Zoover, recenze z cest. Kemp Yelloh! Village le Brasilia***** v Canet-en-Roussillon Languedoc - Roussillon. Přidej svoji recenzi!

Recenze Kemp Yelloh! Village le Brasilia*****

246 Recenzí

Recenze Kemp Yelloh! Village le Brasilia*****

2 avenue anneaux du Roussillon, 66140, Canet-en-Roussillon
Kemp Yelloh! Village le Brasilia má skóre 8,9 z 10, na základě 246 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Kemp Yelloh! Village le Brasilia*****? Pak se podívej na recenze Kemp Yelloh! Village le Brasilia***** v Canet-en-Roussillon, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 186 fotky z dovolené ohledně Kemp Yelloh! Village le Brasilia***** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 3 videa ohledně KempYelloh! Village le Brasilia*****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Francie. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Languedoc - Roussillon. Porovnejte Kemp Yelloh! Village le Brasilia***** s dalšími ubytovacími zařízeními v Canet-en-Roussillon.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Yelloh! Village le Brasilia***** Canet-en-Roussillon neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

246 recenzí pro Yelloh! Village le Brasilia*****

246 Recenzí
8,7
8,4
7,9
9,2
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina s mladými dětmi, duben 2012
"Hors normes!!!!"
romain
10,0
15.05.2012 Super camping! tout le monde est cool! l'espace aquatique est top surtout pour les enfants et parents, le traiteur est super bon! nous avons pris une maison cottage dans le Brasília village qui est au top pour un couple avec enfant en bas âge! il y a un grand frigo, micro-onde grill,tv,possibilité de prendre le wifi ou bien gratuit à l'accueil, coiffeuse super sympas! pizzeria, toutes les animations sont disponibles a tous moments de la saison, la plage est en accès direct sur une grande plage avec un vue sur les montagnes, les emplacements pour les caravanes et camping-car sont au top avec eau usée et arrivée d'eau! les sanitaires sont hors normes! il y en a un qui est chauffé pour les bébés! avec des portes étanches. Pour les proprios d'animaux ils ont leur espaces pour courir et une douche extérieure pour chien! il y a aussi terrain de foot,basket, tennis, du tirs à l'arc . que dire d'autre? rien des que jeveux revenir , j'y court!

Rodina s mladými dětmi, září 2011
"Hele mooie camping"
Evelien
9,0
27.09.2011 Wij hadden een Okavango Cottage voor 6 pers met 2 kids (2 & 4) in sept. Deze zijn echt geweldig! Hele ruime plaatsen met een heg er omheen, waardoor je ook nog wat privacy hebt. Ruime caravan, veel opbergruimte (alleen bij de 6 pers). Geen airco, wel overal rolluiken! Zou voorkeur opgeven voor nr 28 t/m 39, mooiste plaatsen! . Doordat wij in deze stacaravans verbleven vonden wij het de hoge waardering zeker waard, maar met een stacaravan van touroperator, dan weet ik het niet. Zwembad was super mooi, strenge regels, maar hierdoor was het wel ontzettend schoon! En je mag gewoon je eigen eten en drinken in de bar gebruiken. Door rotsen minder overzichtelijk, voor hoogseizoen erg klein en vooral leuk voor kleintjes. Ligging aan strand is echt ideaal. Wel veel steentjes als je de zee in wilt lopen, dus waterschoenen zijn wel aan te raden. De camping wordt ontzettend goed schoon gehouden. Winkeltjes zijn prima, maar genoeg grote supermarkten in de omgeving. Misschien wat meer speeltuintjes?

Rodina s mladými dětmi, září 2011
"Geweldige camping voor gezinnen met jonge kinderen"
Rob van den Boomen
6,0
9,0
16.09.2011 De camping is super, in september gezellig druk met voldoende ruimte in het zwembad. Ik kan me voorstellen dat het zwembad in het hoogseizoen te klein is. Zijn 4 baden met verschillende dieptes, zeer geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Wij hadden een stacaravan van Al Fresco, die zeer ruim was. Heel erg tevreden.
Het eten in Frankrijk vonden wij een stuk minder als in Griekenland, Spanje of Italie. Het restaurant op de camping is goed, pizza erg lekker. Maar wij vonden het eten uiteindelijk niet erg goed.

Grote nadeel is de omgeving, er is weinig te beleven in de directe omgeving. Canet is geen bruisende kustplaats, wij misten daar de uitstraling. Het pontje was buiten werking, daardoor was het niet te lopen.

Conclusie:

Camping is super voor gezinnen met kleine kinderen, maar bedenk wel dat je al snel een half uur in de auto zit om iets te zien in de omgeving.

S partnerem, srpen 2011
"Niet geschikt voor een jong stel zonder kinderen!"
Jack en Iris
10,0
13.09.2011 Een eerlijke beoordeling van een jong stel (23 en 29 jaar)

Periode 1ste week september 2011. Onze referentie is de Cote D'Azur waarbij deze omgeving helaas niet mee kan concurreren in alle opzichten. Camping van het jaar 2010 Anwb??? Het is een mooie camping maar die prijs is wat overdreven en schept hoge verwachtingen die niet worden waargemaakt;

Pluspunten camping:
Verzorgd, grote staanplaatsen, kindervriendelijk, goed sanitair.

Minpunten camping:
In de omgeving is weinig tot niks te beleven, saaie vlakke omgeving, saai strand, geen strandtentjes of enige vorm van vertier, geen high-life in de omgeving zoals St-Tropez, 99% Duitse gasten, doelgroep: gezinnen met kinderen en 50 jaar+ gasten, wisselvallig weer ivm pyreneeen,3 weken zon zul je er niet hebben.

Het extra wat je hoopt op deze camping te vinden is er niet naar onze mening. Wij hebben 1 nacht betaald en zijn weer terug gegaan naar St-Tropez.

"Zeer mooie camping"
Ron
8,0
21.09.2011 Een mooie camping met zeer ruime staanplaatsen, zelf de comfort plaats met 10A stroom en water, plaats was ongeveer 140m2 groot.

Sanitair zeer goed verzorgd, Zwembad is wat klein als het zer druk is echter in de eerste week van September was het een stuk rustiger op de camping. Gasten is een mix van Nederlanders, Duitsers, Fransen en Engelsen.

Omgeving is zeer mooi, aanraders zijn het plaatsje Coulioure (zeer mooi) een tocht door de pyreneen en de route langs de Katharen burchten.

een wandeling over de camping gemaakt en ook de stacaravans zijn zeer mooi metname die met een apart ommuurde tuin zeer mooi.

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Camping vraiment au top"
fripaddy
10,0
04.09.2011 1ère année dans un camping 5 étoiles. On comprend vite la différence. Sanitaires toujours propres (papier à disposition, douches avec réglage individuel de la température de l'eau, cabines grandes), piscine et spa accessibles de 10 h à 19 h, transats dispos (on ne se bat pas), soirées extraordinaires (3 comédies musicales, un karaoké, un groupe de flamenco et une soirée comique) sans compter les autres activités (step endiablé, zumba fitness, salle de fitness, activités pour les enfants et dans toutes les langues (génial pour l’apprentissage pour nos chérubins), personne à la réception toujours souriante et surtout prête à se mettre en quatre en cas de problème. Et le plus , des prix raisonnables dans toutes les boutiques, accessibles à toutes les bourses. Félicitations de ne pas assommer le client. Voiture sur l'emplacement pour la semaine et je conseille tout de même de prendre des vélos pour circuler dans le grand camping. Seul bémol, la programmation de discothèque (techno). A Voir

S partnerem, srpen 2011
"Wederom geweldig!"
Petra
9,0
04.09.2011 Na goede ervaring vorig jaar, dit jaar weer een week naar Le Brasilia geweest. Zeer goed onderhouden camping, met ruime plekken, veel privacy, voldoende schaduw (zeker in vergelijking met veel andere campings in Z-FR) en schoon sanitair. Zeer vriendelijk personeel (in tegenstelling tot het personeel in nabijgelegen strandtent). Heerlijk strand in de buurt en goede voorzieningen (bakker, slager, groente, etc.). Nadeel is het (te) kleine zwembad. Let op: als je graag naar een wat rustigere camping gaat, is Le Brasilia minder geschikt (na 24.00 uur wel stil)...!

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Heerlijk luxe vakantie oord!"
Helmpies
10,0
01.09.2011 Zeer goed animatieteam, alles zeer goed verzorgd. Sanitairgebouwen heel mooi, schoon en zelfs geparfumeerd. In de directe omgeving veel leuke dingen te doen. Ondanks dat het zo'n grote camping is, hebben we daar weinig van gemerkt. We vonden het lekker rustig zelfs. Bij het zwembad was het wel druk, maar door de oplettendheid van de goede badmeesters bleef het voor iedereen leuk.
Ook de medewerkers van de receptie waren altijd vriendelijk en bereid je tips te geven voor uitstapjes en andere zaken.
Wat wij ook heel leuk vonden waren de eekhoorntjes die de hele dag vrolijk van boom naar boom sprongen. Enige smet op de vakantie was dat de nieuwe step van onze kinderen is gestolen.

Rodina se staršími dětmi, 2011
"Très bon camping"
BACH
10,0
15.08.2011 J'ai connu ce camping lorsqu'il était 4*. Je l'ai conseillé celle année à des amis qui en sont revenus RAVIS. Ce camping maintenanr 5* est un gage de qualité. Rien à dire, seulement d'être sûr de passer de bonnes vacances.

"Mooie schone camping"
Naamloos
9,0
14.08.2011 Het cijfer boven de 9 brengt een bepaald verwachtingspatroon met zich mee. Maar omdat wij, en ook vele ander mensen verwend zijn valt het denk ik iets tegen. Het zwembad is inderdaad te klein, daarom geen gespring en geduik. Als jouw kleine kids er zwemmen ben je daar blij mee. Er is één eetgelegenheid. Wil je meer ga je naar een grote massacamp. Paar leuke winkels, wil je meer ga je naar een winkelcentrum. IK heb over de camping geen klagen. De animatie verdiend een pluim. Het park is schoon en heeft een verzorgde aanblik. Ik hoorde ook de weg achter de camping. Elke camping heeft een einde, daar ligt vaak een weg. Het geluid van de andere camping was niet storend, als je moe bent slaap je gerust wel. Overdrijven is een vak. Caravans staan mooi. Personeel is vriendelijk. Mooi strand en boulevard aan andere kant haven (auto,treintje of varen) Overal is wat, ik vind de camping een aanrader. Prijs kan wat zakken, een snackbar zou handig zijn. Zee is kalm, maar loopt snel af.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem