekker voetbalveld waar de jeugd samenkomt voor een potje voetbal en waar je ook lekker kunt zitten om te kijken. Mooie omgeving, leuke markt in Vallon Pont d'arc.

Rodina s mladými dětmi, duben 2012
"Ontdek de Ardeche vanaf deze camping!"
Ferry
7,0
09.05.2012 Tijdens de mei vakantie verbleven we in een stacaravan van een touroperator. Prima vakantie gehad! Mooie camping, prachtig zwembad (beetje koud in het voorseizoen, gelukkig is er ook een verwarmd binnenbad!) en goede voorzieningen, waaronder mooie sportgelegenheden en een speeltuintje voor de jongste kids.
Deze camping is een prachtige uitvalsbasis om de Ardeche te ontdekken.
Highlights:
- Stoomtrein Anduze - St. Jean du Gard
- Route Gorges de l'Ardeche (met oa Pont d'Arc)
- Historische stadjes Labeaume en Balazuc.

Voor herhaling vatbaar!
Nog een speciaal woord van dank aan Jopie en Wicher. Zelden zulke betrokken mensen meegemaakt, altijd staan ze klaar met raad en daad!

Rodina s mladými dětmi, 2012
"Un complexe aquatique tip top pour les enfants"
meulenberg
22.02.2012 Je viens de réserver pour la deuxième année consécutive mes vacances au ranc davaine. Mes enfants ne jurent plus que par leurs piscines, toboggans et jeux aquatiques !!! Ils se régalent ! Le camping est ombragé, propre et sécurisant. Très rassurant et appréciable lorsqu'on a des enfants en bas âge...
Ayant réservé l'année dernière avec des amis un mobile-home 8 personnes, je m'étonne des commentaires de certains quand au "vol commercial". A notre réservation via internet, sur la brochure que nous avons reçu et même au camping, il est mentionné partout la tarification spécifique pour la septième personne. Problème oculaire ou illettrisme ? Plus sérieusement, le personnel est sympa et dispo même si l'équipe d'animation était très jeune et peu expérimentée. J'espère que la direction rectifiera le tir pour cette année.

Rodina se staršími dětmi, 2012
"Très deçue!!"
sand76
6,0
25.01.2012 8 ans que nous nous rendons en ardèche où nous avons toujours passé de superbes vacances sous le soleil. Nous avons sejourné 2 semaines début juillet au ranc davaine. Soit disant camping très adapté pour famille avec ados. Et bien, nos ados (vu l'ambiance et les animations proposées) ont préféré passer leurs vacances auprès de leur parents!! Une seule soirée dansante sur 15 jours (merci au 14 juillet!!), spectacles plusieurs jours par semaine d'animateurs incompétents!! Aucune animation dans la journée excepté les tournois de foot à répétition. Boulodrome, aire de jeux multisport, terrain de tennis et tables de ping pong exposé en plein soleil!!! Camping surpeuplé, notamment par les hollandais qui ne respectent rien!! Points positifs : l'espace aquatique, la propreté, les commodités (superette, restaurant, bar, laverie, glacier), la proximité de la rivière et l'espace forme et détente (moins peuplé forcément puisque payant!). Bref, nous n'y retournerons pas!

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"De max!"
Fabian Vanhaverbeke
10,0
30.10.2011 Zeer toffe riviervakantie. Mooi verblijf met veel schaduw, zeer mooi zwembad. Onze caravan voor 6 personen was tip top in orde! Mooie bar (minpunt, er mag een biljart tafel meer zijn). Eten in het restaurant was ok maar geen topper. Dorp op boogscheut van de camping (5 minuten met auto) met cafeetje en winkel. Goede ligging om uitstappen te doen mits auto. Animatie op zijn Frans... (zelfde 'acts' kwamen terug de tweede week)
Zeer leuk op de camping is de rivier de chassezac om te zwemmen,stromingen maken,visjes vangen...

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Leuke camping in een mooie omgeving"
Marco
7,0
14.09.2011 leuke camping waar van alles te beleven is , bij het zwembad wel druk en lawaaierig door vooral de harde muziek die aanstaat. Wij verbleven in een caravan van de camping zelf en die was schoon, mooi en goed voorzien. Zwembad is mooi en ook de sproeistoestellen voor de kinderen, voor de rest was er in onze vakantie alleen animatie in de eerste week dat wij daar verbleven in de tweede week was het animatieseizoen afgelopen en ook was er geen toezicht meer bij het zwembad en werden er voorzieningen gesloten en dat maakte de tweede week wel iets minder gezellig.Omgeving is mooi en er is vanalles te zien en te dien

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"**** Etoiles ?????"
Sabrina
1,0
05.09.2011 Vraiment déçu du camping. Manque d'espace entre les bungalows, il y a à peine 1 mètre qui sépare les bungalows des tantes ou des camping cars..., donc aucunes intimités quand nous mangeons ou même quand nous sommes à l'intérieur.

L'amabilité du personnel est à revoir (catastrophique), toutes mes questions ne sont pas les bienvenues.

Il faut apporter ses poubelles à la sortie du camping (environ 1 km) du campement , génial traverser tout le camping avec sa poubelle.

Je ne parle pas de la restauration, le 1er soir nous avons mangé des pizzas vraiment pas bonnes (concentré de tomate, du jambon de 1,5 cm d'épaisseur...), de plus je me suis aperçu à la suite de mon séjour que les ingrédients restaient à l'air libre au chaud toute l'aprés midi jusqu'à l'heure du repas du soir (berk). Le restaurant ne prend plus de client passé 12h30, jamais vu ça!!!

Par contre centre aquatique vraiment génial pour les enfants sauf que l'eau est très froide pour ma puce de 2 ans malgré la grosse chaleur.

S partnerem, srpen 2011
"Nooit meer met een tent hierheen!!"
peter nieuwkoop
3,0
3,0
6,0
26.10.2011 De camping ziet er mooi en verzorgd uit. Sanitair wordt niet altijd even goed onderhouden. Wij waren met een tent en we kregen een plaats naast de hoofdweg. Nou dat hebben we geweten. Iedere nacht flink veel last van dronken, schreeuwende, asociale jeugd waar niets aan gedaan werd. Iedere nacht van 2 tot 4 dus niet kunnen slapen. Tevens werd 's nachts je vuilniszak kapot gescheurd door de hond van de bewaking die vrij rondliep. Werd ook niets aan gedaan.
Entertainment is vrijwel alleen in het frans. Terwijl er meer nederlanders waren.

Wij zijn ook wezen eten bij het belgische restaurant. Nou dit was zeker geen aanrader. Beide een voedselvergiftiging opgelopen, waardoor we eerder naar huis moesten. Pizza's op de camping zijn idd net karton.

Al met al nooit meer deze camping, ondanks de mooie ligging aan de rivier en de mooie omgeving.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem