01.09.2011
Leuke camping (via touroperator) bezocht met 'het gezin' (moeder, beide zonen, incl. aanhang, met jonge kinderen). Prima caravans (wij zijn niet het type mensen dat klaagt over een kapot schemerlampje) en ruime 'plaats', met ruimte voor de auto. Veel Nederlandstalig personeel; Frans personeel spreekt allemaal Engels. WiFi is duur, slecht geregeld en ontzettend traag! Het zwembad is, net als de camping zelf, niet al te groot, maar écht geweldig voor jongere kinderen (en ouders). Het ligt op het hoogste punt van de camping en vanaf de zonneterassen een prachtig uitzicht op strand en zee! Altijd minstens 1 badmeester aanwezig. Gezellige poolbar (maar verder niet speciaal). Leuke, ruime speeltuinen, met op de grootste tevens de Kids Club. Maar wat een domper: de animators leken (eind aug.) de dagen af te tellen. Weinig enthousiast! Leuke omgeving! Op camping zelf is voor de leeftijd 10-99 weinig te doen. Eigenlijk niets. Men mag echter naar La Sirene voor avondanimatie. We hebben genoten!!