Zoover, recenze z cest. Hotel Iberotel Coraya Beach Resort***** v Marsa Alam Egypt. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 1157
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Iberotel Coraya Beach Resort***** Marsa Alam
179 Recenzí

Recenze Hotel Iberotel Coraya Beach Resort*****

29400, Marsa Alam
Hotel Iberotel Coraya Beach Resort má skóre 9,2 z 10, na základě 179 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Iberotel Coraya Beach Resort*****? Pak se podívej na recenze Hotel Iberotel Coraya Beach Resort***** v Marsa Alam, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 359 fotky z dovolené ohledně Hotel Iberotel Coraya Beach Resort***** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 6 videa ohledně HotelIberotel Coraya Beach Resort*****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Egypt. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Egypt. Porovnejte Hotel Iberotel Coraya Beach Resort***** s dalšími ubytovacími zařízeními v Marsa Alam.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Iberotel Coraya Beach Resort***** Marsa Alam neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

9,5
8,9
9,1
8,9
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, duben 2012
"Het beste in Marsa Alam"
martine
6,0
9,0
17.04.2012 Reeds een 20-tal maal Egypte gedaan. toevallig door overboeking op terugvlucht hier terechtgekomen. Ik heb hier alleen maar positieve dingen over te vertellen. Heel lekker eten, het beste dat we al gehad hebben in Egypte (beter dan Hyatt, Movenpick, Sofitel,...). Heel vriendelijk en niet opdringerig. Wel veel kwallen maar het is paringstijd, ze doen niet, is gewoon wat blubber als ze er tegen zwemt. Ook al is hier wind je kan veilig langs het rif snorkelen want ze hebben dit afgebakend met boeien en touw!

S partnerem, duben 2012
"Heel goed hotel!"
josiane
9,0
02.05.2012 Heel mooi onderhouden hotel,vriendelijk personeel.
In de omgeving is wel niks maar dat wisten we.
Eten is lekker maar beperkte keuze.
We zijn tevreden met onze keus!

Přátelé, březen 2012
"Moooie accomodatie"
joke dewael
6,0
9,0
19.04.2012 Reeds voor de tweede maal in Coraya Beach.
Vorige keer was het eten meer gevarieerd.
Waarschijnlijk door de werkzaamheden die in het restaurant bezig waren waardoor het wat onoverzichtelijker was.

Více informací o Hotel Iberotel Coraya Beach Resort***** najdi na:

"Nog steeds prachtig"
Jef
9,0
30.03.2012 Voor de tweede maal een fantastisch verlof gehad in maart '12, spijtig van de hevige en koele wind, waardoor het 's avonds redelijk fris was om op de terrasjes van hotel te zitten.
Nog steeds heeeeeel vriendelijk en gedienstig personeel, er waren er zelf die ons nog herkende van 2 jaar geleden.
Het enige minpuntje dit jaar : de helft van het hotel was gesloten wegens renovatie van de kamers.
Zelfs de keuken ontsnapte niet aan de werken.
Dus..... het kan alleen maar beter en mooier worden.
Spijtig genoeg waren er ook hier een aantal arogante engelsen, die tijdens de wekelijkse Gala avond het nodig achten om in korte broek te komen dineren. Geen reactie van de aanwezige kaderleden van het hotel (waarschijnlijk om rellen te voorkomen)
Ondanks dit alles, gaan we zeker nog eens terug.

"Tevreden"
Jos&Linda
8,0
20.03.2012 Eerste keer hotel bezocht in januari 2010,deze keer vond ik het eten iets minder dit kan aan de bezetting liggen want men is veel kamers aan het renoveren voor de rest iedereen super vriendelijk en alles proper.Heerlijk weekje relax meer moet dat niet zijn,wij gaan zeker nog eens terug naar dit hotel.

"Prachtig hotel"
Annemieke
8,0
05.05.2012 Mooi complex, prachtig aangelegd en prima onderhouden. Rustige omgeving. Personeel zeer behulpzaam en klantvriendelijk.
Restaurant was goed, niet enorm veel keuze, maar voldoende. Kwam misschien ook door de matige bezetting (60%). Heerlijke soepen!
Snorkelen bij de Three Corners is mooier, maar daar staat vaak veel wind en kun je niet eens snorkelen. Hier kun je iedere dag snorkelen door de rustige ligging van de baai. Mooie zwembaden en prachtig strand. Parasolletjes en windschermen waren prima onderhouden en werden ter plaatse gerepareerd. Goed oog voor details.
Leuk om over het wandelpad te lopen naar de andere kant van de baai.

"Al 3 keer geweest, "
desiree
10,0
01.04.2012 wij zijn voor de 3e keer geweest, hiervoor 2 x in november. het water is dan warmer, helaas nu veel kwallen, die doen niets, maar het is niet prettig, een voorjaarsverschijnsel. excursie zeker boeken via de jongens van tigermarine op het strand, tip!!, snorkelen altijd in de baai, ook al heb je veel wind, dat is geen probleem, zeker in de ochtend gaan, dat loont! Wie nog gaat, wie is zo vriendelijk een pak stroopwafels mee te nemen voor Tomy van de excursies van tigermarine, is hij aan verslaafd door ons. Bedankt. :-) fijne vakantie, wij gaan in november weer.

S partnerem, únor 2012
"Hit åker vi igen - ABSOLUT !"
Brage Dankel
10,0
23.02.2012 Allt - service, rummen, poolerna, havsbukten är helt perfekt. För att inte tala om frukost- och middagsbuffen ... Mmmmm ...
Vad sägs om 15 min med buss från flygplatsen till Coraya Beach Resort.
Två fantastiska veckor !

Rodina s mladými dětmi, únor 2012
"FANTASTISCH!!"
Jolanda
8,0
03.03.2012 alle positieve kenmerken van dit hotel die we hadden gelezen waren waar, wat een geweldige plek om heerlijk te ontspannen!! wat ons vooral zo goed is bevallen, vooral vergeleken met bijv Sharm el Sheik, is de relaxte sfeer. Wel gezellig maar geen ole-sfeer. Geen opdringerige verkopers, zeer nette en vriendelijk personeel, wat een verademing. En ook geen russen, waardoor er geen asociale en dronken lui zijn in restaurant en zwembad. allerlei sportieve activiteiten als je wilt, erg leuk sport/animatieteam.
En voor onze zoon (9 jr) ook van alles te doen, jeu de boulle, voetbalveld, tafeltennis, snorkelen zo vanaf het strand, aquapark dichtbij, perfect! en je kunt heerlijk en veilig struinen en wandelen langs de verlaten kust naast het hotel, langs rotsen en stranden, wat een ruimte! geen speciaal kindermenu, maar altijd pasta en van allerlei lekkere hapjes. Eten echt voortreffelijk, totaal geen last gehad van de ingewanden! Wij gaan volgend jaar hopelijk weer!

S partnerem, 2012
"Voor herhaling vatbaar."
Ton en Trudi
7,0
06.01.2012 Wij zijn 15/12/2011 terug gekomen van 15 dagen Iberotel Coraya Beach. Nimmer zo'n verwenvakantie gehad. Bediening tot op het strand. Eten geweldig, echt voor ieder wat wils en veel wordt ter plekke (vers) klaargemaakt. Verser kan dus niet.Kamers en bed werkelijk top. Zelfs de was werd gedaan. Je moet wel van rust houden, want s'avonds even lekker een stadje in is er niet bij. Het is echt een Resort, maar het lijkt wel een dorpje met hier en daar een pleintje.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem