Zoover, recenze z cest. Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort**** v Marsa Alam Egypt. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 1442
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort**** Marsa Alam
657 Recenzí

Recenze Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort****

8500, Marsa Alam
Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort má skóre 8,6 z 10, na základě 657 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort****? Pak se podívej na recenze Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort**** v Marsa Alam, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 1087 fotky z dovolené ohledně Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 20 videa ohledně HotelThe Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Egypt. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Egypt. Porovnejte Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Marsa Alam.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort**** Marsa Alam neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

8,7
8,3
8,5
8,3
Ukázat skóre a recenze od:
Přátelé, 2012
"Zeker de moeite"
Claudia
9,0
20.05.2012 Zeer vriendelijk personeel en onthaal. Je voelt je onmiddellijk thuis en zeer welkom! Ook onze Belgian host/tourleader/gids was super !!! Hij stond altijd voor ons klaar dag en nacht... verder waren zijn activiteiten altijd origineel en aangepast aan de vakantiesfeer. Hij heeft ons ook interessante weetjes geleerd bij ons uitstapje en over Egypte in het algemeen. Hij wist altijd wat vertellen en is zeer sociaal.
Zeker een keertje doen is een aanrader !!!!
Allen daar heen ...

Přátelé, květen 2012
"Leuke Vakantie!!"
Kurt
8,0
20.05.2012 Net terug van een weekje Egypte. Echt zeer aangenaam, 35°C. Personeel, managment en de BF-Host zeer vriendelijk en staan ten alle tijde paraat!! Zeer veel en nuttige informatie gekregen van de host, steeds verschillende leuke activiteiten, zowel overdag als 's avonds!
Vele mogelijkheden om te snorkelen, zeker de moeite waard!
Zeer ruim en uitgebreid ontbijtbuffet en iedere avond een ander thema, voor elk wat wils.
De kamers zijn ietsje verouderd, maar wel proper!

S partnerem, duben 2012
"Prima resort, zeer de moeite waard"
Gerrit Kruijt
8,0
30.04.2012 Voor ons het 9e bezoek aan Egypte, dus we kunnen vergelijken. Uitstekend verzorgt resort, zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Mooi aangelegde en verzorgde tuin. Heel mooi snorkelen met vanaf de pier 3 mogelijkheden, halverwege en aan het eind aan de landkant en aan de zeekant van het rif. Maakt dat je ondanks de soms harde wind altijd kunt snorkelen. Erg fijne trappen; je hoeft niet loodrecht naar beneden. Eten is ook prima, zowel bij de standbar als in het buffetrestaurant. Voor sommige zaken (a la carte, vers sinasappelsap) moet je inderdaad betalen, maar daar is de prijs ook naar. Als je dat niet wil, niet zeuren en ga dan voor een paar honderd euro meer naar een Magic Life resort. Om zeker te zijn van een ligbed aan het strand moet je wel vroeg op (rond 8 uur). Erg fijn ook dat het resort een kwartiertje van het vliegveld ligt. Samenvattend: een prima resort voor een zeer concurrende prijs/kwaliteitverhouding. We gaan zeker (misschien dit jaar al) nogeens naar dit resort.

Více informací o Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort***...

S partnerem, duben 2012
"Echt top - gaan we ZEKER terug"
Philippe
10,0
17.05.2012 Net terug van 14 dagen genieten. Een prachtig hotel waar de bediening echt top is. Het personeel en, ja zelfs het management, staan er op elk moment voor je klaar. De manager staat er om je te verwelkomen, zie je dagelijks deelnemen aan de maaltijd en loop je altijd wel ergens tegen het lijf. Kortom een manager die overal is en aldaar ook bijspringt en, ongeacht het uur van vertrek,er staat om je uit te wuiven . Een man op zijn plaats. Het personeel is reuzevriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn steeds net en er is niets op aan te merken. Een hotel waar wij ons echt thuis voelen.

S partnerem, duben 2012
"Al 2 keer eerder geweest en komen zeker nog terug."
jan_hallaert
9,0
08.05.2012 Fantastisch hotel om te ontspannen, te snorkelen, te genieten en zo veel meer. Schitterend animatieteam (Proficiat Kelly, elke dag een praatje). De service in de bars en de restaurants verdient zonder meer een 10. Men beschikt er over een bekwame informaticus (nogmaals bedankt, Mohamed Said). Zeer propere en goed verzorgde kamers met alle infrastructuur in optimale staat. Eén klein puntje kritiek: De vorige keren waren wij hier in september 08 en 09. Nu in april (het is er deze keer dan ook drukker en wij kwamen net iets later eten). De vorige keren was het eten zeer lekker en was er heel veel afwisseling. Nu was het eten altijd lekker, maar de afwisseling ontbrak. De nieuwe spa daarentegen, is zonder meer dan de moeite waard. Wij geven dan ook een 8+++, maar net geen 9. Abou El Haggag Elammari heeft dit hotel in een paar jaar tijd uitgebouwd, tot een bijna tweede thuis voor ons en een vaste waarde in dit deel v. Egypte. Nogmaals bedankt.
Tot volgende keer, J. Hallaert en M. Decock.

S partnerem, duben 2012
"Prachtige reis in een prachtig hotel. Echt top."
Philippe
10,0
03.05.2012 Net terug van 14 dagen genieten. Een prachtig hotel waar de bediening echt top is. Het personeel en, ja zelfs het management, staan er op elk moment voor je klaar. De manager staat er om je te verwelkomen, zie je dagelijks deelnemen aan de maaltijd en loop je altijd wel ergens tegen het lijf. Kortom een manager die overal is en aldaar ook bijspringt en, ongeacht het uur van vertrek,er staat om je uit te wuiven . Een man op zijn plaats. Het personeel is reuzevriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn steeds net en er is niets op aan te merken. Een hotel waar wij ons echt thuis voelen.

"Rustig ontspannend hotel"
Bourgois Luc
9,0
10.05.2012 zeer rustig hotel om te ontspannen, zeer gemoedelijke sfeer - prachtige bloementuinen en alles wijds gespreid - super vriendelijk personeel en steeds behulpzaam - mooie ruime en goed onderhouden kamers - snorkelplezier ten volle vlakbij het strand van het hotel - animatieteam doet goeie job zonder opdringerig te zijn - het thema-buffet in het restaurant is steeds lekker en afwisselend - kortom men voelt er zich meteen gemakkelijk - wij verbleven er 2de helft april met stralende zon en aangename temperatuur - voor herhaling vatbaar !

"Niks mis mee"
Elly Ruisch
9,0
23.04.2012 Prima hotel, prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Hou er wel rekening mee dat je in een zandbak zit, buiten het resort is er niets te beleven.
Eten is prima, personeel vriendelijk, schone kamers, dagelijkse schoonmaak en iedere dag schone handdoeken, mooi huisrif.
Het enigste nadeel is de koffie, slappe hap of oploskoffie. Voor espresso of cappuccino moet je 1 euro betalen. Niet echt all inclusive dus, jammer. Dit geldt ook voor verse jus d'orange.
We hebben de dolfijnen tour gedaan, niet echt een aanrader. Is alleen geschikt voor geoefende snorkelaars. Je moet een heel eind zwemmen om bij de dolfijnen te komen, als ze er al zijn.
Voor een weekje rust, snorkelen en/of duiken is het een aanrader.

S partnerem, 2012
"Niet echt goed of slecht maar zeker geen 5 sterren"
margreet_dewit
06.04.2012 Gister terug gekomen van dit hotel. Het was voor ons het 16e bezoek aan Egypte maar de eerste keer in dit hotel. Ruim opgezet hotel gelegen in een prachtige tuin. Kamer zoals overal hier in de buurt. We hebben wel eens in eenminder hotel gezeten maar vaker in een beter hotel. Ik vond het zeker geen 5 sterren waard als ik het vergelijk met bv een Coraya of Lamaya of Wadi Lahami. Dit hotel is dan wel iets goedkoper maar hoogstens 4 sterren waard. Personeel was top, het duikcentrum idem net zoals het huisrif. Het eten vonden wij minder dan wat we gewend zijn maar dat is erg persoonlijk. Maar wij zijn late lunchers en dineerders en dan was het eten niet optimaal meer. De toetjes zijn altijd een hoogtepunt in Egypte maar helaas hier niet. Alles smaakte nergens naar en kwam duidelijk uit een fabriek vandaan: alles dezelfde afmeting en smaakloos alleen de kleur varrieerde. Als we hier ooit nog terugkomen dan is het voor het duiken maar voor september hebben we een ander hotel geboekt

Přátelé, březen 2012
"Een plek om terug te komen"
lisette donders
7,0
07.04.2012 We verbleven in dit resort voor een weekje begin april 2012.Vermits we geland zijn in Hurghada was de reis tot het hotel (3,5u!) te ver. Volgende keer kijken of we in Marsa Alaam kunnen landen.
Wat het eerste opviel was de bloemenpracht, de tuin is zeer goed onderhouden. Het strand is ruim met comfortabele ligbedden, het uitzicht is wijds...
Snorkelen kan je naar hartelust, soms wel veel wind maar toch nog aangenaam omdat het water 24°C was. Er was een groot ruw strand met zandheuvels waar je (met waterschoenen) een wandeling kan maken naar beide richtingen, zelfs tot aan de watergeul van Port Ghalib.
De kamers zijn wel wat verouderd maar alles wat je nodig hebt is er. Alle kamers hebben een mooi uitzicht.Matrassen wel veel te hard maar je kan een extra zachte toplaag vragen aan de receptie.
Personeel is over het algemeen heel vriendelijk. Begin van de week was het rustiger, naar einde van de week toe praktisch volzet, de obers doen alle moeite om het iedereen naar de zin te maken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem