Zoover, recenze z cest. Kemp Les Fontaines*** v Lathuile (Haute Savoie) Rhône - Alps. Přidej svoji recenzi!

Recenze Kemp Les Fontaines***

8,1
8,7
7,3
8,4
Počasí

12 °C

22 května 2012

Kemp Les Fontaines*** Lathuile (Haute Savoie)
116 Recenzí

Recenze Kemp Les Fontaines***

1295 Route de Chaparon, 74210, Lathuile (Haute Savoie)
Kemp Les Fontaines má skóre 8,3 z 10, na základě 116 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Kemp Les Fontaines***? Pak se podívej na recenze Kemp Les Fontaines*** v Lathuile (Haute Savoie), které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 157 fotky z dovolené ohledně Kemp Les Fontaines*** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně KempLes Fontaines***. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Francie. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Rhône - Alps. Porovnejte Kemp Les Fontaines*** s dalšími ubytovacími zařízeními v Lathuile (Haute Savoie).
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Les Fontaines*** Lathuile (Haute Savoie) neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

116 recenzí pro Les Fontaines***

116 Recenzí
8,1
8,7
7,3
8,4
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina s mladými dětmi, 2011
"Camping ok, service touroperator abominabel!!"
Bod
6,0
14.09.2011 Omgeving is mooi, maar de camping vonden wij rumoerig; elke avond tot tien a elf uur hoor je de animatie/discogeluiden. Grote vakantieverknaller bleek het gastechtpaar van touroperator!! Het gastechtpaar Henk en Anneke was onbeschoft, onfatsoenlijk en onbeleefd. Je verwacht klantvriendelIjkheid en servicegerichtheid, maar we werden uitgekafferd, niet normaal meer.
Toen onze waterleiding van onze caravan en die van de buren kapot was, was hun conclusie direct dat ons zoontje het wel gedaan zou hebben. Ze bazuinden dat rond op de camping, zodat de buren verhaal bij ons kwamen halen over hun kapotte waterleiding. Hij had dat niet gedaan, maar dat weigerden ze te geloven. Toen ik hen daarop aansprak, reageerden ze met:'Ga toch lekker terug naar Nederland!' Stuitend! En daar betaal je dan 1000 euro per week voor, om zo behandeld te worden.

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Geweldig, wij gaan zeker terug"
Esther
10,0
28.08.2011 12 dgn op deze camping geweest in een Mobilehome van een TO. Geweldige vakantie gehad. Schone camping, vriendelijke mensen. Zwembaden niet groot maar goed genoeg voor ons. Mooi zonneterras. Waren met 2 kinderen van 15 en 1 van 3jr. Hebben zich alledrie uitstekend vermaakt. Al is er voor de tieners niet heel veel te doen. Mooie uitstapjes gemaakt, dagje Annecy (langs de andere kant van meer gereden. Doe je er iets langer over maar erg mooi en minder druk. Verder de grotten/waterval Cascade bezocht, goed te doen met wat kleinere kinderen. La Sambuy ook erg leuk/mooi. In Faverges zitten intermarche en carefour supermarkt. Pinnen kan dichterbij in Doussard (is overigens ook nog een supermarkt) Aldi bij Annecy. Verder zijn de 2 grote kinderen nog wezen parapenten. Geboekt bij FBI dichtbij de camping hebben zij een kantoortje. De dag zelf meegereden naar Col de Forclaz, met busje mee naar vertrekpunt (kun je ook lopend naar toe) erg mooi en zeker de moeite waard. Wij gaan volgend jr weer.

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"We komen graag terug vonden het leuke plaats"
giel
9,0
11.11.2011 wij zijn dit jaar 2 x op deze camping geweest. Camping is heel fijn. Animatie was leuk voor de kleintjes. De caravan was zuiver en netjes. Wij zaten in een mobielhome. Het gastechtpaar (anneke en henk) waren erg vriendelijk en beleefd. Goede ontvangst en goede uitleg over de omgeving. Wij komen hier zeker terug. fijn gebied om te wandelen.

Rodina se staršími dětmi, 2011
"Super leuke capming voor jonge kinderen en tieners"
conny51
9,0
21.08.2011 Wij hebben hier met drie jongens in de leeftijden van 11, 12 en 15 jaar gestaan in augustus 2011. Deze zeer schone camping is een aanrader voor ouders met jonge kinderen en tieners (die het alleen wat minder leuk vonden zo'n klein zwembroekje te moeten dragen). De zwembaden zijn niet al te groot, maar wel leuk. Het pannaveld, de jeu de boules baan en de tafeltennistent waren wel de 'places to be' voor jong en oud. Vanaf de camping is er in de nabije omgeving zeer veel te beleven voor jong en oud en het is zeker aan te raden voor allen de fietsen mee te nemen of er een in de omgeving te huren.

"Super"
Mel
10,0
29.08.2011 Wij hebben helaas maar drie dagen mogen genieten van deze camping i.v.m.
het overlijden van mijn schoonmoeder. We moesten snel weer naar Nederland, maar bij het uitchecken kregen wij als verrassing een voucher voor volgend jaar om de resterende 2 weken terug te komen. Zoiets aardigs op zo'n moment! echt top! We hadden een mobiel home direct via de camping geboekt, ging helemaal vlekkeloos. Verder is en blijft het een prachtige omgeving. Wat een mooi meer. Wij gaan volgend jaar zeker onze vakantie hier afmaken. Eigenaar: nogmaals bedankt.

"In één woord: TOP!"
Sanne
9,0
19.08.2011 De camping is vooral met huuraccomodaties, de meeste echt mooi gesitueerd. De camping is super mooi gelegen. Je kunt in de omgeving (wel met de auto!) enorm veel uitstapjes maken. Annecy, Sambuy (rodelbaan, kabelbaantje), grot en waterval, Mont Blanc (wel wat verder rijden, daar ter plekke lang wachten tot je echt naar boven kunt), maar echt de moeite waard én nog veel m Het meer was heerlijk van temperatuur. Vanaf Lathuile zijn een aantal strandjes waar je heen kunt, echt goed bereikbaar. Soms entreekosten, soms parkeerkosten, soms alles gratis! De supermarkten (zelfs liddl!) zitten rond 10 km, maar is geen drukke weg. Echt een camping om nog eens naar terug te gaan. Super schoon, genoeg voor de kinderen te doen. Er was zelfs een nl animator, dit jaar. Echt heel vriendelijke mensen op de camping. Als er iets is (onze koelkast deed het niet meer), komen ze echt direct. Petje af! Met het weer moet je een beetje geluk hebben, maar daar kan de camping niets aan doen. Echt een aanrader!

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Super schone en mooie camping"
m
9,0
04.09.2011 Super mooie vakantie gehad, heerlijk weer (warm voor de Alpen zo rond de 35 graden) Annecy mooie stad soms iets wat druk, bij het drakenvliegen wezen kijken ook erg leuk.
Verder vond ik de mensen die zelf ook op de camping staan nukkig geen campeer types denk ik.. een goeiemorgen kon er soms nauwelijks van af. zal de mentaliteit wel wezen.Personeel op de camping erg aardig, altijd behulpzaam, wij komen hier zeker nog eens terug maar denk dat we dan maar boeken als de mensen uit brabant of limburg vakantie hebben, die zijn altijd gezellig!!!!!!!!!!!!!!

"Perfecte kinder camping!"
Mark
9,0
30.07.2011 Zojuist terug van 2 weken Les fontaines. Ondanks het zeer wisselvallige weer (in geheel Europa..) een perfecte vakantie gehad. Omgeving geweldig, bergen, meer, doe vakantie, parapenten, fietsen enz. Complete tent gehuurd via een 'vrolijke" tent-organisatie, deze hebben o.a. een gehele straat met huurtenten staan. Ideale plek is hier zeker; zwembaden 2 min lopen, winkel 2min lopen, afwas/wc/douche 1 min lopen. Plekken staan gedeeltelijk in de zon. Sanitaire ruimtes perfect, zeer schoon! Bar/restaurant: lekker op de camping, dus gezellig. Animatie is een beetje amateuristisch maar dat mag de pret niet drukken, zeker niet voor de kleintjes, er was zelfs een poker-toernooi! Kleinschalige camping, dus overzichtig. Zeker een keer terug, ondanks het slechte weer wat we hebben gehad.

"Prima camping"
Fam. van Loo
7,0
11.08.2011 Wij verbleven de laatste week van juli en 1e week augustus in een mobilhome van de camping zelf. Deze hebben we dus ook rechtstreeks bij de camping geboekt en dat traject is prima verlopen. De mobilhome is prima en de overdekte veranda is ideaal. De bedbank is alleen niet goed bevallen, niet geschikt voor volwassenen.
De camping zelf is prima, mooi zwembad etc. Animatie is ook goed, behalve de magic show op woensdag is een aanfluiting.
Conclusie: gewoon een leuke camping!

"Aanrader!"
demi
9,0
23.08.2011 Supercamping met erg vriendelijk personeel! De omgeving is prachtig. De camping is helemaal omgeven door bergen. Heel veel leuke uitstapjes gemaakt. Bij het meer kan je waterfietsen huren, maar ook zeilbootjes e.d. Sambuy is echt de moeite waard en moet je gezien hebben! Kinderanimatie (NL) was goed, maar wel beetje simpel. Verder was er elke avond, behalve in het weekend, iets te doen. Van vuurshow (zelfs groot vuurwerk) tot acrobatiek en playbackshow. Voor kinderen tot 14 jaar is het fantastisch. Echt een camping om naar terug te keren. Enige nadeel kan zijn dat het weer soms niet helemaal meewerkt. Maar vaak blijft de temperatuur goed, en is het alleen wat bewolkt. De meeste regen viel 's nachts.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem